- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
-
- Konu Sahibi castleinthesnow
canım sakin ol bir ik, gün geçsin..adamın üstüne gitme üzgün süzgün saygılı ol..ters ters davranma..bak nasıl alır telefonu
Sanirim daha pahali oluyo hiç iphone kullanmadimiphone dahamı pahalı oluyor bu arada
O sizin babanizin tatliligi :) kiymetini bilin.. babalar candir :)o da doğru ben öğrencıyım ama kredı alıyorum param var dıye yuk olmıyım dedım gıttım yaptırdım kızdı baya..
çok hata yaparsın,kırılan telefonuda baban aldı sonuçta ve yine alacak,ergenlik çağında kızlar gibi davranma ,sakin,uysal söz dinleyen kız ol..hatta git gönlünü al bence..Elimde degil konusasim bile yok
amann benim babam can değilO sizin babanizin tatliligi :) kiymetini bilin.. babalar candir :)
Yani genelleme oldu tabi benimki biraz, bazilari candir diyelim :)amann benim babam can değilallahım affetsin yinede
Yani genelleme oldu tabi benimki biraz, bazilari candir diyelim :)
İphone kaçtı peki :)Haklisiniz. Ama demek ki alabilecek kapasitede herhalde(!) cok uyuz oldum sinirlendim nasil bu kadar kolay kirabildi anlamiyorum sinir oldum ya yazik gunah
benımde telefonum bozulur ve babam goturur
bı keresınde ben goturdum kızdı bana baban varken sen nıye bu tamır ıslerıyle uğrasıyosun dıye
konu sahıbı dıretmemıstır babasına, baba bu sonucta