Babamdan nefret ediyorum

ThinkinPinky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
488
128
31
Babamla hiç anlaşamıyorum sürekli didişiyoruz. Herşeye karışıyor. Karışıyo dediysem giyinmeme gezmeme değil de herşeye burnunu sokuyo. Dağınıksın söylesin böylesin gibisinden.Herşeyimle ilgileniyor evet birşeyimi eksik etmiyo okulumu falanda ilgilidir ama böyle asabi sinirli olup kalbimi kırdıktan sonra neye yarar. Neyse kardeşime kızdım kızdırcak bir şey yaptı ona bağırdım kendimi tutamadım ama kardesim haksızdı babam kalktı geldi içerden üzerime yürüdü bütün herkes duydu ne bağırıyosun diye kolumdan tuttu sıktı kolumu elimde de telefon var kafama falan vurdu. Bu yaptıklarını unutmuyorum ilerde de hatırlıcam dikkat et neler yaptıgına dedim, çünkü gerçekten böyle sinirli oldugu için kendinden nefret ettirdi iyi davrandıgı zaman bile sürekli onu tersliyorum sürekli bi ona uyuz olma halindeyim. Hatırlarsan hatırla dedi daha da sinirlendi annem olmasa dövücekti nefret ediyorum artık dayanamıyorum gerçekten kapıyı çarptım odama girdim odanın kapısını yumrukladı bir daha çarpma kapıyı kapıyı kırar içeri girer seni gebertirim diye. Ses etmedim çünkü gerçekten öyle bişey yapsa artık bende kendime hakim olamıcam. Bir de 21 yaşına gelip böyle muamele görmek gururumu kırıyor. Bir ara antidepresan kullanıyordu sakindi, kendi kafasına göre bırakmış. Kullanmıyor şuan yine delirdi. Ailemin yanında okuyorum rahatım karışmıyolar ama anlaşamıyoruz bıktım. Yurt icin şuanlık maddi imkanım yok cok masrafımız var KYK kredisi alıp yurda yazılsam mı sizce? Napmalıyım ben bu adama dayanamıyorum artık

Son düzenleyen: Moderatör:
biz, babasi kasini cattiginda utanan ,yanaklari kizaran bi nesildik...
ne zaman boyle laf atma,kapi carpma ,tehdit etme ,hatta siniri asip öldürmeyi dusunecek kadar merhametsiz olundu....
O benim kalbimi kırarken, içimi acıtırken iyi ama.
Babam diye herşeye eyvallah diyemem.. benim de bi kalbim var.

Elinde sürekli ıphone mu var , kuşak çatışması , baban halen eski devirde kalmış bu durumu çok kişi yaşıyor , ama geçici sanırım

Vallahi haklısın kuzum. Lakin yurda taşınırsan maddiyatın ne olacak ailen para vermeye devam eder mi? Öğrencilikte parasızlık hiç çekilmiyor.
Kaçıncı sınıftasın okulu bitirince kaçsan?

Olur boyle seyler ara ara fazla takma burda en onemli etken annenin arayi bulmasi. Sinirinden boyle diyosun evlenince ah babam diyceksin. Onlarin hakki asla odenmez. Annenle konus anlat derdini icini dok.
Diyecegimi sanmıyorum iki yabancı gibiyiz hicbi zaman sevgisini gösteremedi

Babaniz uzmus sizi ama belki saglik sorunlarindandir.
Annemin bir lafi var ATA'ndir kizim, saygi goster diye.
Birbirinizi sinirlendirecek durumlardan uzak durun, yapacak baska bir sey yok.

Vallahi haklısın kuzum. Lakin yurda taşınırsan maddiyatın ne olacak ailen para vermeye devam eder mi? Öğrencilikte parasızlık hiç çekilmiyor.
Kaçıncı sınıftasın okulu bitirince kaçsan?
Para vermeye devam ederler yani belki bu kadar rahat harcayamam gerçi ama. Yarı yarıya bitti sayılır, sürekli birlikte olunca böyle oluyo ya çok pişmanım baska bir yeri yazmadıgıma

Gençsin kanın kayniyor, istediğimi yapayım diyorsun ama o senin baban bunu unutma.büyüğün..saygıda kusur etmemelisin..herkesin ailevi sorunları oluyor az çok..kimse dört dörtlük zannetme..yarın birgün evlenip yuvadan uçunca herşeyi özleyeceksin..didişmeleri bile..baban biraz asabi bi insan anlattığına gore,ama sen küçük olduğun için alttan almalı ve saygı gostermelisin.. Yaşın olgunlaştıkça daha iyi anlayacaksin bunları..

Neler yasatiyo baban sana neden boyle "sevmemek" hatta "nefret etmek" fiillerini kullaniyosun bilemem ama bu kadar asiri boyutta yasama hislerini derim ben.. Ya da hissediyosan da kendine bile soyleme.. Dile getirme.. Nefret cok uç bi boyut cunku.. Eminim onun da sana olan tavirlari icin bi aciklamasi vardir..
Ben de cok asiydim bi zamanlar.. Oyle boyle degil hem de bu sein laflarin hafif kalir.. Ama tukurdugumu cok yaladim ve hakkinizi helal edin diye cok agladim kimi zaman haberleri oldu kimi zaman kendi kendime agladim.. Ben size cektirdim dedim halbuki o zamanlar nasil da emindim asil problemin onlarda olduguna, ailemin bana cektirdigine... Simdi de sana tavsiye vericek yasta degilim 25 yasindayim ama hayatta kafaya takicak kendine dert edicek oyle olaylar cikar ki karsina ben ne bos konusmusum ne dert etmisim dersin.. Umarim demezsin yani umarim hersey cok iyi gider senin icin de oluyo yani hayat bu hersey biz insanlar icin, herkes buyuk kucuk sikintilar yasiyo.. Babanin da karakteri bu demek ki.. Oyle kabulen.. Susmayi cevap vermemeyi dene.. İnan bana bi gun cok ozlersin.. Rabbim hakkinizda hayirlisini versin.. Akil veriyomus gibi anlasildiysam lutfen kusuruma bakma, konunu gorunce naçizane yazmak istedim..

biz, babasi kasini cattiginda utanan ,yanaklari kizaran bi nesildik...
ne zaman boyle laf atma,kapi carpma ,tehdit etme ,hatta siniri asip öldürmeyi dusunecek kadar merhametsiz olundu....
Kızı suçlayacağınıza babasının babalığını sorgulamanız gerekmiyo mu? Herkes baba değil malesef konu sahibi için demiyorum ama sırf çocuk sahibi oldu diye kutsal bi varlık olmuyo üzgünüm. Düşününki dünyanın en kötü en acımasız insanı baba oldu(ki çok zor bişey değil) bu onu iyi bi insan mı yapar. Tamam bi yere kadar belki bi tık altta kalmakta her söylenene cevap vermemekte fayda var ama herkesin bi sabrı var tutamıyo insan kendini bunu yaşamayan anlayamaz

X