Babam ve eşim

merce46

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
397
89
Merhaba hanimlar
Bir konuda bana fikir verebilir misin iz mevzu şu eşim babamı pek aramıyor özel günler dışında herkesin esi mi boyle yapiyor yoksa benimkisi mi ? Babam da aranmak istiyor. Bir de ben sürekli evimize davet ediyorum gelmiyor kızkardeşime de babam eşim davet etmediği için gitmek istemediğini söylemiş. Bu durumda ben eşime babamı nasıl aratırım? Fikirlerinizi paylaşın şimdiden teşekkür ederim

Eşinizin yapısı böyleyse pek değişmez. Yani yakın görmüyordur yada kendi çekirdek ailesine odaklıdır vs . Eşinle konuşabilirsin ama istemiyorsa hala aramıyorsa zorlama. Zorla güzellik olmuyor ne yazık ki

Benim esimde babami ozel gunler disinda aramaz.Kendi babasina karsi da boyle.Ben de takmiyorum bu durumu hic kafama.Annesini de oyle fazla aramaZ.

Kendi anne baba sını arar haftayı geçirmez ama . yakın zamanda annemi de kaybettim biraz daha ilgi bekliyor babam bende yanında olmak istiyorum yada o bizde kalsın istiyorum

Kendi anne baba sını arar haftayı geçirmez ama . yakın zamanda annemi de kaybettim biraz daha ilgi bekliyor babam bende yanında olmak istiyorum yada o bizde kalsın istiyorum
Başınız sağolsun,peki siz eşinizin annesini ve babasını Arıyor musunuz belki oda sizden öyle birşey bekliyordur.

Benim eşim babamı sadece kalbi durup iyileşip eve geldiğinde aradı yani benimle konuşurken telefona istedi

Ben de onun ailesini aramam

Eşim kendi ailesini de aramıyor hiç bunları dert etmiyorum ben

Burda çok konu var Kv beni aramadı eşim annemi aramadı vs diye bence abartılıyor

Ama madem babanız acılı ve yalnız eşiniz ile konuşun rica edin arayın birlikte

Yine aramıyorsa da sebebini öğrenip çözüm arayın

Kolay gelsin

aynı sorun bizde de var.
ama bizim geçmişti annemler geldiğinde marketten alınacak şeyler için eşim beni ağlatmıştı.o günden sonra gelmek istemedi ailem.ben davet ediyorum ama gelmek istemiyolar.sınava hazırlanıyosun diyolar.
eşim soğuk bi insandır.kendi anne babasını bile aramaz.
ben de yeni konu açtım.
işte eşim böyle davrana davrana kendi annesi babasıyla benim arama da soğukluk soktu.
o aramıyo diye ben de onun ailesini aramıyorum.
bize davet etmiyorum ailesinden kimseyi.ama sen beni örnek alma.bizim ki çok farklı.

bnm eşim de aramaz ki kandılde bıle ben ararım telı ona verırım. eşimin ailesını de ben haftada bır ıkı ararım dert etmem o aramıyor dıye. ama bnm eşim pek sevmez telefonda konusmayı

Aramasini istiyorsaniz soyleyin tatli bir dille.
Yine aramiyorsa emrivaki yapin.babanizi arayin.esimde konusmak istiyor diyip verin teli eline.

Aramasini istiyorsaniz soyleyin tatli bir dille.
Yine aramiyorsa emrivaki yapin.babanizi arayin.esimde konusmak istiyor diyip verin teli eline.
Bunu bir deneyeyim tatlı dille nasıl söylerim ne diyeyim bilmiyorum .:yani canım babamı bir arayabilir misin mi diyeyim ?

Esim kendi babasini aramiyor benimkini mi arayacak
benim annem de bozuluyor bazen, kadin ameliyat oldu arayip gecmis olsun demedi, ama sahidim kendi annesi de fitik ameliyati oldu ona da gecmis olsun demedi... yapi meselesi bence degismez, ama cok istiyorsaniz arada bir babami ara bi hal hatir sor diyebilirsiniz.

Bunu bir deneyeyim tatlı dille nasıl söylerim ne diyeyim bilmiyorum .:yani canım babamı bir arayabilir misin mi diyeyim ?
Esinizi en iyi siz tanirsiniz..ben olsam soyle derdim"bitanem biliyorum kasitli yapmiyorsun ama arada bir babami arasan cok mutlu olurum,kafama takiyorum" derim.
Biz esimle hep acik olduk bu konuda..simdi aliskanlik oldu.istemsiz ariyoruz aileleri.

arayacaksa kendi içinden geldiği zaman aramalı,yani sen ona empoze edersen doğru olmaz..samimi olmaz bi defa

Başınız sağolsun.
Benim eşim de aramaz ama kendi babasını da aramaz. Kp beni arayıp onu telefona istiyordu bir ara.
aramıyorsun dediğimde hak verir bana ama biraz dalgın o kadar. annesine bilet alacağız gelsin diye kaç gündür arayacak onu bile ben hatırlattım bugün oturuyorken ara diye. Şimdi uyansın da benim annemi aramasını hatırlatacağım geçmiş olsun diye.

Esinizi en iyi siz tanirsiniz..ben olsam soyle derdim"bitanem biliyorum kasitli yapmiyorsun ama arada bir babami arasan cok mutlu olurum,kafama takiyorum" derim.
Biz esimle hep acik olduk bu konuda..simdi aliskanlik oldu.istemsiz ariyoruz aileleri.
Ne güzel teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…