- 29 Mayıs 2016
- 48
- 2
- 86
- 29
- Konu Sahibi yalnizlik11
biz Bursa nin küçük semtinde yaşıyoruz. Babam esnaf önceden konu açmıştım. Annemu aldatmış resmen binkadinla ben yediremedim annemi kandırıyor oylessine yazisma o bu diyo ,ama kadinla naber nasıl gidiyor kadın geçinemedigini anlatıyor oda müşteri der. Annemi kandırmaya çalışıyor ama ben yemedim tabi sonra dedim ki herşey ortada. Pislik düşünceli dedi, bende sesimi yukselttim rahat dur 60 a geldin dedim. Üstüme yürüdü bende git işine dedim peşime verdi ablam girdi araya yaşım 29 hakaret küfür beddua etti dedik ben annem gibi saf degilim. Kur'an'a el basiyi boss bir sekilde oncedende basmıştı yaptığında dedim o kuran çarpsın kadına kotu niyetle demediysen. İleri gitse o halt olcak şimdi olmasa ne dedim. Sakin konuşamadım anneme diyo siz kimsiniz size inandiriyim inanmiyosaniz öbür tarafta görürsünüz kadın da değişik burada yakın tekstilde çalışıyor herhalde kumral saçlı abiyi severim işlerde yardımcı olur diyo kimseyi ilgilendirmez o bu ,kadında bu saarten sonra yazarsa zaten tekstil çıkışı beraber dertlesceZ muhtemelen suç bizimkinde digeride rahat durmuyo. Diyolarya hirsizin önünde nasıl durucaksin duramazsin hakaret ettim için sönmedi hâla zamaninda da yapmısti o zaman delil yoktu bazen hiç biseyim olmasaydi huzurumuz olsaydı diyorumm. Bunun yüzünden 29 senedir kimseye güvenemiyorum evlilikten soğuğum kadın gorse gözüyle süzer. Türkçe konusunda laf eden bir iki arkadaşım oldu kendince haklilar elim titreyerek yazdım tekrardan okuma fırsatım olmadı. Nefes alışverişim bile normale inmedi. Hepinizden özür dilerim
Son düzenleme: