BABAM EVE HUZUR VERMİYOR :(

aynen öyle diyorum :)

görüs bakalim, ama bize haber ver nasil gecti konusmaniz diye

Allah kötü insanlarla karsilastirmasin, hayirlisi olsun insallah

Allah yardımcıları olsun benim annemde öyle aynen.. kıymet bilmezler bu saatten sonra

Gözlerim doldu ramazan üstü

Baba deyince orada yutkunuyorum çok sinirliydi yanına oturup yemek yiyemez dim kucağına oturup babacim diyemedim hiç. SEnin baban kadar aksi değildi ama küfürleri attığı dayakları içimde yaradır hala

En kötüsü ne biliyor musun ?

Babamın hala iyi mi kötü mü olduğunu kestiremiyorum bir bakıyorsun ıyi biri bir bakıyorsun ne kadar kötü özellik varsa bünyesinde

Işte en kötüsü aslında babam o kadar da kötü biri değil diyerek kendini ikna etmeye çalışmak

ahh canım ahh senin adına çok üzüldüm öyle işte napalım elimizden bişey gelmiyor

Kesinlikle psikolojik bir sorun var
benim annem de böyle bin beter
şimdi ilaç kullanıyor
uyku yapıyor
uyuduğu her an çok rahatiz
önlem alın yoksa size de yansıyor yavaş yavaş
mesela ben annem yüzünden çok tahammülsüz biri oldum
aleyküm selam bu arada

aynennn çok doğru diyosunuz bu yazdıgınızı harfiyen yaşadım bi bakıyorm bu babam ya diyorm sevmeye calısıyorm ama bi bakıyorm nefret ediyorum çok doğru dediniz

herşey imtihan işte sen annenden çekiyorsun ben babamdan Allah iyilerle karşılaşştırsın

Sanki ben yazmışım bu kadar olur. Bizde babamın yemegine anti depresan katiyrz erkenden uyuyo kafamz raha oluyo

Böyle anne babalar yüzünden çocukların hayatları zindana dönüyor. Çok üzüldüm Ama evlilik de kolay değil mutsuzluktan kaçayım derken daha büyük bir mutsuzluğa gitmeyin nolur, iyice düşünün tartın öyle karar verin.

Aynen ya hayatimiz mahvoluyor psikolojim cok bozuk zaten.. Yok canim ben rRabbim e biraktim o beni iyilerle karsilastirsin hayirlisi ise olsun

konuyu benim kardeşim actı sandım okuyunca aynen benim babam allah yardımcınız olsun

[QUOTE="hanifemete, post: 41708017, member: 67882ki ben yazmışım bu kadar olur. Bizde babamın yemegine anti depresan katiyrz erkenden uyuyo kafamz raha oluyo[/QUOTE]

Sizinde Allah yardimciniz olsun ama sadece o an kafaniz rahat oluyor biz istiyoruz ki her zaman rahat olsun ama olmuyor iste..

eticentgirl, post: 41709184, member: 569014"][QUOTE="hanifemete, post: 41708017, member: 67882ki ben yazmışım bu kadar olur. Bizde babamın yemegine anti depresan katiyrz erkenden uyuyo kafamz raha oluyo[/QUOTE]

Sizinde Allah yardimciniz olsun ama sadece o an kafaniz rahat oluyor biz istiyoruz ki her zaman rahat olsun ama olmuyor iste..[/QUOTE]
Amin canim cunlemizn can çıkar huy cikmaz ben evliyim göz görmüyo ama insan annesini düşünmeden edemiyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…