Babamın hastalığı bilgisi olan yazabilir mi

ece109

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2022
145
14
18
32
Arkadaşlar merhaba babam 8 sene önce gırtlak kanseri ameliyatı oldu gırtlağı tamamen alındı öyle böyle atlatıyoruz onu . Daha sonra babam kısmi ara ara beynine pıhtı gitmesi ve damarının tıkalı olması nedeni ile 4 5 kere felç geçirdi en son ki felç geçirdiğin de öncekilerden biraz daha ağır geçirdi ve anju oldu onu da atlattık . Şimdi babam bi kaç gündür afedersiniz küçük tuv çok koyu yapıyordu ve yüzünde sararma vardı acile gidildi testler vs yapıldı hepatit b tanısı koyuldu ve karaciğerinde iltihaplanma çıktı doktorlar ölene kadar kalıcı demiş yatış verilmemiş bizi enfeksiyon hastalıklarına gönderdi ilaç için . Bizde çok korktuk ne yapacağımızı bilemedik annemde şimdi hepatıt b taraması vericek doktor cinsellik ve kanla bulaşır sadece demiş . Babam iyi olur mu bu durumu yaşayan var mı ?

buna burada kimse cevap veremez,
size iyi hekimlerin olduğu iki hastane önerebilirim, tabi pahalılar muayene ücreti 1000 liradan başlıyor olması lazım bölümüne ve hocasına göre değişir tabi... yani Ankarada değilseniz de gidip görünün bir şekilde.
Ankara Güven Hastanesi ve Başkent hastanesi....

Durumla ilgili birsey diyemiyorum bilgim yok Cok gecmis olsun Rabbim sifa versin demeye geldim

Hastanede steril edilmeyen bir aletten kapmış olabilir.
Sıkı perhiz gerekir, hepatit b geçirdim çocukluğumda.
Küçük olduğum ve bilgili bir annem olduğu için 1 senede atlattım ben.
O dönemde her öğün kaşıklarca dut pekmezi yedim, inek gibi maydonoz, haşlanmış tavuk göğsü, diyet ürünler, sıfır şekerli yağlı tuzlu içerikler ve yine şekerli meyveler dahi yasaktı vs, karaciğer temizliği için, adeta hayatın tadı gitti.
Şuan hiçbir testimde izleri çıkmıyor.
Diğer hastalıklarıyla beraber tedavisi zor olacaktır ve pekmez ne kadar tüketebilir bilmiyorum.
Alanında uzman bir hekim size çok daha iyi yardımcı olur.
Çok geçmiş olsun.

Teşekkür ederim

Size de geçmiş olsun teşekkür ederim . Karaciğer iltihabından demiş doktorlar bakalım cuma gidicez

Hepatit b mi C mi?
Hepatit C yalnızca cinsel yolla ve kan yoluyla bulaşır
Hepatit b cinsel yolla kan yoluyla aynı bardağı kullanmayla vs bulaşır
Hepatit b ise siz de tahlil yaptırın, negatifseniz aşı olun
Babanız şuan siroz mu? Karaciğer iltihabı için tedavi uygulanmadı mı?
Babanızın tahlillerini alıp başka bir doktora gitseniz iyi olacak gibi
Hepatit C nin ilacı artık ülkemizde var, ölene dek kalıcı değil artık

Gittiğinizde doktora danışın sakıncası yok derse aktardan yada eczaneden enginar ekstratı alın ve hergün babanıza çeyrek çay bardağı içirin karaciğeri tertemiz olacaktır Allah ın izniyle

Allahım acil şifalar versin inşallah.

Gözlerinin içinde sararma var mı?
Benim babamda da sararma oldu başta hepatit olabilir dediler özeldeki bir kaç dr.
Sonra eğitim araştırma hastanesine gittik safrasında enfeksiyondan ötürü olduğunu ve ca hastası olduğunu öğrenmiştik.Bence bir kaç yere daha götürün babanızın zaten bir kanser geçmişi var peşini bırakmayın

Hepatit b tanısı koyulmuş doktor kan ve cinsel yoldan bulaşır demiş ilaç tedavisi başlatacakmış

Evet gözlerinin için de ve vücudun da sararmalar var . Enfeksiyon hastalıklarına gönderdiler tedavi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…