Başınız sağolsun,peki siz eşinizin annesini ve babasını Arıyor musunuz belki oda sizden öyle birşey bekliyordur.Kendi anne baba sını arar haftayı geçirmez ama . yakın zamanda annemi de kaybettim biraz daha ilgi bekliyor babam bende yanında olmak istiyorum yada o bizde kalsın istiyorum
Ben ona nazaran daha çok ararım 15 güne bir arıyorumBaşınız sağolsun,peki siz eşinizin annesini ve babasını Arıyor musunuz belki oda sizden öyle birşey bekliyordur.
Bunu bir deneyeyim tatlı dille nasıl söylerim ne diyeyim bilmiyorum .:yani canım babamı bir arayabilir misin mi diyeyim ?Aramasini istiyorsaniz soyleyin tatli bir dille.
Yine aramiyorsa emrivaki yapin.babanizi arayin.esimde konusmak istiyor diyip verin teli eline.
Esinizi en iyi siz tanirsiniz..ben olsam soyle derdim"bitanem biliyorum kasitli yapmiyorsun ama arada bir babami arasan cok mutlu olurum,kafama takiyorum" derim.Bunu bir deneyeyim tatlı dille nasıl söylerim ne diyeyim bilmiyorum .:yani canım babamı bir arayabilir misin mi diyeyim ?
Kendi anne baba sını arar haftayı geçirmez ama . yakın zamanda annemi de kaybettim biraz daha ilgi bekliyor babam bende yanında olmak istiyorum yada o bizde kalsın istiyorum
Ne güzel teşekkür ederimEsinizi en iyi siz tanirsiniz..ben olsam soyle derdim"bitanem biliyorum kasitli yapmiyorsun ama arada bir babami arasan cok mutlu olurum,kafama takiyorum" derim.
Biz esimle hep acik olduk bu konuda..simdi aliskanlik oldu.istemsiz ariyoruz aileleri.
Bende sizin gibi düşünüyorum ama samimiyetsiz de olsa bekleniyorarayacaksa kendi içinden geldiği zaman aramalı,yani sen ona empoze edersen doğru olmaz..samimi olmaz bi defa
doğrudur:) o zaman keyifli bi anında iyilikle söyleyin ne dicek bakalımBende sizin gibi düşünüyorum ama samimiyetsiz de olsa bekleniyor