Babam için dua istiyorum lütfen

klbkbr

Guru
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
1.689
1.155
Kızlar merhaba.
Babam yıllardır kanser mücadelesi veriyordu. Covid e yakalandı 1 ay önce ve hastanede tedavisi devam etti. Tam taburcu olup tedavisi evde devam edecekken hastane enfeksiyonu kaptığı ortaya çıktı. 😱Bir savaştan yaralı yaralı diğer savaşa başladı. 3 gün içinde iyice kötüleşti. Dün yoğun bakıma aldılar.şimdi uyutuyorlarmış ve enfeksiyon değeri yükseliyor.😭
Sizden ricam babama ne okuyabilirseniz kabulüm bir dua okumanız. İsmi Mehmet.
1-2 haftaya doğum yapacağım. İlk çocuğum lütfen torununu görmeyi nasip etsin Allah'ım 🤲
Şimdiden teşekkür ederim, 💐Allah razı olsun. allahım sizinde dualarını kabul etsin inşallah🤲

Rabbım Şafi ismiyle şifa versin inşallah Babanıza AMİN 🙏

okudum canım ALLAH RAHMET EYLESİN inşallah amin çektiği sıkıntıları günahlarına kefaret olsun inşallah amin..

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah ya şafi çekiyordum 3.700 çektim sevabı ruhuna gitsin 😔 3 ihlas bir Fatiha okudum Rabbim sabırlar versin

Kızlar merhaba.
Babam yıllardır kanser mücadelesi veriyordu. Covid e yakalandı 1 ay önce ve hastanede tedavisi devam etti. Tam taburcu olup tedavisi evde devam edecekken hastane enfeksiyonu kaptığı ortaya çıktı. 😱Bir savaştan yaralı yaralı diğer savaşa başladı. 3 gün içinde iyice kötüleşti. Dün yoğun bakıma aldılar.şimdi uyutuyorlarmış ve enfeksiyon değeri yükseliyor.😭
1-2 haftaya doğum yapacağım. İlk çocuğum lütfen torununu görmeyi nasip etsin Allah'ım 🤲
Şimdiden teşekkür ederim, 💐Allah razı olsun. allahım sizinde dualarını kabul etsin inşallah🤲
Rabbim safi ismiyle şifalar versin. 1 yaşın 1 tane de Hucurat süresi okuyacağım. Rabbim sağ salim hastaneden çıkmasını nasip etsin. 🤲🤲🤲

Kaybettik babamı. Bu formu gören olursa ruhuna okur musunuz?
Canimm şimdi gördüm mesajını ☹️☹️☹️Yasinle hucurati okuyup ruhuna göndereceğim. Mekanı cennet olsun. Çektiği acılar günahlarına kefaret olsun. Rabbim babanı merhametiyle muamele etsin. 🤲🤲🤲🤲🙁

Kızlar merhaba.
Amin inslh canim rabbim onu başinizdan eksik etmesin inslh allahim şafi ismiyle sifa versin inslh canim seninde hayrli dogum geçirirsin inslh sende dogumunda bna dua et lutfen cocugum olmuyor adim hevidar

X