Babam telefonumu kirdi :(

Telefonu o aldıysa boşverin gitsin... İleride kendinize istediğiniz gibi bir telefon alırsınız. Şimdilik arama yapmak, mesaj atmak gibi temel işlevleri olan bir telefonla idare etmeyi deneyimleyin, sadelik özgürleştiriyor :)

benımde telefonum bozulur ve babam goturur
bı keresınde ben goturdum kızdı bana baban varken sen nıye bu tamır ıslerıyle uğrasıyosun dıye
konu sahıbı dıretmemıstır babasına, baba bu sonucta

Bizde de tam tersi herkesinkini ben götürürdüm tamire. Babamın telefonları için doğubank köşelerindeki kavgalarım lise yıllarım ah ah :))))

Keske tamir surecini siz takip etseydiniz. Aynisi bizde olsa benim babam da oyle yapardi. Nitekim defalarca kendi telefonunu ve masa saatlerini duvara firlatmisligi var

Babamda ben bekarken laptobumun ekranını kırmıştı hemde yeni almıştım kendi paramla.yere attı bi baktım ekranı gitmiş açılmıyor.bende aglayarak evden çıktım gelmiycem eve dedim:)) az gezdim dısarıda sonra girdim kendi binamıza oturdum nereye gidiyim:) baktım babam arıyor, ben evi terk ettim aramayın dedim:) bi kaç kez aradı acmadım.sonra actım gel özür dilerim yarın daha iyisini alcam dedi söz ver dedim tamam dedi. Ac kapıyıyı kapının önündeyim dedim ertesi gün daha iyisini aldı:).sende aynısını yap.aradan yıllar gecti o laptop hala kırık depoda duruyor:)) bu babalar böyle ne oluyosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…