babama erkek arkadasimi nasil anlatirim

tugbaa57

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2015
19
0
3 kardeşiz ablam evli ve bi de abim var 28 yaşında bekar. Ben en küçükleriyim 19 yaşındayım lise bitti üniv. hazırlanıyorum bi erkek arkadaşım var. 24 yaşında 8 aydır beraberiz ciddi düşünüyoruz ailemle konusmami istiyor ama babam o kadar sinirli biri ki korkuyorum söylemeye ne yapacağımı da bilmiyorum nasıl söyleyeceğimi de bilmiyorum ben sevgilimin annesiyle tanıştım istemeye gelmek istiyorlar ama ben ne yapacağımı nasıl söyleyeceğimi de bilmiyorum

Canım bende senin gibi 19 yaşındayım ve inanmayacaksın ama benimde 24 Yaşında bir sevgilim var. Eğer annen bu durumu bilmiyorsa bence ilk önce ona anlat. Annen babana söylesin. Sen aradan bir süre çekil kendileri konuşsun. Benim Annem sevgilim ile olan ilişkimi biliyor ama ben daha 3 yıl ebelik okuyacağım için böyle bir iki yıl sonra söyleyelim diyoruz. Ondan sonra İNŞALLAH söz, nişan...:) hakkında hayırlısı neyse o olsun canım

İnanır mısın bende senin durumundayım annem biliyor ama babam biraz sinirli olduğu için o da karışmak istemiyor şu sınavı bi atlatsam güzel olcak gibi en azından yaza kadar adını koyarız diyorum. Erkek arkadaşım da çok acele ediyor bi an önce evlenelim istiyo sıkıştım kaldım ne yapacağımı bilmiyorum

Ay şimdi bende bir stres oldum acaba ben zamanı gelince babama nasıl söyleyeceğim. En iyisi babalarımızı karşımıza Alıp birlikte söyleyelim istersen:)

7 yıllık erkek arkadaşımı 3 ay önce babama söyledik kızacağjnı umarken gayet olgun karşıladı şimdi nışanlıyız hep korkardım ama çok yersizmiş korkularım :) yerinde olsam anneme açılır babama okul bitene kadar söylemezdim. Ama istemeye gelmek istiyorlar nışanlım geçircen bu Süreci dersen benim ablam söyledi birinin söylemesi senin söylemenden daha mantıklı çünkü ilk tepkiyi sen görmüyorsun Sen Gören'e Kadar'da biraz sakinlerimiz olur :)Benimde annem 7 Yıldır biliyordu

Ya öyle de ben babamdan çok korkuyorum ya hayır şimdi olmaz daha zamanın var derse babamın tersliginden korkup erkek arkadaşımı kaybetmek de istemiyorum çünkü çok seviyorum

Bende 19 Yaşında tanıştım canım işe girene
Ya öyle de ben babamdan çok korkuyorum ya hayır şimdi olmaz daha zamanın var derse babamın tersliginden korkup erkek arkadaşımı kaybetmek de istemiyorum çünkü çok seviyorum

Canım benimde Tanıştığımda yaşım 19 du okul bitmeden öğretmenim ben atanmadan babama söylemedim sonra nışan Yaptım 7 yıl bekledim ama pişman Değilim tabi ki karar sizin ama önünde bir ünüversite süreci var 8 ay da tanımak için uzun bir süre değil bence biraz daha tanı hem okulu aradan çıkartırsın. Zaten belli bir yaşa gelindiğinde de baban tepki vermez. Bende çok korkmuştum ablamın sevgilisi var diye babam 2 ay konuşmamıştı onunla ama benimkine gayet sevindi zamanı gelmişti artık dedi:)

bence soyleeme babana
git uniye okulunu oku
herseyin zamani var
sevgilin neden acele ediyor? senin okumani istemiyormu ?

Hem okumami hem çalışmamı istemiyor

Şöyle ki 24 yaşında bende 19 yaşındayım çok beklemek istemiyor
Bence kendini düşün canım oku mesleğin olsun ekonomik Özgürlüğün kendine ait olsun sonra çok pişman olabilirsin zaten seviyorsa bekler seni ve senin okumandan da mutluluk duyar hangi devirdeyiz canım

yaşınız çok erken hem üniversite okumayı planlıyorsunuz. babanıza söylemeden önce kendi içinize söyleyin. çünkü şimdi babanızla konuşmak için acele eden evlenirkende acele eder. okulunuz ne olacak o zaman. nışanlınız şuan şöyle düşünüyor bence. şimdi nışan yapalım okul falan hikaye olur. Bence babanızda kızacaktır. okulun varken evlenmeyi düşündüğün için. Bence babandan önce kendine söyle evlenmek mi okumak mı istiyorsun. sonra çok pişman olursun bence okulunu bitir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…