Geçenlerde annem ve babamla kavga ettik baya şiddetli bir kavgaydı şu an aramız iyi değil.Kavga anında babam işlerinin iyi gitmediğini maddi olarak zorluk çektiğini eve yiyecek ekmek getirince şükrettiğini geceleri sıkıntıdan uyuyamadığını söyledi sanki maddi zorluk yaşanmasının sebebi benmişim gibi.Bir babanın güçlü durup çektiği sıkıntıyı ailesine anlatamaması gerektiğini düşünüyorum belki yanlış düşünüyorum.Baba demek güç demek sırtını yaslandığın dağ demek ama babam öyle değil yanımda ağlayıp duruyor en ufak bi tartışmamızda.Babam para kazanmak Hiçbir zaman çaba göstermedi hep olanla yetindi daha fazlasını hiç istemedi.Ben zorlanmasınlar diye çoğu ihtiyacımı söylemedim ben söylemedikçe onlar yok sandı ama her kavgamızda onlara karşı hep talepkar olduğum asla elimdekilerle yetinmediğimi söylediler .Çalışmak istedim yaz tatillerinde hangi ihtiyacını karşılamadım diyip izin vermedi üzülmesin diye söyleyemedim karşılayamadığını .Şehir dışında üniversite okudum param bitti bir hafta aç gezdim para göndereceklerini bildiğim halde istemedim.Üniversitede okurken bile telefonuma paket yapmadı başına bi şey gelse bize ulaşamaz diye düşünmedi hiç kendisine düzenli her ay paket yapardı ama hattım kapanmasına yakın tl yükledim hep.Okulum bitti atanamadım iş bulamadım bana bir kere gelip kızım paran var mı ihtiyacın var mı demedi.zaten senelerdir ihtiyacımızı dayım karşılar elimdeki telefondan ayakkabıma kadar.Hiç gayret göstermiyor dükkanımız için yeni ürünler fikirler buluyorum oralı bile olmuyor sonra bana ağlıyor para yok diye bıktım artık gerçekten.Çıkmazdayım artık elimden bir şey gelmiyor dayanamıyorum artık.Babamı güçlü görmek istiyorum ezik olsun istemiyorum artık o güçsüz oldukça ben güçsüz oluyorum.