Babamın arkadaşımın yanında olan davranışları?

handecimm

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2025
155
152
18
18
Biz dershaneden çıkacaktık ben, ikizim ve arkadaşım. Babamla ablam dışarıdalarmış arabayla sizi de alalım mı dediler tamam dedik. Ondan sonra arkadaşımı da aldık zaten evlerimiz karşı karşıya onu da bırakırız dedik. Annem telefondan babama alışveriş listesi atmış ablam da sormak için annemi aradı falan. Bi baktım babam gereksiz yükseldi ablama dedi ki işte atmış mesaj olarak bak, ağzında geveledi gerizekalı falan dedi böyle sesini yükseltiyor kızın yanında, şok oldum. Ne yapacağımı söyleyeceğimi bilemedim. Babam zaten dengesiz bi insandır ama milletin yanında da kızlarına böyle davranmazsın ya. Evde asla sesini çıkarmaz bir şey demez etrafa güç gösterisi olsun diye böyle yapıyor. Daha eve gelmedi, alışverişte ama ben kıyameti koparmazsam başka da bir şey bilmiyorum, yeter artık ya. İnsan azıcık çocuklarına değer verir, bunları hak edecek bir şey de yapmadık.

Ama babam zaten dengesiz insandır yazmışsın canım. Gereksiz bir yükselişe geçmiş orası tamam bence bi otur konuş tartışmak yerine

Ama babam zaten dengesiz insandır yazmışsın canım. Gereksiz bir yükselişe geçmiş orası tamam bence bi otur konuş tartışmak yerine
Neyi konuşacağım ki ne zaman dışarıda olsak her zaman bize sesini yükseltiyor hem de bilerek. Ben dengesiz dedim ama bence bilerek yapıyor. Sırf çevre desin ki bakın ben böyle baskınlık kuran bi babayım. Az önce yanımıza geldi dedim ki böyle davranmaya devam edeceksen benimle muhatap olma sakın. Bi baba sadece para yönünden destek olmak için baba sıfatını alamaz. Ben bu zamana kadar ne ilgisini ne sevgisini gördüm. Ne sınıfımı bilirdi ne sınıf toplantılarını bilirdi ne de başka bir şeyi. Ki ben çok başarılı bi çocuktum her zaman. Hocalarım benden tıp beklerken kazanamazsa hemşireliğe gitsin falan demiş o kadar ki habersiz benden, kardeşlerimden. Şimdi ben bu adamla ne konuşabilirim?

Çok haklısın üzüldüm açıkçası ama konuşsan yada tartışsan ne değişecek canım ? Keşke değişse birşeyler

Baban evde yapamadığını disarda yapıyor kendince bu evin reisi benim demek istiyor olabilir, bence güzelce konuş ve ne kadar utandığını belirt , umarım düzelir...

Çok haklısın üzüldüm açıkçası ama konuşsan yada tartışsan ne değişecek canım ? Keşke değişse birşeyler
Annem de konuşun sizi dinler tavrını değiştirir diyor da adam 60 yaşında. Bu zamana kadar değişmedi de benden sonra mı değişecek? Tartışmam muhatap bile olmam artık. Madem o sadece para göndererek baba olacağını sanıyor ben de o şekilde davranırım ona. Burada ebeveynlik yapması gereken oyken ona ne yapıp ne yapmaması gerektiğini anlatan ben olmayacağım. Bu yükü de üstüme alacak olan ben değilim.

Baya da var babanım yaşı ya meden bir insan yaşlılığını düşünmez ki gül gibi geçinse sizinle her şey onun için de güzel olacak ama ne diyim bilemedim canım

Baban evde yapamadığını disarda yapıyor kendince bu evin reisi benim demek istiyor olabilir, bence güzelce konuş ve ne kadar utandığını belirt , umarım düzelir...
Babam kavgadan gürültüden anlıyor, ne zaman annem gidip bu yanlış şu yanlış dese sus sus yapardı. Muhatap olmamak benim ruh sağlığımı daha iyi etkiliyor emin olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…