Babam telefonumu kirdi :(

Bir süre 2. El bi telefon alip idare edebilirsiniz. Dünya mali için üzülmeyin bu kadar değmez. Hem belki telefon kırılmasaydi başka kötü bir şey yaşanacakti bilemeyiz bunu. Vardir bi hayır bunda da

Siniri gecsin alir tekrardan..Baba bu açılımı once itiraz et sonra al:) hem sende bidaha wc ye telefonla girmezsin

acele etme karşılık verme pamuk kız ol bak nasıl alır baban..bir iki gün geçsin 200 tl vermiş bir sindirsin adamcağız

Neden babaniz tamir ettirmeye götürüyor, siz götürseydiniz adam on kere gitmek zorunda kalmazdi, kendi islerinizi kendiniz yaparsaniz basiniza bu tarz seyler dah az gelir.
benımde telefonum bozulur ve babam goturur
bı keresınde ben goturdum kızdı bana baban varken sen nıye bu tamır ıslerıyle uğrasıyosun dıye
konu sahıbı dıretmemıstır babasına, baba bu sonucta

bı keresınde ben goturdum kızdı bana baban varken sen nıye bu tamır ıslerıyle uğrasıyosun dıye
Yani yas itibariylede olabilir tabi,bir de ekonomik özgürlük var tabi, ama belliki adam git gel kizina göster olmamis yine git birde orda tartis yorulmus en azindan beraber gidebilirlerdi.

Oyle yani ben zaten haftaya apple storedan rndevu bilr almistim kendim goturcektim o bana sormsdan goturmus.

Yani yas itibariylede olabilir tabi,bir de ekonomik özgürlük var tabi, ama belliki adam git gel kizina göster olmamis yine git birde orda tartis yorulmus en azindan beraber gidebilirlerdi.
o da doğru ben öğrencıyım ama kredı alıyorum param var dıye yuk olmıyım dedım gıttım yaptırdım kızdı baya..

iphone dahamı pahalı oluyor bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…