- 8 Eylül 2012
- 488
- 128
- 31
-
- Konu Sahibi ThinkinPinky
Yoo benim okul açıldı onla alakası yok:)Tatiller uzun sürdü de ondan
Babası kızına şiddet uygulayınca olur öyle şeyler sonra kadın cinayetleri için sosyal medyayı sallarsınız. Ne demek olur öyle başınıza gelir de anlarsınız inş demicem çünkü hala vicdanımı kaybetmedimOlur boyle seyler ara ara fazla takma burda en onemli etken annenin arayi bulmasi. Sinirinden boyle diyosun evlenince ah babam diyceksin. Onlarin hakki asla odenmez. Annenle konus anlat derdini icini dok.
Kızı suçlayacağınıza babasının babalığını sorgulamanız gerekmiyo mu? Herkes baba değil malesef konu sahibi için demiyorum ama sırf çocuk sahibi oldu diye kutsal bi varlık olmuyo üzgünüm. Düşününki dünyanın en kötü en acımasız insanı baba oldu(ki çok zor bişey değil) bu onu iyi bi insan mı yapar. Tamam bi yere kadar belki bi tık altta kalmakta her söylenene cevap vermemekte fayda var ama herkesin bi sabrı var tutamıyo insan kendini bunu yaşamayan anlayamaz
Evet var olabilir. Kötüyü mü örnek alalım?Ya bırakın allah askına adam hiç de acımasız manyak bi tip değil.
Bu ülkede insanlar neler yaşıyo bu kadar kopuk olmayın yaşadığınız ülkenin kültüründe yetişen insanların yaşadıklarından biraz haberdar olun.
Hergün çocuklarını döven karısını döven eve başka kadın getiren çocuklarına tacizde bulunan parayı karı kıza alkole yatıran kumara yatıran eve girmeyen ohooo bi sürü tip var böyle daha sayıyım mı
İsterse dünyadaki herkes birbirini doğrasın? Bu 21 yaşındaki bir kızın kafasına vurulmasını gururunun incitilmesini haklı mı çıkarıyo? Başka kötülükleri göstererek bunu hafife almanız çok ilginç gerçekten demekki kocanız bi gün kafanıza kafanıza vursa veya babanız en azından öldürmedi çok şükür diyip güle oynaya gezeceksinizYa bırakın allah askına adam hiç de acımasız manyak bi tip değil.
Bu ülkede insanlar neler yaşıyo bu kadar kopuk olmayın yaşadığınız ülkenin kültüründe yetişen insanların yaşadıklarından biraz haberdar olun.
Hergün çocuklarını döven karısını döven eve başka kadın getiren çocuklarına tacizde bulunan parayı karı kıza alkole yatıran kumara yatıran eve girmeyen ohooo bi sürü tip var böyle daha sayıyım mı
Evet var olabilir. Kötüyü mü örnek alalım?
Dağınık dedi .diye mi kapı çarptım ben önce düzgün oku sonra eleştirSeni önce ALLAH sonra baban dünyaya getirdi.
Ne biçim bi laf nefret ediyorum.
Ne babalar var sen baba gormemissin.
Sana daginiksin flan demesi suçmu ? Kapi çarpıp tehtit ediyosun .
Baba bu kızar da severde baba evladının kötülüğünu istemez.
Ilerde ararsın keşke olsada bagirsa kızsa hatta dovse dersin .
Burayı okuyup bu soylediklerine birgün pişman olacaksın.
Sana kaç, evden ayrl , yurda çık diyenleri dikkate alma.
Ya bırakın allah askına adam hiç de acımasız manyak bi tip değil.
Baba dayağı ile koca dayağı bir değil bu birincisi.Yani ben yorumları cidden anlayamadım. Adam kızına kötü davranıyor, fiziksel şiddet de olmuş kız kafama vurdu demiş. İnsanın onurunu gururunu kırandan tabi ki nefret eder babası olsa dahi. Buraya babandır katlan yazanlar ya baba dayağına koca dayağına hakaretine eyvallah diyen ezik tipler, ya da psikolojik fiziksel şiddete normal bakan bonzai kafalar mıdır nedir çözemedim.