- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
-
- Konu Sahibi castleinthesnow
O kadar lara biriktiremem kiKötü olmuşpara biriktirip babanizdan desteksiz bir telefon alın bence
Illa iphone olmasi gerekmiyo. uygun fiyata coookk telefon var. Idare edilebilir bir süreO kadar lara biriktiremem kiannemde yine alir rahat ol diyo bana laf sokuyo ama alsinda istemiyorum
acele etme karşılık verme pamuk kız ol bak nasıl alır baban..bir iki gün geçsin 200 tl vermiş bir sindirsin adamcağızbenim telefonum bozuldu gecen tuvalete dusurdum babam bi telefoncuya goturmus adam yapti eve getirdi baktim tam duzelmemis bugun yine goturdu ama telefina baska seyler olmus adamda vermem parayi demis 200 lira almis kavga edicek durumda olmuslar eve geldi babam acicam telefonu acamadimki yavas dedim babamda uygulamlari guncllememissin dedi bende ondan degil falan dedim tek dedigim bu ama.sonra aldi telefonu betona firlatti telefon paramparca iphone birde yemin ederim psikolojim bozuldu niye yaptin benimi cezlandiriyosun dedim aglamaya basladim evet vir vir vir tesekkr edicegin yere hessp soruyosun ben sana sordum mu tuvalete dusururken almiyorum sana telefon dedi ya sinirlerim bozuldu iki saattir agliyorum hani oylr cok da zengin faln degiliz lukstur bu iphone kirmak neannemde senin yuzunden oldu babanin sinirli oldugunu biliyosun adamada sinirlenmis niye laf soyluyosun diyo 2 saat agladim
Ekran degismisti zatenGitmiş zavallı iphone. Zaten tuvalete düşen teli nasıl yüzünüze falan sürecektiniz?
200 tl ne ki milyar gittiacele etme karşılık verme pamuk kız ol bak nasıl alır baban..bir iki gün geçsin 200 tl vermiş bir sindirsin adamcağız
canım sakin ol bir ik, gün geçsin..adamın üstüne gitme üzgün süzgün saygılı ol..ters ters davranma..bak nasıl alır telefonu200 tl ne ki milyar gittikullanilamayacak halde telefon
Haklisiniz. Ama demek ki alabilecek kapasitede herhalde(!) cok uyuz oldum sinirlendim nasil bu kadar kolay kirabildi anlamiyorum sinir oldum ya yazik gunahİphone bu iphone boru mu
benımde telefonum bozulur ve babam gotururNeden babaniz tamir ettirmeye götürüyor, siz götürseydiniz adam on kere gitmek zorunda kalmazdi, kendi islerinizi kendiniz yaparsaniz basiniza bu tarz seyler dah az gelir.
Yani yas itibariylede olabilir tabi,bir de ekonomik özgürlük var tabi, ama belliki adam git gel kizina göster olmamis yine git birde orda tartis yorulmus en azindan beraber gidebilirlerdi.benımde telefonum bozulur ve babam goturur
bı keresınde ben goturdum kızdı bana baban varken sen nıye bu tamır ıslerıyle uğrasıyosun dıye
konu sahıbı dıretmemıstır babasına, baba bu sonucta
Oyle yani ben zaten haftaya apple storedan rndevu bilr almistim kendim goturcektim o bana sormsdan goturmus.benımde telefonum bozulur ve babam goturur
bı keresınde ben goturdum kızdı bana baban varken sen nıye bu tamır ıslerıyle uğrasıyosun dıye
o da doğru ben öğrencıyım ama kredı alıyorum param var dıye yuk olmıyım dedım gıttım yaptırdım kızdı baya..Yani yas itibariylede olabilir tabi,bir de ekonomik özgürlük var tabi, ama belliki adam git gel kizina göster olmamis yine git birde orda tartis yorulmus en azindan beraber gidebilirlerdi.
iphone dahamı pahalı oluyor bu aradabenımde telefonum bozulur ve babam goturur