Bende babamı hiç sevmem neden bu duruma geldik bilmiyorum. Nerden nasıl anlatıcam onu da bilmiyorum ya. eskiden çocukken aklım ermiyormuş, şimdi hal ve hareketlerini görünce anlıyorum neyin ne olduğunu. Ben atandım kurtuldum o evden. insanlarla konuşmaları bi tuhaf saçma sapan, kızlara ayrı tavırları var. eve hiçbir katkısı yok. çalışıp kazandığını har vurup harman savruyor. ne yaptığı belli değil. O yetmediği gibi herkese borç takıyor çarşıda onunla yürümeye utanırdım. her akşam bugün kim borcunu istemeye gelcek acaba diye beklerdim. bi insan bu kadar savurgan bu kadar düşüncesiz bu kadarda vurdum duymaz olamaz.
Dünde bardağı taşıran son damlaydı. Kardeşim yatılı okuyor bir ilçede benim yanıma geldi oradan onun yanına gitti maksadı bizi dolaşmakmış. Ama zerre kadar inancım yok düşüncesinin bu olduğundan. Kardeşimi kimsesi olmadığı bi yerde o şekilde bıraktığı için hiçbir zaman affetmicem onu. Babalık sadece lafla olmaz hakkını verebilmek gerekir. Bi çocuğa, baba beni kaybettin, daha beni arama, artık senin yanına gelmicem diyecek kadar ne yaptın. Acaba üzüldü mü, ben ne yapıyorum dedi mi kendine. beni de kaybetti daha bitti benimde artık bi babam yok. Benden ve kardeşimden uzak olsun başkada hiçbirşeyini istemiyorum.