Babam içinnn....

meltem2012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
177
104
33
Merhaba ben yaklaşık haziran ayından beri bebek için çalışıyoruz.bu donem içinde doktora gittim sıkıntı yok dedı...bu donemler içinde babam çok hastalandı onunla ilgilendim ve ilgileniyorumda.parkinson ve en kötüsü alzaymır teşhisi kondu.babam için hemen çocuk istiyoruz (zaten istiyoduk ama)...biliyosunuzki hafıza kaybı yaşıyorlar ve yakın geçmişi unutmayada başladı aslındaaa ...görsün bilsin tanısın istiyorum çocugumu, torununu... çok istiyordu hayallerini bile kuruyodu .arkadaşlar hemen hamile kalabılmem için ne yapmam lazım benım ...yardımcı olursanız çoook sevınırımmm kızlarrr ....

Geçmiş olsun.Parkinson ve Alzheimer ın birlikde olduğu birine rastlamamışdım şimdiye kadar.İnş en kısa zamanda olur bebeğiniz

Duruma uzuldum canim birgun durup birgun birlikte olun birde esin bosaldiktan sonra ayaklarini havaya kaldir ellerinle beline destek ver iyice icine girsin spermler bir kac dk oyle dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…