Babamdan nefret ediyorum

Hzza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2015
51
17
30
Babamdan o kadar çok nefret ediyorum ki artık ölmesini isteyecek duruma geldim. Hiç kimseye kin tutamayan ben onun ölmesi için Dua ediyorum...

Ne olursa olsun babaniz. Bence nötr olmaya çalışın ne olursa olsun, ve beddua etmeyin Allaha havale edin

Aranizda ne gecti bukadar nefret ediyorsun?Ama ne olursa olsun o senin baban hele ki su mubarek gunde yapma canim boyle dua etme

Ben babamla gorusmuyorum.. Ama hep bizden uzak Allaha yakın olsun.. Can sagligi yerinde olsun yeterki diyorum yaptığı onca seye ragmen.. Bu düşmanim bile olsa ölümünü isteyemem. Bilmiyorum sizi bu noktaya getiren ne dir? Ama atsan atilmiyor baba sonuçta.

Biliyorum yaşlandığı zaman acıyacağım ona tüm yaptıklarını unutacağım belki ama şu günde yaptıklarını unutamıyorum bir kez olsun babalık yapmadı hiçbir zaman bir babam olmadı dövdü sövdü ezdi çok kıskandım arkadaşlarımı özelliklede babalarını anlatırlerken annemi dövmesin diye araya girdim ama ben kötü oldum kapıları kırdı vücudum morluk içinde kaldı ama bu umrumda değil beni kıran şey rvde düzgün bir şeyimiz bile yokken elin kadınına (yo*lusuna (çok özür dileyerek söylüyorum) yedirmediği para kalmadı sürekli kandırdılar parası için arkadaş oldular bugün parası olmasa hiç kimsesi yüzüne dahi bakmaz kardeşleriylede küs zaten Cenazesine bir kişi bile gelmez çocukluğumu ergenliğimi gençliği yok eden bu adamın ÖLMESİNİ istiyorum haksizmıyım?

Bugün bende babama sinir oldum. Çok kırıldım. O yüzden o senin babandır ne yapsa yeridir demem.

Edit; Ooo fenaymış, haklısın diyemem ama haksız da sayılmazsın.
Allah'a bırak sen beddua etme.

Haklısın!

Annen neden o adamla evli kalmaya devam etti? Kilit soru bu, sadece babanı değil anneni de sorgula ne yazık ki o da hatalı. Umarım ileride evlendiğinde mutlu bir aile hayatın olur.

Annem bizim için dayanıyor küçük kardeşim özel eğitim alıyor ayrıca yalnış değilsem mahkeme uzun sürüyor biz o zamana kadar nerede kalıcağız kardeşimin ilaçları eğitimi çok zor bizim eğitimimiz annem bunca senedir sabrediyor boşuna değil ama!

Annesine yada benim anneme sorsak " sizin için katlandım" olur. Yalan valla yalan.

Boşanmak mı ayıp geliyor, maddi imkansızlıklar mı yoksa kendine yetememe korkusu mu, bağımlılık mı allah bilir gerçekte ne düşünüyorlar.Halbuki bir bilseler en büyük kötülüğü kendi kanlarına canlarına yapıyorlar.

Bence haklısın
Annen de bunlara izin verdiği için ben olsam ondan da nefret ederdim.

Gayet basit, evde kalmaya devam edip tedbir nafakası talebinde bulunacak, kardeşin ve sen reşit olmadığınız için eğitim ve sağlık masraflarını da baban karşılamak durumunda. Bu yüzden sabır meselesi değil. Kadın boşanmaktan korkuyor.Cidden bazı kadınlarda bağımlılık had safhada, hiç bir insan evladı böyle bir hayatı hak etmiyor. Şimdi babandan öldüresiye nefret ediyorsun daha mı iyi bu?

Ne kadınlar var, gencecik çoluk çocukla dul kalıyorda sıfırdan hayatı kurup çocuklarını büyütüp okutuyor laf mı bu sabderiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…