- 7 Haziran 2015
- 1.238
- 1.658
-
- Konu Sahibi reticentgirl
tabi canım orası doğru onun bunun demesiyle olmaz zaten ama yinede bir görüşmekte fayda var..
hani diyosun ya dışardan çok güzel ahlaklı görünenler gerçekte öyle olmaya biliyor. çok haklısın seni beni kandırabilirler ama Rabbimi aslaa.. o yüzden ona bırakıyorum iyi insanlarla karşılaştırsın diye :) sağol canım ne demek istediğini anladım
Sağol canım aynen ben de kaç kere söyledim anneme bırak git diye.bir evlat ister mi anne babasının ayrı olmasını ama anneme üzülüyorum 35 senedir gün yüzü görmemiş.biraz annemin kıymetini anlasın istiyorum.neyse artık ALLAH senin hakkında en en hayırlısını nasip etsin.
Halan amcan falan yokmu babana akıl verebilecek birileri
aynen öyle diyorum :)
görüs bakalim, ama bize haber ver nasil gecti konusmaniz diye
Allah kötü insanlarla karsilastirmasin, hayirlisi olsun insallah
Gözlerim doldu ramazan üstü
Baba deyince orada yutkunuyorum çok sinirliydi yanına oturup yemek yiyemez dim kucağına oturup babacim diyemedim hiç senin baban kadar aksi değildi ama küfürleri attığı dayakları içimde yaradır hala
Gözlerim doldu ramazan üstü
Baba deyince orada yutkunuyorum çok sinirliydi yanına oturup yemek yiyemez dim kucağına oturup babacim diyemedim hiç. SEnin baban kadar aksi değildi ama küfürleri attığı dayakları içimde yaradır hala
En kötüsü ne biliyor musun ?
Babamın hala iyi mi kötü mü olduğunu kestiremiyorum bir bakıyorsun ıyi biri bir bakıyorsun ne kadar kötü özellik varsa bünyesinde
Işte en kötüsü aslında babam o kadar da kötü biri değil diyerek kendini ikna etmeye çalışmak
Kesinlikle psikolojik bir sorun var
benim annem de böyle bin beter
şimdi ilaç kullanıyor
uyku yapıyor
uyuduğu her an çok rahatiz
önlem alın yoksa size de yansıyor yavaş yavaş
mesela ben annem yüzünden çok tahammülsüz biri oldum
aleyküm selam bu arada
Böyle anne babalar yüzünden çocukların hayatları zindana dönüyor. Çok üzüldümAma evlilik de kolay değil mutsuzluktan kaçayım derken daha büyük bir mutsuzluğa gitmeyin nolur, iyice düşünün tartın öyle karar verin.
SELAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR HEPİNİZE HAYIRLI RAMAZANLAR DİLERİM..
Arkadaşlarım benim sıkıntım derdim BABAM..
Bize çok kötü davranıyor evde huzur yok.. kendi kafasına göre yaşıyor herşeyi
Bu çocuklar ne der onlara uyar mı uymaz mı demiyor..
Çok huysuz bi adam yaşı ilerledikçe dahada huysuzlaşıyor hiç çekilmiyor
Eve her geldiğinde bağıyor en ufak şeye
Ben ve kardeşlerim odaya girmiyoruz onla yemek yemeyiz oturmayız o öyle tek başına oturur kimse yanına gitmez..
Razamandayız diye bi iftarı yapıyoruz yani yoksa açıkmış dahi olsam onun yanımda tokum derim yinede yemem..
Düşünün sahura bile kalkmıyorum onun suratını çekmeyim diye
Allahım bize anneme ve kardeşlerime yardım etsin..
Hiç bir sıkıntımızı isteğimizi diyemiyoruz bizi mum etmiş resmen
Karşısında konuşamıyoruz dilimiz tutuluyor sanki
Haklıda olsak bağırır karşında birşey dedirtmez..
O yüzden içimize kapandık biri bize birşey dese kendimizi savunamıyoruz
Herşeyden korkar oldum böyle yaşamak çok zor
Napıcam bilemiyorum evlensem diyorum sonra babamın etiikleri aklıma geliyor
Ondanda soğuyorum..
Bir isteyen var korkumuzdan diyemiyoruz bile..
Sevsem karşılarına getirsem niye sevdin der
Görücü usulü olsa görmeden sevmeden nasıl buldun der..
Velhasılı kelam buna kimse laf yetiştiremez
Moralim çok bozuk bize huzur vermiyor ağlamak istiyorum
İnşaallah ilerde çok güzel hayatım olur
Rabbim büyüktür bir yerde çektirdimi bir yerde çektirmez inşaallah..
konuyu benim kardeşim actı sandım okuyunca aynen benim babam allah yardımcınız olsun
Sanki ben yazmışım bu kadar olur. Bizde babamın yemegine anti depresan katiyrz erkenden uyuyo kafamz raha oluyo
sağol cnım ben evlendim kurtuldum allah anneme kardeşleirme yardım etsin inşallahSagol canim Allah sizinde yardimciniz olsun
Sanki ben yazmışım bu kadar olur. Bizde babamın yemegine anti depresan katiyrz erkenden uyuyo kafamz raha oluyo
sağol cnım ben evlendim kurtuldum allah anneme kardeşleirme yardım etsin inşallah