Aynen oyle kendi luksunden olmak istemiyor.esimine para konusunda gozum kapali guvenirim.2.5 yildir calismiyorum kizim dogdugundan beri beni muhtac etmez.bana araba alan esimden hangi parami kacirayim dahasi varmiAnlamadım sizin eviniz satılsa ne olacak ki? Evlendikten sonra edinilen mallar boşanma durumunda ortak bölüşülür. Babanız kendi lüksünden olmak istemiyor herhalde. Siz eşinizden yana da eminseniz içinizden geleni yapın.
Sagolun allah herkes yuvasinda sag salim otursun insallahEsinizin vefat etmesine cok uzuldum ya icime bi tas oturdu. Basiniz sagolsun demek icin yazdim sadce. Allah rahmet eylesin.
Degisen su olacak ev satilacak yeni ev alinacak benim evim oldugu icin zaten tapu benim olacak tek farkli durum babamin degil benim uzerime olacak ayrica anahtar yalnizca bende olacak ve evimi istedigim gibi kullanicam.afra tafra niye anlamiyorum
Hic o ihtimali dusunmedim ama cok tepkili suanda.biz misafir olduk o ev sahibi oldu bizi istemiyor enteresan.babamdan maddi hicbir beklentim olmadi ceyiz vs.zararimdan cok faydam oldu 6 yildir yazlik tatil yapiyor simdi is degisti babamda degisti.Satmak istediğinde baban ya satmazsa? Baban evin senin olduğunun bilincinde olarak gitsek gelse, sizin de tatil yapmanıza müsaade etse neyse, ama şuan yaptığı şey çok itici. Ben olsam satardım tabi baban verirse tapuyu...
Valla ben korktum baban vermeyebilir tapuyu. Kötü bi düşünce ama babana yine ortak kullanırız gibi yaklaşsan daha iyi olur sanki. Benim evim gibi yaklaşırsan vermeyebilir gibi geldi.Hic o ihtimali dusunmedim ama cok tepkili suanda.biz misafir olduk o ev sahibi oldu bizi istemiyor enteresan.babamdan maddi hicbir beklentim olmadi ceyiz vs.zararimdan cok faydam oldu 6 yildir yazlik tatil yapiyor simdi is degisti babamda degisti.
Para insanı bozar diyorlar ya doğru. Kimi aile çocuklarının kazancını kendilerinde hak görüyor o kadar büyüttük masraf yaptık diye.Bir daha anne ya da babanın üzerine kendi malınızı yapmayın ders olsun size...benim eşimde yaptı evini annesinin üstüne..şimdi ev elden gitti satıp başka ev aldılar kendilerine...yani kimileri evlat düşünmez duşunurmuş gibi gozukur sadece..ilk eşiniz içinde başınız sağolsun.