- Konu Sahibi asl_aynaci
-
Babam 7agustos 2012 de benm dogum gunumde pankreas kanseri teshisinden dolayı ameliyat oldu suanda kemoterapi alıyor fakat gunden gune daha cok halsizlesti ve kemoya baglı baska hastalıkları rahatsızlıkları olustu... 40 kilo verdi. Acı cekıyorum anlatılabılır bırsey degıl bi öneriniz var mı alternatif tıp veya bitkisel cozumler istiyorum... Kemoterapiye baglı suan bagsur ve kabızlık var bu sorunu cozemıyoruz neyapsak acaba ?
Babam 7agustos 2012 de benm dogum gunumde pankreas kanseri teshisinden dolayı ameliyat oldu suanda kemoterapi alıyor fakat gunden gune daha cok halsizlesti ve kemoya baglı baska hastalıkları rahatsızlıkları olustu... 40 kilo verdi. Acı cekıyorum anlatılabılır bırsey degıl bi öneriniz var mı alternatif tıp veya bitkisel cozumler istiyorum... Kemoterapiye baglı suan bagsur ve kabızlık var bu sorunu cozemıyoruz neyapsak acaba ?
Malesef benım babamda pankreas ve karaciğer kanseri senı çok ıyı anlayabılırım babam 30 kılo verdı ve malesef amelıyat da olamıyor kemoterapının yan etkılerı oldukca fazla bızde de kabızlık sorunu vardı burada ılac adı verılıyor mu bılmıyorum ama Magnesie Calcinee Lafar Tozu verdı doktorumuz cok rahatladı babam sende doktorunuza sor bu ılacı canım ayrıca zeytınyagını hem sabah ac karına ıcsın hemde makata pamukla pansuman yapsın bır de şekerı hayatından cıkarsın baban eger kullanmak ısterse bal kullansın Rabbim tez zamanda şifa versin canım
Allah acil şifalar versin. Babam da pankreas kanseri maalesef..üstelik de ameliyat şansı yokmuş..kemoterapi alması işe yaramaz dendi..biz alternatif tıpa yöneldik. Rabbim şifa verir inşallah..burada isim verebiliyor muyuz? İsterseniz size de önerebilirim ama tabii emin değilim..henüz 1 hafta oldu..sizi boş yere umutlandırmak istemem çünkü sonucu ben de bilmiyorum..amacım sadece aynı acıyı yaşadığımız için yardım edebilmek
Allahım size ve bütün hastalara acil şifalar versin arkadaşlar umarım en kısa sürede yenerler bu illet hastalığı
Allah acil şifalar versin. Babam da pankreas kanseri maalesef..üstelik de ameliyat şansı yokmuş..kemoterapi alması işe yaramaz dendi..biz alternatif tıpa yöneldik. Rabbim şifa verir inşallah..burada isim verebiliyor muyuz? İsterseniz size de önerebilirim ama tabii emin değilim..henüz 1 hafta oldu..sizi boş yere umutlandırmak istemem çünkü sonucu ben de bilmiyorum..amacım sadece aynı acıyı yaşadığımız için yardım edebilmek
canım baban kacıncı evre de?Benım babam son evre de ve baska organlara sıcrama da var fakat doktorumuz sırf babam acı cekmesın dıye kemoterapı veriyor.
lokal son evre maalesef..bu nedenle tümör alınamıyor..bugün de dmso diye birşey duydum bilgin var mı?
duymadım canım nedir acaba merak ettim
Geçmiş olsun.Benim de babam pankreas kanseri.Çok zor bir dönem.Ağlıyorum ağlıyorum.Her gece ağrısı oluyor kıyamıyorum ona.elimden hiçbirşey gelmiyor.Çok zormuş.Ama ne yapalım Allahım derdi verdi,dermanı da verir inşallah.Çektiği ağrılar günahlarına kefaret olur inşallah.Ama size şunu söyliyim benim babama da 4. evre dendi.Ama babam 3 yıldır ameliyat olmadan yaşıyor.Yani mucizeler var.Ki sizin babanız ameliyat olmuş.Ben kendi adıma bitkisel ürünlere böyle bir süreçte inanmıyorum.Çünkü şarlatanlar,bu zor durumdan faydalanmak isteyenler çok.Siz de doktorunuza sormadan bişey vermeyin bence..İnşallah önünüzde babanızla,ailenizle geçirceğiniz uzun sağlıklı mutlu günler vardır.Tekrar geçmiş olsun
Geçmiş olsun.Benim de babam pankreas kanseri.Çok zor bir dönem.Ağlıyorum ağlıyorum.Her gece ağrısı oluyor kıyamıyorum ona.elimden hiçbirşey gelmiyor.Çok zormuş.Ama ne yapalım Allahım derdi verdi,dermanı da verir inşallah.Çektiği ağrılar günahlarına kefaret olur inşallah.Ama size şunu söyliyim benim babama da 4. evre dendi.Ama babam 3 yıldır ameliyat olmadan yaşıyor.Yani mucizeler var.Ki sizin babanız ameliyat olmuş.Ben kendi adıma bitkisel ürünlere böyle bir süreçte inanmıyorum.Çünkü şarlatanlar,bu zor durumdan faydalanmak isteyenler çok.Siz de doktorunuza sormadan bişey vermeyin bence..İnşallah önünüzde babanızla,ailenizle geçirceğiniz uzun sağlıklı mutlu günler vardır.Tekrar geçmiş olsun
Canım bu mesajı bu sıkıntıyı yaşayan herkese iletebilir misin? Ben siteyi çok iyi bilmediğim için..
Bugünlerde anvirzel adında bir ilaç duydum..benim akranlarım muhtemelen hatırlarlar zakkumdan kanser ilacı yapmış
olan ziya özel vardı..Türkiye'de adama yapmadıklarını bırakmadılar..onun patentini amerikada bir şirket almış ve
hondurasta saludintegral adlı bir site üzerinden satıyormuş..benim arkadaşımın babası gırtlak kanseriymiş 15 yıl önce..doktorlar
6 ay ömür biçmişler.."biz ziya özele gittik..babam kanseri yendi..7 yıl yaşadı üstelik de gırtlak kanseri değil zatürreden öldü..o da başka sebeplerden ötürü" dedi..yabancı sitelerde de çok olumlu yazılar gördüm..adamın teki ilacı kullanmış ve lung (akciğer) kanserini yenmiş..ismi edward dı..bunun gibi birsürü yazı var..araştırın isterseniz..tabi ilacı kullanıp yakınını kaybeden de var..karaciğeine zarar verdiğini söyleyen de...o nedenle araştırın derim..ama kaybedecek birşey yoksa (bizim gibi) deneyin derim..
Öncelikle size de cok gecmıs olsun canım rabbım ınsallah acılarını dındırır bızlerın basından ayırmaz ınsallah.senı cok ıyı anlıyorum canım uykusuz geceler siş gözler yalandan mutlu olmalar ve bırcok sey...Babanda baska yere sıcrama var mı acaba canım? dedıgın 3 yıl gercekten benı bıraz da olsa umutlandırdı.Doktorumuz bıze 6 ayı anca cıkarır dedı ve suan 5.aydayız ve babam tam tersıne ıyı olmaya başladı. :S
rabbim inşallah şifa verecektir. bana mail atın lütfen size Allah rızası için önereceğim bi ilaç var
sahtekarmısınız nesiniz? heryere yazmışsınız? siz kim oluyorsunuz da ilaç önereceğim diyorsunuz hastanın durumunu bilmeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?