Haklısın!Biliyorum yaşlandığı zaman acıyacağım ona tüm yaptıklarını unutacağım belki ama şu günde yaptıklarını unutamıyorum bir kez olsun babalık yapmadı hiçbir zaman bir babam olmadı dövdü sövdü ezdi çok kıskandım arkadaşlarımı özelliklede babalarını anlatırlerken annemi dövmesin diye araya girdim ama ben kötü oldum kapıları kırdı vücudum morluk içinde kaldı ama bu umrumda değil beni kıran şey rvde düzgün bir şeyimiz bile yokken elin kadınına (yo*lusuna (çok özür dileyerek söylüyorum) yedirmediği para kalmadı sürekli kandırdılar parası için arkadaş oldular bugün parası olmasa hiç kimsesi yüzüne dahi bakmaz kardeşleriylede küs zaten Cenazesine bir kişi bile gelmez çocukluğumu ergenliğimi gençliği yok eden bu adamın ÖLMESİNİ istiyorum haksizmıyım?
Teşekkürler yalnız olmadığımı bilmek güzelHaklısın!
Biliyorum yaşlandığı zaman acıyacağım ona tüm yaptıklarını unutacağım belki ama şu günde yaptıklarını unutamıyorum bir kez olsun babalık yapmadı hiçbir zaman bir babam olmadı dövdü sövdü ezdi çok kıskandım arkadaşlarımı özelliklede babalarını anlatırlerken annemi dövmesin diye araya girdim ama ben kötü oldum kapıları kırdı vücudum morluk içinde kaldı ama bu umrumda değil beni kıran şey rvde düzgün bir şeyimiz bile yokken elin kadınına (yo*lusuna (çok özür dileyerek söylüyorum) yedirmediği para kalmadı sürekli kandırdılar parası için arkadaş oldular bugün parası olmasa hiç kimsesi yüzüne dahi bakmaz kardeşleriylede küs zaten Cenazesine bir kişi bile gelmez çocukluğumu ergenliğimi gençliği yok eden bu adamın ÖLMESİNİ istiyorum haksizmıyım?
Ne demek.. Aynı şeyleri yaşamışız , benim ki çektirip gitti sevgilisine tek farkla.Teşekkürler yalnız olmadığımı bilmek güzel
Annesine yada benim anneme sorsak " sizin için katlandım" olur. Yalan valla yalan.Annen neden o adamla evli kalmaya devam etti? Kilit soru bu, sadece babanı değil anneni de sorgula ne yazık ki o da hatalı. Umarım ileride evlendiğinde mutlu bir aile hayatın olur.
Annesine yada benim anneme sorsak " sizin için katlandım" olur. Yalan valla yalan.
Annem bizim için dayanıyor küçük kardeşim özel eğitim alıyor ayrıca yalnış değilsem mahkeme uzun sürüyor biz o zamana kadar nerede kalıcağız kardeşimin ilaçları eğitimi çok zor bizim eğitimimiz annem bunca senedir sabrediyor boşuna değil ama!