babam

Normal olan sağlıklı olan bu değil. Buna rağmen gene de idare etmeye yönelik saçma sapan şeyler yapıyorum. Teşekkür ederim. O nasıl dayanıyor bilmiyorum :KK43:

ailemizi seçemiyoruz..çekip gidemeyeceğine göre yapacak başka birşey yok..Allah yardımcınız olsun..

Benim babam da boyle. Gecenlerde tiyatroya gittik annemle eve gelince annem yemek yemedi cok sinirlendi babam. Sen tiyatroda kimi gorduysen artik heyecandan yemek yiyemiyorsun falan demeye basladi :KK57:
Yani annemi tanimasam bu adam boyle konustuguna gore kadin aldatmis diye dusunurum ama tam tersi babam annemi aldattigi halde boyle sacma sapan konusuyor. Evde niye kürdan yok kürdanlari kime verdin dedi mesela birkac gun once. Bazen kavga cikarmak icin bilerek sacmaliyor sizinki de oyledir belki.

mesela bak benmkiler ayrı ama didişmekten geri kalmıyorlar kavga ederseniz bakın vallaha ayırmam alırım çekirdeğimi film izler gibi izlerim diyorum . takmıyorum ble

Tebrik ederim ederim. Ben de biraz takmamalıyım artık. Bi kapatma düğmesi olsa keşke. Uzun uzun tartışmıyorlar gerçi. 5 dk bile sürmez sonra zaten küserler. İşte babam bazen sırf küsmek için sudan bahaneler buluyor. Hiçbir şey bulamazsa yemeğe burun kıvırıp yemiyor.

ailemizi seçemiyoruz..çekip gidemeyeceğine göre yapacak başka birşey yok..Allah yardımcınız olsun..

Teşekkür ederim. Gidemem şimdilik. Gitsem de peşimden gelmeyi planlıyorlar zaten. Gelsinler isterlerse de beni kendi ilişkilerinden soyutlasalar. Ama işte hani beni aradA haberci yapmanın sıkıntı olduğunun farkında değiller.

Benim babam da boyle. Gecenlerde tiyatroya gittik annemle eve gelince annem yemek yemedi cok sinirlendi babam. Sen tiyatroda kimi gorduysen artik heyecandan yemek yiyemiyorsun falan demeye basladi :KK57:
Yani annemi tanimasam bu adam boyle konustuguna gore kadin aldatmis diye dusunurum ama tam tersi babam annemi aldattigi halde boyle sacma sapan konusuyor. Evde niye kürdan yok kürdanlari kime verdin dedi mesela birkac gun once. Bazen kavga cikarmak icin bilerek sacmaliyor sizinki de oyledir belki.

Evet baba tarafımdaki herkes işine gelmedi mi bi kavga bulup küsen kişiler. Yani sanki eşi değil rakibi. İstediğini bir düzgün yolla yapmak var bir de böyle saçmalamak. Tabi annemin bir açığı olmayınca nerden ne bulacağını şaşırıyor. Dışarıya karşı da gayet iyidir. Bi bize böyle... Kaç yıllık babam hala çözemedim.

X