Kızlaaarrrrr bu akşam benim miladım bu akşam benim en mutlu günüm olsa gerek :)))
Önceki konumda bana yardımcı olmaya çalışmıştınız; 26 yaşında olmama rağmen ailemden manevi destek istiyordum fakat babam asla izin vermiyordu
meme büyütme konusunda, bugün aldım karşıma açık seçik hatta resimli şekillerde konuştum, önce bağırdı çağırdı kalktı evden gitti ama gelince gel konuşalım bir daha dedi ve ben kendimi sakin sakin tekrar anlattım tüm içtenliğimle hatta duygusallaştım ve ağladım bunun ne kadar önemli ve özgüven yitirici bi durum oldugundan bahsettim..
Son cümlesi şuydu; önemli olan en iyi doktoru seçmek ve öncelik sağlık, en iyi doktoru bul bana gel birlikte yine konuşalım içim rahat ederse ben yanındayım biriktirdiğin para da sana kalsın dedi canım babam..
Ben aylardır doktor araştırıyordum ama artık ciddi olarak soruyorum sizlere; aklımdaki ilk isim Zekeriya Kul çünkü kullandığı marka motiva ve çok iyi bir marka oldugunu araştırmıştım ikincisi ise Ekrem Keskin; onu da sizlerin yorumlarınızdan buldum ve araştırdım. Bu iki isimle okullar açılıp istanbula gittiğim gibi görüşeceğim :)
Sizlerden ricam doktor tavsiyesinde bulunmanız; evet bir çok konu var doktor tavsiyesiyle ilgili inanın hepsini okudum ama insan yine sormak istiyor bu heyecanı anlayabilirsiniz hepiniz. Şimdiden çok teşekkür ederim hepinize :)