Babam ve ben

Ben Eski esimin ölüm parasiyla alinan evde rahat edemezdim. Keske ölen esinizin ailesine verseydiniz. Sizde aci cekmissinizdir kesin ama yeni bir hayat kurdunuz sonucta. Babsnizinki .... Hic soylemeyim.
Sizi kirmissa yorumum özur dilerim.
Ama empati yapinca kötü oldum
Veraset ilaminda zaten paylar belirleniyor ben benim payima dusenle aldim o evleri o zaman 22 yasindaydim esimin olumu kazadan cok ihtihardi belkide beni 3 aylik evlilik oyunun aldatmacisinin ellerimin kinasinin daha gecmemis olmasinin diyetiydi.birde boyle empati yapin 22 yasinda hayallerin yerle bir olmasi

Veraset ilaminda zaten paylar belirleniyor ben benim payima dusenle aldim o evleri o zaman 22 yasindaydim esimin olumu kazadan cok ihtihardi belkide beni 3 aylik evlilik oyunun aldatmacisinin ellerimin kinasinin daha gecmemis olmasinin diyetiydi.birde boyle empati yapin 22 yasinda hayallerin yerle bir olmasi
ellerinin kinasinin diyeti..........
evlilik oyunu aldatmacasi.....
ne tabirler ama diyecek söz birakmiyor insana.
umarimki bu evliliginiz uzun ömürlü olurda boyle cirkin tabirleriniz olmaz hayatta.

Canım ya ben çok üzüldüm geçmişte yaşadığın Şeyler çok acı zaten yeterince olumsuzluk çekmiştin bence eşin ve kızınla rahat etme Sırası sende bence
Bu Yüzden içinden nasıl geliyorsa öyle yap
Ben olsam satardım

Evlisin cocugun var senin benim mi var yani? Baban alismis senin evinde keyif yapmaya derdi o. Kiymet bilse satma diyecegim de o da yok. Ben olsam dusunmeden satardim

İşine gelmiyor adamın, ondandır afra tafrası. Evi satıp sana ev alacağız deseniz gıkı çıkmaz

Adamcagız isteyerek ölmedi ya?? ÜStteki mesajınızı hiç hoş bulmadım.. Valla acıgını da söyliyim ben sizin şimdiki eşiniz olsam eski eşinizin ölümünden kaynaklı parayı kullanmak istemeyebilirdim..

Adamcagız isteyerek ölmedi ya?? ÜStteki mesajınızı hiç hoş bulmadım.. Valla acıgını da söyliyim ben sizin şimdiki eşiniz olsam eski eşinizin ölümünden kaynaklı parayı kullanmak istemeyebilirdim..
Intihar etmek isteyerek olme seklidir.sorun zaten benim eski evliligim degil cok detaya girmek istemiyorum her turlu yoruma saygim var ancak gecmise ait yapilanlari okumak istemiyorum.

Gecmisimle ilgili sunu soylemek isterim ki bosanan yada esi vefat etmis bayanlar kanun geregi haklarini alirlar ister tazminat ister miras olarak.esimin o parayi kullanma durumu gibi bir durum soz konusu degil bana ait olan evi satip yine bana ait ev alicaz ve bu ev benden kizima miras kalacak tek hak sahibi kizim olacak.

Evlilik oyunu aldatmacası? derken..?
Ellerimin kınasının diyeti?
4 yil flort sonunda yapilan evliligin 3 ay sonunda intiharla bitmesi.bana gore ben fiziksel olarak degil ama ruhen aldatildim hayallerim gelecegim aldatildi.22 yasinda hayalkirikligi yasamak kolay degil.simdi 33 yasindayim gecmise duygusal degil mantikla bakiyorum.bir flim gibi hatirliyorum o gunleri.simdi yeni o gunlerde hayal bile edemeyecegim bir hayatim var allahima bir kere degil yuzbin kere sukurler olsun.zor gunlerdi ama bitti.bu evler o zor gunlerin mukafati diyelim.

Gecmisimle ilgili sunu soylemek isterim ki bosanan yada esi vefat etmis bayanlar kanun geregi haklarini alirlar ister tazminat ister miras olarak.esimin o parayi kullanma durumu gibi bir durum soz konusu degil bana ait olan evi satip yine bana ait ev alicaz ve bu ev benden kizima miras kalacak tek hak sahibi kizim olacak.
Canim o para sana kalmis yasal bir hakkin, diledigin gibi kullanabilirsin. Eski esini kaybettikten yillar sonra evlenmissin, daha once o parayla satin aldigin evi satmayi dusunuyorsun. Bunda kendini kotu hissedecek birsey yok, uzme tatli canini. Her soylenene kulak asarsan, yok yere sinirini bozdugunla kalirsin. Sen sadece konunun icerigiyle ilgili yorumlari onemse bence. Evini satmak istiyorsan da sat, babanin kendi evi var sonucta. Sokaga atmiyorsun.

Bu konuyu uzatmıyacagım arkadasım,, ben bastan size tepki göstermedim ancak ölen kişi hakkında söylediklerinizden sonra yorum yaptım.. Benim annemde genc yasta dul kaldı,biz de baba tanımadık, ''sen hastalıklıydın beni neden aldın '' deseydi ozaman.. yani ölünün arkasından bu sunun diyeti, evlilik aldatmacası vs yorum yapmasanız ben yazmıcaktım zaten.. ölmüş gitmiş,Psikolojisi bozukmus.. Size inat yapmadı yani,hastaydı

Konunuza da gelirsek ben sizin yerinizde olsam mümkün oldugunca kısa sürede evi satarım,, babanızın hareketleri size biraz uyarı olmalı

Bu konuyu uzatmıyacagım arkadasım,, ben bastan size tepki göstermedim ancak ölen kişi hakkında söylediklerinizden sonra yorum yaptım.. Benim annemde genc yasta dul kaldı,biz de baba tanımadık, ''sen hastalıklıydın beni neden aldın '' deseydi ozaman.. yani ölünün arkasından bu sunun diyeti, evlilik aldatmacası vs yorum yapmasanız ben yazmıcaktım..
Olum var olum var.normal bir olum olsa belki bir daha evlenmezdim ancak inanclarimiz gore yuce rabbimin bile kabul etmedigi bir olum sekli.kac kisinin vebaliyle oraya gitti.bu olumun sonunda gencligimle toylugumla kendimi aklamaya calismak olum sekli ile ilgili utanmak bana miras kalan.basiniz sagolsun allah annenize sabir versin cok zor ama olum sekli arkasinda biraktigi enkaz emin olun cok daha zor.

Sizi üzmek istemedim.. Sizin yaşadıklarınızı birebir anlama şansım elbette yok.. Şimdi iyi olmanıza sevindim.. Ancak ev işini halletmelisiniz daha önce söylediğim gibi

X