Babamdan ve ailemden cekiniyorum.

Hanimeller41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
154
55
98
31
Oncelikle herkese merhabalar :)
Benim gibi olanlar var mi suanda bilmiyorum 23 yasindayim ve bi 6 yildan fazla sevgilimle konusuyorum gorusuyorum onun ailesiyle tanisiyorum.sevgilimde 26 yasnda haliyle artik evlilik yoluna girmek istiyor.aileside ayni sekilde.yalniz benim abimde daha 1 bck ay oldu sozleneli agustosdada dugunu olacak insaAllah abimde 26 yasnda.zamaninda babam ben kucugum diye sevgilimi istemiyordu tabi snradan ciddi oldgmuzu anladi ses cikartmamaya basladi.simdi annem babama soyleyecek ama ben yinede cekiniyorum.senide evlendircez deselerde sakayla yinede bende bi cekinme var.naparim ne ederim bilemiyorum.benim gibi olanlar var mi sizler ne yaptiniz.

Benim babam çok kızmıştı çünkü evlenmemi istemiyordu kimle olursa olsun. Hem bana çok düşkün olduğundan hem de yaşım küçük olduğu için. Hala daha eskisi gibi değiliz iyi aramız ama bi soğukluk var. Ama sizinki böyle olacak diye bişey yok babanız genel olarak evlenmenize karşı değilse çekinilecek bişey yok anneniz uygın bir dille anlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…