Babam Kayinpederimi sevmiyor küfür ediyor :(

meleknr20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2015
37
2
Kızlar bana yardim edin. Daha öncede konu acmistm. ama bu akşam da açmak zorunda kaldm akşam nisanlimlave ailesi geldiler. Benim babam cçok ciddi ve lafları inceleyen bi adamdır dedem de öyleydi bu yüzden halamin eşinden ayrılmasına sebep oldu evlendikten snra. Bende öyle olmak istemiyorm. Halam da dedeme saygılı sevgili dusunur falan ama çok düşündüğü için bu hale geldi dediklerini yaptığı için. Smdi babam bana ayrıl demiyor ama içi sinmis değil hala kayınpederim kizkardesime sen surme sürünce 10 yaş daha büyük genç gosteriyorsn demiş. Snrada kizmadn demi şaka soyledm ben onu fln demiş. Babam da buna takıldı yanı bu ornek daha takıldı bi kaç tane daha konu varda. Ben onun çocuklarına birşey demiyorm o niye benim çocuklarıma karışıyor karı gibi diyor küfür ediyormuş annem dedi Banada. Babamla pek oturup konuşmayız yanı çok ciddi bi durum olmadığı surece. Biraz uzattim sanırım .s kusura bakmayın. Ama ne yapacağı bilemedm. Babamın sevmediğini bile bile aldırmayıp evlenmeli miyim nisanlimla.yoksa haklilar deyip ayrılmalı miyim? Bu arada nisanlimla ilgili pek bi sorun yok gerçi bi ara ona da takmıştı ama

Nişanlınla senin sıkıntın yoksa, veya k.pederinle senin sıkıntın yoksa ayrılma derim.. Sonumta evlendikten sonra onlar ne kadar bir araya gelicekki. Kızının mutluluğu için de katlanıversin accık nolcak yani..

Ayrılmaya değecek bir durum yok,sadece düşüncesizler.evlenecek gençleri düşünüp birbirlerinin yüzüne bakacak kadar mesafe ve saygıları Olmalı.

Kızkardeşinizin sürmesinden kayınpederinize ne? Patavatsız mı acaba biraz kendisi? Küfür konusu hoş değil ama babanız eleştirmekte HAKLI, en azından bu konuda..
Ayrılmak çok saçma bir çözüm, hatta kaçış.

Nişanlınıza yönelik olumsuz görüşü yoksa aldırmayın. Aşık olunca insanın gözü apaçık önünde olanları görmüyor çünkü, dışarıdan göz iyi seçiyor. Bu yüzden babanızın suyuna giderek yumuşatmaya çalışın, o da öyle bir adam, napacaksın dilin kemiği yok baba, kötü niyetinden değil de düşünmeden konuştuğu için öyle diyerek kabullenmesine yardımcı olabilirsiniz.

Herkes birbirini sevecek diye bekleyemezsinki! Baban acaba seni kıskanıyor Olmasın, yani tipik kız babası sendromu. Bu kadar büyütme olayı tatlım adam bişey dememişki, bu Yüzden ayrılınırmı yahu?

Aman boyle sudan sebeplerle ayrilik mi olurmus. Sacmalamayin Allah askina.

Babanla kayinpeder ayni evde oturacak degil ayda yilda bir gorusecek, sizin aranizda sikinti yoksa kulaklarinizi kapatmaniz kafi.

Babanı kayınpederden uzak tutarsın olur biter. Hem zaten ailelerin iç içe olması normalde de pek iyi sonuçlar doğurmuyor o yüzden mesafe iyidir.

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil bence babanın karsısına prense cıkarsan onuda beğenmez babasınıda bosver sen hayatına müdahale edilmesine izin vermezsen bişey ik olmaz.

Ayrılacak hiçbir durum yok bence. Tamamen aile yapılarınız farklı olduğundan böyle olmuştur. Kayınpederin aileler kaynaşsın, birbirini sevsin diye şakalaşmaya çalışıyordur. Kendi aile yapısı böyle olduğu için ona garip gelmemiştir ki bence de söylediği şeyde bir şey yok. Siz de belirtmişsiniz zaten babamla ciddi bir şey olmadığı sürece konuşmayız diye. Bu yüzden ufak bir şakalaşma bile ona "karı gibi" gelebiliyor. Evlenince onun dozunu siz ayarlarsınız zaten kayınpederin de tanıdıkça böyle çabalara girmez. İçin rahat olsun halanın zamanıyla bu zaman aynı değil. Birbirinizi sevin gerisi kendiliğinden gelir.

boyle sebeplerle ayrılmaya kalkan evlenıncede herseye bosanmaya kalkar
nısanlıyken babanız bırsey dıyorsa ordan uzaklasın dınlemeyın
evlendıgınızdede baba esım ve aılesı ıle ılgılı gorusunu lutfen kendıne sakla
sen benım nasıl babamsan oda esımın babası de
cok ta ılerı gıderse atsak atılmaz satsak satılmaz ya ! de ozaman kesın susar

Şimdi ki kayınpederler de son moda bu sanırım.

Seni ilgilendirmeyen herşeye burnunu sokup aklın sıra otoriteli şaka yapmak .

Bende de var bu modelin aynısından ona karşı gözüm kulağım okadar kapalı ki su istese hı hı diyorum.

Sen rahatsız oluyosan gülmezsin babanda gülmez. Çokta biaraya getirme .

Nişanlını da uyar. Tabi karı gibi lafını söylemeden :)

Tatlm nisanlima nasil söyleyin.babam böyle söyledi diye o da ne var bunda diyck kendi babasını haklı bulcak .s aslında babası biraz dengesiz ama yapck bi şey yok iste

Aslinda babaniz elestirmekte hakli yani size de degil kizkardesinizin surmesine yorum yapiyor :/ Ofke kontrolu olmadigi icin kufure sigindigini dusunuyorum ama zamanla alisir onunda yapisina

Tatlm nisanlima nasil söyleyin.babam böyle söyledi diye o da ne var bunda diyck kendi babasını haklı bulcak .s aslında babası biraz dengesiz ama yapck bi şey yok iste

Canım sende böyle böyle dedi deme.
Bizimkiler şakaya Alışık değil kaldırmazlar gerçek sanıyolar yapmasa daha iyi olur de.

sevmesin ne olacak koynuna girecek hali yok senin sevmen anlaşman önemli olan

Kayinpederiniz patavatsiz mis. Bizde de patavatsiz şakalar mevcuttu ve gerçekten sinir bozucu oluyor. Eşim uyarmisti evreme ailesine şaka yapmayın diye. Gerçekten bazıları ağır bazıları patavatsizca. Nisanlinizla problem yoksa sizde konusarak halledin karismasin herseye

kufur hos deil ama kp niz çok vetsiz mis
milletin surmesinden onaneki,sana dese hadi neyse kizkardesinden onane , ne gozle bakdiki surmeeye takildi
bi dahaki evlencegin adaydada sorun bulbailir baban kimse dort dortluk deil bunun için ayrilmaya degmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…