Babamdan nefret ediyorum

Boşanmak mı ayıp geliyor, maddi imkansızlıklar mı yoksa kendine yetememe korkusu mu, bağımlılık mı allah bilir gerçekte ne düşünüyorlar.Halbuki bir bilseler en büyük kötülüğü kendi kanlarına canlarına yapıyorlar.
Bir kızım var babası saçının teline zarar verse değil onu dünyayı karşıma alırım. O saydıklarınızın hepsini düşünüyorlar, babam gitti, annem 45 yasından sonra çalışma hayatına atıldı. Ahhh diyorum keşke keşke biz o dayakları yerken yapsa idi bunu.

Bir kızım var babası saçının teline zarar verse değil onu dünyayı karşıma alırım. O saydıklarınızın hepsini düşünüyorlar, babam gitti, annem 45 yasından sonra çalışma hayatına atıldı. Ahhh diyorum keşke keşke biz o dayakları yerken yapsa idi bunu.

Keşke, keşke ne kendini ne sizi böyle zor bir hayat sürdürmeye zorlamasaydı. Neyseki bari sizin eşten yana yüzünüz gülmüş, mutluluğunuz daim olsun.

Keşke, keşke ne kendini ne sizi böyle zor bir hayat sürdürmeye zorlamasaydı. Neyseki bari sizin eşten yana yüzünüz gülmüş, mutluluğunuz daim olsun.
Tesekkurler! Ben çektiğim acıların mükafatı olarak görüyorum eşimi, yedi yılda bana off demeyen bir adam.. Şükür diyorum sadece.

Tesekkurler! Ben çektiğim acıların mükafatı olarak görüyorum eşimi, yedi yılda bana off demeyen bir adam.. Şükür diyorum sadece.

Bazen kötü şeyler yaşamak en azından neyi istemediğimizi ve neyi seçmeyeceğimizi bilmek için bir yol olabiliyor. Tam tersini yapıp aynı hataya düşebilirdin ama çektiğin acılar seni güçlendirmiş ve seçmeyi de bilmişsin. Takdir ettim.

Bazen kötü şeyler yaşamak en azından neyi istemediğimizi ve neyi seçmeyeceğimizi bilmek için bir yol olabiliyor. Tam tersini yapıp aynı hataya düşebilirdin ama çektiğin acılar seni güçlendirmiş ve seçmeyi de bilmişsin. Takdir ettim.
Çok erken yasta evlendim, şuan 25 yaşındayım ve iki yaşında bir kızım var. Herseyden önce bana saygı duymalı , bedenime, yüreğime, kişiliğime.. Aslında herseyin başı bu, okuyamadım maalesef ama beynimi geliştirdiğimi düşünüyorum ve hala kendimi geliştirme çabası içindeyim. Cahillik başka birşey, ben annem gibi yada diğer anneler gibi olamam, evladıma saygısızlık bu. Dediğim gibi hiç boşa demesinler sizin için katlandık laflarını.. Teşekkürler iyi dilekleriniz için :)

Baba'nın ölümünü değil ana sizin yokluğunuz ile terbiyesini isteyebilirsin Allah'tan. Nedir Baba'nın böyle davranmasına sebep? Neden bu muameleyi ediyor?
Hiç sorguladın mı kendini? Bazen cevaplar bizde olabiliyor...

Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım. Rabbim sabır versin, yardımcınız olsun İnşaAllah. Bu da sizin sınavınız. Hamdedip Rabbimize yönel. Daha da ağır şeylerle sınayabilirdi Rabbim. Senin durumuna bende düştüm, Rabbim şu adamı başımızdan al diye çok dua ettim. Ama buda Rabbimizin takdiri, anne babamızı seçme hakkımız yok.

cok hata babaya kin tutmak. Baba er kim olursa babadir. Peki ya babasi olmayan insanlar ? cok yanls bu ..

Seni anlıyorum ve hak veriyorum. Ayrıca anneyi ortaya atanlar, kurtulmaya çalışıp başaramayan ve acı çeken anneler de var! "Annenden de nefret et" ne demek ya... Konu sahibi arkadaşım, senin ve annenin yaşadığını yaşamayan anlamaz seni. Beni dünyaya getirmeye katkısı olan adam öldü ve halâ ondan nefret ediyorum...

Hayattaki imtihanınız Babanız.
Bu imtihana sabredin inanın kazanan siz olursunuz. Boşver beddua etme sen nede olsa Babandır. Bolbol dua et babana aynı benim yaptığım gibi. Hep dua hep dua...

Her babada baba olmayı hak etmiyor bence haklısın gibi
dövmek, sövmek sende ona karşı kalıcı nefreti körükleyecek duygulara sebep veriyor, ama ne yazık ki bu kızlarımız babasına benzer erkekler evleniyorlar

dövmek, sövmek sende ona karşı kalıcı nefreti körükleyecek duygulara sebep veriyor, ama ne yazık ki bu kızlarımız babasına benzer erkekler evleniyorlar

İnsan ne olursa olsun atasına böyle dememeli... Allaha havale et gerisini boşver. Ama ölsün deme... Onca babasız insan varken hak mı bu dileğin?

bırak babanın bir insanın ölmesi istemen çok yanlış....

Çok büyük tranvalar yaşamışsın böyle düşünmen normal
Babasıyla güzel anıları olan birininde seni anlamamasıda normal
Şans işte

Çok büyük tranvalar yaşamışsın böyle düşünmen normal
Babasıyla güzel anıları olan birininde seni anlamamasıda normal
Şans işte
Bir insanın babasıyla güzel bir anısı olmaması koyuyor insana ama en çokta hep olup hiç olmamış gibi olması koyuyor

Babam gibi biriyle evlenmek yerine hep bekar kalırım daha iyi İnşallah iyi biri çıkar karşıma

Bende babamı hiç sevmem neden bu duruma geldik bilmiyorum. Nerden nasıl anlatıcam onu da bilmiyorum ya. eskiden çocukken aklım ermiyormuş, şimdi hal ve hareketlerini görünce anlıyorum neyin ne olduğunu. Ben atandım kurtuldum o evden. insanlarla konuşmaları bi tuhaf saçma sapan, kızlara ayrı tavırları var. eve hiçbir katkısı yok. çalışıp kazandığını har vurup harman savruyor. ne yaptığı belli değil. O yetmediği gibi herkese borç takıyor çarşıda onunla yürümeye utanırdım. her akşam bugün kim borcunu istemeye gelcek acaba diye beklerdim. bi insan bu kadar savurgan bu kadar düşüncesiz bu kadarda vurdum duymaz olamaz.

Dünde bardağı taşıran son damlaydı. Kardeşim yatılı okuyor bir ilçede benim yanıma geldi oradan onun yanına gitti maksadı bizi dolaşmakmış. Ama zerre kadar inancım yok düşüncesinin bu olduğundan. Kardeşimi kimsesi olmadığı bi yerde o şekilde bıraktığı için hiçbir zaman affetmicem onu. Babalık sadece lafla olmaz hakkını verebilmek gerekir. Bi çocuğa, baba beni kaybettin, daha beni arama, artık senin yanına gelmicem diyecek kadar ne yaptın. Acaba üzüldü mü, ben ne yapıyorum dedi mi kendine. beni de kaybetti daha bitti benimde artık bi babam yok. Benden ve kardeşimden uzak olsun başkada hiçbirşeyini istemiyorum.

X