Babamin hastaligi

Öncelikle başınız sağolsun, annenizin mekanı cennet olsun inşallah babanıza da şifalar dilerim. Acele etmeyin, doktoru iyice araştırıp öğrenin. Ona göre hareket edersiniz. Babanız o doktorun ameliyat etmesini istiyor kendi kararı. Ama dediğim gibi araştırın bakalım

Metastaz varsa hiç adamı elletip birde ağrılar cektirmeyin
Benim babamda akciger ca.ama met yapmiyor.fakat tehlikeli bir noktada olduğu için hoca ameliyt ismedi.kemoterapi aldı kendi dikkat etse idi iyi olacaktı ama etmedi terapiyide bıraktı.benim çalıştığım hastanede taninmis bı Dr var.biz içerinde olduğumuz için biliyoruz fakat hastalr bilmiyor.adamin kendiside kanser.duyumlarima göre Küba da tedavi aliyor.immunuloji mi bilmem ne tedavisi uygulayacak diye kaç hastayı ex yaptı.gerci ecelleri gelmiş ama bildiğiniz deney yapıyor.ben güvenip amelyat ettirmezdim.ya da kendine bırakın sebeb olmayın olumlu olumsuz

Son düzenleme:
En onemlisi babaniz ne dusunuyor? Allah başa vermesin sizede cok gecmis olsun. O yasta bir hastaya 4.evre kansere bicak degdirmek istemeleri bana biraz ticaret gibi geliyor. Ben onkoloji hastalarinin devlet hastanesinden saşmamasindan yanayim. İs sadece ameliyatla bitmeyecek bu arada kontrolleri tahlilleri bitmiyor. Bana teshis kondugunda ozel hastanede saolsun bir doktor bu zengin hastaligi ben ameliyatini yaparim ama is bunla bitmez. Maneviyat gittigi gibi maddiyatta cok gidiyor belliki orta halli insanlarsiniz gelin ben size bir dr onereyim diyip devlet hastanesinde iyi bir doktora yinlendirmisti. Hala dua ederim suanki doktorumada gonderenede. İyice arastirin derim ama cok para meselelerini babanizin yaninda konusmayin. Ve asla kalbini kirmayin surekli arayin gelin ve gidin

O
Çok sağ olun babam kemoterapi alıp iyilesecegini dusuniyor ne hastalığın evresinden ne devamından haberi var
Sakladık ama günden güne soluyor ilk konuştuğumuz dr max 10 ay ömrü var dedi akıllı ilaçla belki uzatiriz dedi tetkiklerde akıllı ilaca da uygun çıkmadı dr la görüşüp aklımıza yatarsa ameliyat durumunu paylasacagim

Rabbim acil şifa versin.siz dua edin iyileşen çok kişi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…