Babamin hastaligi

Dediğiniz dr İzmirde mi ?

Metastaz var evet
Metastaz olduğu durumda bi ameliyat edilen yer temizlense de diğer yerlerde yeniden metastaz yapabileceği için doktorlar ameliyat istemiyor pek. Annem 2 ameliyat oldu böbrekten ama sonra metastaz yapınca tümör boyutu 10 santimi geçmesine rağmen yapmıyorlar, hastayı da yoruyor maalesef bu durum çünkü. Metastatik kanserlerin çoğunda durum bu diye biliyorum en azından araştırdığım kadarıyla

Dr ankaranin en iyi cerrahlarindan ama şehir hastanelerinde ve şu an kemoterapi aldığı hocalar ameliyata uygun değil dediler kafamı karıştıran bu oldu
Ankaranin en iyi cerrahiysa yorumlarina bakin ve guvenin.
Edit: metastaz oldugunu yeni okudum. Boyle guvenilir bir dr daha bulun o zaman diyim.
Umarim sifa bulur babaniz.

lütfen alternatif tıp denen şarlatanlığa fazla güvenmeyin. içinde ne idüğü belirsiz ve dozu belli olmayan şeyler var. kullanmayı isterseniz de öncelikle hekim görüşü alın.
Biz de dr sorduk ve fayda etmez gitmeyin dedi.
Yine de ailem bir umut gidelim dedi.
Tabi ki fayda etmedi.

eğer akli sıkıntıları yoksa bu tamamen babanızın verebileceği bir karar. ben olsam fikir vermeye bile korkarım; ameliyat olmaz da ölürse ya ameliyat olursa diye ömür boyu içinize dert olur. son anlarında babanız, beni para diye ameliyat ettirmediniz derse ya da böyle düşünüp gönül koyarsa ömür boyu içinizden atamazsınız.

Biz de dr sorduk ve fayda etmez gitmeyin dedi.
Yine de ailem bir umut gidelim dedi.
Tabi ki fayda etmedi.

bakın fayda edip etmemesini tartışmıyorum burada.
kullandığımız ilaçların da hammaddesi doğada bilmediğimiz birçok bitkiden elde ediliyor. herhangi bir şeye iyi geleceğini düşündüğünüz bir bitkinin ne kadar kullanılması gerektiğini bilebiliyor musunuz? öyle bir eğitiminiz ya da kudretiniz var mı? şu anda aşırı hassas bir bağışıklığı, sistemi olan bir insan içinde ne olduğunu ve hangi dozda olduğunu bilmediğiniz bi şey veriyorsunuz. bunlar faydadan ziyade zarar getirir.

Ben sizi destekleyici konustum zaten. Bu arada gittigimiz kisi , patoloji uzmaniydi bizim.
Yani zarari olmadi da , verdigi cogu sey bilindik seydi.
Iyilestirici fayda etmez, gitmesinler demek istedim. Bosuna para harcamasinlar.
Biz tecrube ettik.

Bi kaç tane daha doktor görüşü alın,direk ameliyat edilemez değilde belirli seviyeye ulaşmadan edilemez demeyi kastetmiş olabilirler mi? Met durumlarında hastalığın hızını kesmeden (kemoterapi süreci tamamen) yaşanıp sonra ameliyat öneriliyor. Taban tabana zıt görüş vermez genelde doktorlar bariz tanılarda o yüzden iletişimsizlik olabilir mi?

Benim bir yakinim ozel hastahanede doktor secerek gitti. Cerrahi Kanserdi sicramayan ama asla biyopsi yapilmayacak tur.
Devlet biyopsi dedi ve cok uzun sure verdi
Eger oraya gitsek heryere yayilacakti
Karar vermek cok zor.

Alaninda uzman olup ameliyatla kurtaran dr lar var sanirim sizin arastirdiginiz dr da bundan bahsetmiş.
Ben olsa kemoterapinin bitmesini beklerdim en azindan.
konustugunuz dr kemoterapi ile duzelme şansı yok gibi bir şey dememiş sonuçta, ben ameliyatlada hallederim demiş ama bazi kanser cinsleri bıçaği sevmiyor benim icin kemoterapi sansim varsa ameliyat sonraki ihtimal olurdu sanirim.

Olabilir tabi ben dr la yüz yüze görüşmek için randevu aldım. Tabi ki herhangi bir uzmanligim yok. Kemo sonrası yapalım demiş olabilir

Yani doktora şüpheyle yaklaşıp , etraftan alternatif o suyu bu suyu tavsiyesi mi aldınız? Adama sakın kendi doktorunun söylediği şey dışında bir şey içirmeyin. Zaten kemoterapi vücutta zorlu bir süreç bir de bitkisel bilinmeyen şeylerle yormayın, bu sebeple gastroda yatan 4 tane hasta görmüşlüğüm var.

Yok yok hiç öyle şeylere başlamadık bu ameliyat konusu

Geçmiş olsun öncelikle rabbim şifa versin.
Benim babamda karaciğer kanseri 4 evre ameliyat olamıyor kaç Dr gezdik iki senedir kanser biz sadece akıllı ilaç kullanıyoruz

Merhaba benzer bi durumdan geçiyoruz 1,5 yıl olcak babanız ne kanseri bu önemli kanserin türüne göre / tümörüne göre tedaviler uygulana bilir benim KP hasta ona da asla ameliyat olamazsın bütün damarları sarmış küçülmez bu tümör dediler küçüldü hatta kemoterapi almadan dediler ki bakalım vücudun kabul edecek mi oda var kendisi 4 evre kanser bildiğim kadarıyla. Tümörü kemoterapi ile küçüldü ve ameliyat oldu. Ameliyattan sonra ki komplikasyonları yaşıyor şuan baya karışık dediğim gibi kanserin türüne bağlı biraz da baban inanacak kendisine moral çok önemli kendini bırakırsa inancını yitirirse hiç iyi olmaz biz sürekli moral verdik ve moral bozanları ettaftan uzak tuttuk. Saçma sapan konuştukları an babayı ordan uzaklaştırdık okadar hassas davrandık ki ta ki ameliyatlık kıvama gelene kadar. Sizin şüphenizi de anlıyorum tıptaki fiyaskolar bitmiyor iyi doktora denk gelmekte şans artık. Araştırmak lazım İstanbul’da bitane var Dr.Esat Namal araştırın isterseniz bilgi alın Instagram Dan da bakabilirsiniz bi arkadaştan bu arada duydum bende bu doktoru çok başarılı olduğu söyleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…