Arkadaşlar merhaba annem yıllar önce vefat etti babam kardeşim ben kaldık. Kardeşimle ben evlendik çocuklarımız oldu babam tek başına yaşıyordu. Kardeşimle babam aynı şehirde ben farklı bir şehirde yaşıyorum. Bundan birkaç ay önce babami bazı sağlık problemlerinden ötürü benim olduğum sehire çağırdık şehir hastanesinde 1 hafta cerrahi onkolojide yatti tüm tetkikleri yapıldı 4. Evre kanser cikti taburcu oldu artık medikal kısımda kemoterapi alması uygun görüldü. Kendi yaşadığı şehirde alacağını söyledi yardımcısı var kardeşim gidip geliyor kemoterapiye kardeşim götürüyor. Şehir hastanesinde ameliyata uygun olmadığını söyleyip kemoterapiye yönlendirdiler. Şimdi bir tanıdık özel bir doktor bulmuş ben ameliyat ederim demiş ama kaç tane dr ameliyatlik birseyi yok dediler. Dr a sadece soru sormak 5000 tl. Elbet iyi olsun isteriz ama ameliyat başarılı geçti diyip bizim gibi bilgisi olmayan çare arayanlara 300 500 bin ameliyat parası çok yüksek. Babam emekli bir evi var kardeşim gerekirse satarız diyor ama ben 66 yasindaki adamın deneme tahtası olmasını da istemem salak yerine de konmak istemem. Ama sanki adam ölsün konumuna da düşmek istemem buradaki kemoterapi gördüğü yerdeki hiçbir dr ameliyata uygun bulmadı o bölgeyi temizledim dese ne bileceğiz. Bu surecte can havliyle bir sürü alternatif şey sorusturduk yok bilmem ne suyu o suyu bu suyu. Dru bilen bir kişi, işinde uzman oldugunu kimsenin cesaret edemediği bölgelere girdiğini temizledigini söylemiş kafam çok karışık