Bende çook çok özledim babamı. benimkide hayatta ama benden 10 saat uzakta. yazını okuyunca içim cız etti. 23 nisanda annem en temiz giysilerimi giydirirdi abimle benim. annem babam abim ben dördümüz bayrama katılırdık. abim benden 5 yaş büyük olduğu için bütün aile üstüme titrerdi. babamın elinden her zaman ben tutardım abim tutarsa hemen küserdim. o zamanlar 23 nisan böyle soğuk olmazdı. erikler kirazlar çıkmış olurdu memleketimde. babam küçücük avucuma 3 erik verirdi sıkıca tutardım düşmesin diye kulağıma kiraz takardı. simitci amcadan simidimi, baloncu amcadan balonumu alırdı. sonra büyüdüm bayramlarda görevli oldum ilkokulda gösteri lisede, bando folklor grubuna katılırdım şiir okurdum babamın gözlerinin içine baka baka. gözleri parlardı ilk aşkımın. lisede şeref kürsüsüne adımı çakarkende gördüm o parlamayı üniversitede birincilik plaketimi alırkende. kıt kanaat okuttu bugünlere getirdi beni aslan babam. şimdi uzaktayım büyüdüm de ama aklım kalbim hep annemle babamla. yazın sabah sabah parçaladı beni.