- 8 Eylül 2012
- 488
- 128
- 31
- Konu Sahibi ThinkinPinky
Babamla hiç anlaşamıyorum sürekli didişiyoruz. Herşeye karışıyor. Karışıyo dediysem giyinmeme gezmeme değil de herşeye burnunu sokuyo. Dağınıksın söylesin böylesin gibisinden.Herşeyimle ilgileniyor evet birşeyimi eksik etmiyo okulumu falanda ilgilidir ama böyle asabi sinirli olup kalbimi kırdıktan sonra neye yarar. Neyse kardeşime kızdım kızdırcak bir şey yaptı ona bağırdım kendimi tutamadım ama kardesim haksızdı babam kalktı geldi içerden üzerime yürüdü bütün herkes duydu ne bağırıyosun diye kolumdan tuttu sıktı kolumu elimde de telefon var kafama falan vurdu. Bu yaptıklarını unutmuyorum ilerde de hatırlıcam dikkat et neler yaptıgına dedim, çünkü gerçekten böyle sinirli oldugu için kendinden nefret ettirdi iyi davrandıgı zaman bile sürekli onu tersliyorum sürekli bi ona uyuz olma halindeyim. Hatırlarsan hatırla dedi daha da sinirlendi annem olmasa dövücekti nefret ediyorum artık dayanamıyorum gerçekten kapıyı çarptım odama girdim odanın kapısını yumrukladı bir daha çarpma kapıyı kapıyı kırar içeri girer seni gebertirim diye. Ses etmedim çünkü gerçekten öyle bişey yapsa artık bende kendime hakim olamıcam. Bir de 21 yaşına gelip böyle muamele görmek gururumu kırıyor. Bir ara antidepresan kullanıyordu sakindi, kendi kafasına göre bırakmış. Kullanmıyor şuan yine delirdi. Ailemin yanında okuyorum rahatım karışmıyolar ama anlaşamıyoruz bıktım. Yurt icin şuanlık maddi imkanım yok cok masrafımız var KYK kredisi alıp yurda yazılsam mı sizce? Napmalıyım ben bu adama dayanamıyorum artık
Son düzenleyen: Moderatör: