Babamdan nefret ediyorum

İnsanlar neler yaşıyo sen biliyo musun?
Emin ol çok insan var senin yaşadıklarını yaşayıp da şükür bi babam var diyen.
Bence asıl antidepresan kullanması gereken sensin.
Ergenlik başına vurmuş tavan yapmış ruh halinde.
Babayı öldürmeyi düşünmek nedir ya?
Ekmeğini suyunu sokaktaki adam mı verdi bugüne kadar?
O mu okuttu seni?
Tabii ki babana tahammül etmek zorundasın ve ona böyle davranamazsın.

Babası olmayan yada şehit olan çok var , tabi tepkide alabilirsin

Olur boyle seyler ara ara fazla takma burda en onemli etken annenin arayi bulmasi. Sinirinden boyle diyosun evlenince ah babam diyceksin. Onlarin hakki asla odenmez. Annenle konus anlat derdini icini dok.
Babası kızına şiddet uygulayınca olur öyle şeyler sonra kadın cinayetleri için sosyal medyayı sallarsınız. Ne demek olur öyle başınıza gelir de anlarsınız inş demicem çünkü hala vicdanımı kaybetmedim

Ya bırakın allah askına adam hiç de acımasız manyak bi tip değil.
Bu ülkede insanlar neler yaşıyo bu kadar kopuk olmayın yaşadığınız ülkenin kültüründe yetişen insanların yaşadıklarından biraz haberdar olun.
Hergün çocuklarını döven karısını döven eve başka kadın getiren çocuklarına tacizde bulunan parayı karı kıza alkole yatıran kumara yatıran eve girmeyen ohooo bi sürü tip var böyle daha sayıyım mı

Evet var olabilir. Kötüyü mü örnek alalım?

24 yaşındayım hatta doldurdum hadi 25 de.
Hiç ergenlik yaşayamadım (!)
Hiç trip atamadım, tavır yapamadım. Ha bu bir eksiklikmi tabiki de değil. Hatta saygısızlık diyebilirim. Yediği kabı pislemekle aynı şey..
BABAN o senin tabiki karışacak buna hakkı var. Demişsin ki ilgilidir. Nasıl ilgi gösteriyorsa sana bakıyorsa büyüttüyse karışmaya hakkıda var! Allah göstermesin başından gidip eksikliğini hissettiğinde bu yazdıklarına pişman olursun.
Hepimiz bir anlık sinirle çok şey yapıyoruz düşünüyoruz ama seninki fazla..

Baban gereksiz sinir yapmış. Bi arkadaşın yazdığı o yemeğe antidepresan katmak mantıklı aslında, madem kullanmayınca delirmiş baban, böyle birşeyi deneyin.

Babanın yüksek tansiyonu varsa buda sinir yapıyor

İsterse dünyadaki herkes birbirini doğrasın? Bu 21 yaşındaki bir kızın kafasına vurulmasını gururunun incitilmesini haklı mı çıkarıyo? Başka kötülükleri göstererek bunu hafife almanız çok ilginç gerçekten demekki kocanız bi gün kafanıza kafanıza vursa veya babanız en azından öldürmedi çok şükür diyip güle oynaya gezeceksiniz

Yani ben yorumları cidden anlayamadım. Adam kızına kötü davranıyor, fiziksel şiddet de olmuş kız kafama vurdu demiş. İnsanın onurunu gururunu kırandan tabi ki nefret eder babası olsa dahi. Buraya babandır katlan yazanlar ya baba dayağına koca dayağına hakaretine eyvallah diyen ezik tipler, ya da psikolojik fiziksel şiddete normal bakan bonzai kafalar mıdır nedir çözemedim.

Evet var olabilir. Kötüyü mü örnek alalım?

Ben de zamanında babamdan dayak yedim.
Dünyanın en sorunlu insanı olmadım onu öldürmeyi de düşünmedim.
Ona sorsalar sen kim bilir neler yapıyosun
Şu tavrından bile belli nası bi insan olduğun
Ne halin varsa gör yazık o adama kendisini öldürme planları yapan bi evladı var

Seni önce ALLAH sonra baban dünyaya getirdi.
Ne biçim bi laf nefret ediyorum.
Ne babalar var sen baba gormemissin.
Sana daginiksin flan demesi suçmu ? Kapi çarpıp tehtit ediyosun .
Baba bu kızar da severde baba evladının kötülüğünu istemez.
Ilerde ararsın keşke olsada bagirsa kızsa hatta dovse dersin .
Burayı okuyup bu soylediklerine birgün pişman olacaksın.
Sana kaç, evden ayrl , yurda çık diyenleri dikkate alma.

Dağınık dedi .diye mi kapı çarptım ben önce düzgün oku sonra eleştir

Ne alakası var, kendisinden daha manyakların olması bu adamın yanlış yapmadığı anlamına gelmez ki. Ona bakarsak hırsızlık da suç olmaktan çıksın, çünkü cinayet daha kötü bir suç mesela, cinayetin yanında hırsızlık ne ki?!!

Baba dayağı ile koca dayağı bir değil bu birincisi.
Ikincisi babası kafasına vurdu diye evden kacsin öylemi karşısında ki insan BABASI kocası değil.

Yav kiz karismasin dememis annem olmasa dovecekti demis,kolumdan tuttu sarsti,milletin icinde laf saydi demis by kiz 21 yasinda universite ogrencisi 5 yainda bebe degil,kaldi ki benim kizim 1 bucuk yasinda ona bile sesimi yukseltsem tepki veriyor.Ayrica babasi olmayan cocuklarla alakasi ne,tamam sacma seylerden konu acanlar oluyo ama bence bu kizin ki simariklik degil.

İnsanlar vicdansız, insanlar nankör, insanlar ŞIMARIK, insanlar tahammülsüz, insanlar ilgi saplantılı, insanlar sapkın, insanlar saçma bi özgürlük peşinde, insanlar saygısız, insanlar hadsiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…