• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babami nasil ikna edeceğim :(

Hanimeller41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
154
55
98
31
Arkadaslar merhabalar...
Onceki acmis oldugum konuma bakarsaniz sayet gorursunuz,ben 10 aylik sozluyum sozden oncede 7 yillik bi flort donememiz oldu sozlumle 24 yasndayim.sozlum hakkari merkezde uzman cavus 2017 temmuzdada dugun yapmayi dusunuyoruz.bende sozlumle hakkariye donmeyi istiyorum sncta iyi veya kotu gunude birlikte gecirmek istiyoruz.sozlendigimizde sozlum normal bi iste calisiyordu snra uzmanligi kazandi benim ailemlede konusup gitti.izine geldi gecen hafta dugun konusunu konustuk babam orada benim hakkariye gidecegimi ogrendi.daha oncesinde annem soylememis.babamsa orada sesini cikartmadi kayinvalideminde sormasi uzerine.eve donduk gece sabaha kadar uyumamis sabah benimle konstu nereden ckti bu hakkariye gitme durumu sen nasl yapacaksn orada vs ... vs... simdi ben gonderemem seni diyorlar baska bsy demiyorlar.kayinvalidemler yine gelecekler bu konuyu konusmaya ama ben napmaliyim bilemiyorum.donmesini beklesem sozlumun en az 3 sene daha orada.3 sene sonra dugun yapalim desek zaten 7 senedir flort 1 senedirde sozluyuz.3 sene daha beklenir mi bilemiyorum.

Son düzenleme:
Baban senı düşündüğü ıcın öyle dıyor ama enınde sonunda kabul edecektır üstüne gütme tabıkı bekleme derım ınsan sevdıgının yanında şartlar ne okursa olsun yasamak ıster zaten basına gelecek varsa her yerde gelır ısrar et ben ıstıyorum de en sonunda pes eder bence

Ailelerin bu yaptığına gerçekten anlam veremiyorum.
İsteme olmuş, söz kesilmiş.
Arada bir sıkıntı yok, ne demek oraya gönderemem?
Siz evleniyorsunuz, tatile gitmiyorsunuz ki?
Dizinin dibindeyken iyiydi, adam ne güzel çalışıyor hem de çok zor bir işte.
Elbette onun yanında olacaksınız.
İzmir'de olsa kimse laf etmezdi ama değil mi?
Artık o yüzük parmağa takıldıysa, hüküm bitmiştir, gençlerin mutluluğu için herkesin ön ayak olması gerekir.

Sen annenle konuş. Anneler çocukları çok ısrar edince kabul eder.
sonrası kolay zaten, annende babanı ikna etmesini bilir. Bu gece konuş yarına bak baban onay veriyor :KK8:

Baban senı düşündüğü ıcın öyle dıyor ama enınde sonunda kabul edecektır üstüne gütme tabıkı bekleme derım ınsan sevdıgının yanında şartlar ne okursa olsun yasamak ıster zaten basına gelecek varsa her yerde gelır ısrar et ben ıstıyorum de en sonunda pes eder bence
Tabiki beni dusndugu icin oyle soyluyor ama zaten benim icin zor birsey olacak birde byle yapiyorlar ya cok uzuluyorum sadece destek bekliyorum onlardan.ama insaAllah dediginiz gibi olur.sanki sozlumden vazgecsem vazgcme demicekler o derece bakislari falan.

Ailelerin bu yaptığına gerçekten anlam veremiyorum.
İsteme olmuş, söz kesilmiş.
Arada bir sıkıntı yok, ne demek oraya gönderemem?
Siz evleniyorsunuz, tatile gitmiyorsunuz ki?
Dizinin dibindeyken iyiydi, adam ne güzel çalışıyor hem de çok zor bir işte.
Elbette onun yanında olacaksınız.
İzmir'de olsa kimse laf etmezdi ama değil mi?
Artık o yüzük parmağa takıldıysa, hüküm bitmiştir, gençlerin mutluluğu için herkesin ön ayak olması gerekir.
Aynen oyle aynen bende sizin gibi dusunuyorum ama anne v babama bunu anlatamiyorum cok sacma bi tavir icerisindeler.hayat kolay kazaniliyor sanki.kendimide cok fazla savunamadim zaten ilk konustugunda ikimizde karsilikli agladik.

Sen annenle konuş. Anneler çocukları çok ısrar edince kabul eder.
sonrası kolay zaten, annende babanı ikna etmesini bilir. Bu gece konuş yarına bak baban onay veriyor :KK8:
Annem onceden ikna olmustu zaten bana fikir bile veriyordu babam ayaklaninca oda ayaklandi.istemiyoruz gitmeni biz seni yolda mi bulduk diyor annem.

Tabiki beni dusndugu icin oyle soyluyor ama zaten benim icin zor birsey olacak birde byle yapiyorlar ya cok uzuluyorum sadece destek bekliyorum onlardan.ama insaAllah dediginiz gibi olur.sanki sozlumden vazgecsem vazgcme demicekler o derece bakislari falan.
Tabı demezler sakım deme öyle bıse çocuğun olunca anlarsın Canımm ama sonuçta Doğu gorevı 3 yıl kalıcı deıl Onuda düşünsünler seneye düğün olacak 2 yıl kalıyo dayanırlar Okadar pes etme sakın

Tabı demezler sakım deme öyle bıse çocuğun olunca anlarsın Canımm ama sonuçta Doğu gorevı 3 yıl kalıcı deıl Onuda düşünsünler seneye düğün olacak 2 yıl kalıyo dayanırlar Okadar pes etme sakın
Umarim dediginiz gibi olacaktir haklilar zor bir durum da cok korkuyorum ya 8 yillik bi iliskiyi 2019a erteleyin diyecekler diye. :(

E yuh yanı o kadarda beklenmezkı canım sızde yazık sevenler kavussun:KK54:
.oyle dusunyorm olmuor byle dusunuyorum olmuyor.inanin gozden irak gonuldende irak oluyo bi sure sonra.skntilar basliyor.izine geliyor hersey duzeliyor.gidiyor 4 ay oyle byle geciyor 5.ayda artik sen onu anlamiyorsun o seni anlamiyor.dua edin kavusalim artik

.oyle dusunyorm olmuor byle dusunuyorum olmuyor.inanin gozden irak gonuldende irak oluyo bi sure sonra.skntilar basliyor.izine geliyor hersey duzeliyor.gidiyor 4 ay oyle byle geciyor 5.ayda artik sen onu anlamiyorsun o seni anlamiyor.dua edin kavusalim artik
Yok yok bu ıns olur sen ısrar et bıse olmaz canımm

babadır elin de sonun da ikna olur .
InsaAllah.bende ikna olur diye dusunuyorum ama yinede jcimde bi korku var gunden gune artiyor.onemli olan ana-babanin kalbini kirmadan onlarn rizasiyla olmasi degil mi.iste ben simdi annemi babami kiriyorum uzuyorum.bi yandanda sevdigim adami dusnuyorm.byle iki arada bi deredeyim.

Back