BABAM EVE HUZUR VERMİYOR :(

reticentgirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
292
139
30
SELAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR HEPİNİZE HAYIRLI RAMAZANLAR DİLERİM..

Arkadaşlarım benim sıkıntım derdim BABAM..
Bize çok kötü davranıyor evde huzur yok.. kendi kafasına göre yaşıyor herşeyi
Bu çocuklar ne der onlara uyar mı uymaz mı demiyor..
Çok huysuz bi adam yaşı ilerledikçe dahada huysuzlaşıyor hiç çekilmiyor
Eve her geldiğinde bağıyor en ufak şeye
Ben ve kardeşlerim odaya girmiyoruz onla yemek yemeyiz oturmayız o öyle tek başına oturur kimse yanına gitmez..
Razamandayız diye bi iftarı yapıyoruz yani yoksa açıkmış dahi olsam onun yanımda tokum derim yinede yemem..
Düşünün sahura bile kalkmıyorum onun suratını çekmeyim diye
Allahım bize anneme ve kardeşlerime yardım etsin..
Hiç bir sıkıntımızı isteğimizi diyemiyoruz bizi mum etmiş resmen

Karşısında konuşamıyoruz dilimiz tutuluyor sanki
Haklıda olsak bağırır karşında birşey dedirtmez..
O yüzden içimize kapandık biri bize birşey dese kendimizi savunamıyoruz
Herşeyden korkar oldum böyle yaşamak çok zor
Napıcam bilemiyorum evlensem diyorum sonra babamın etiikleri aklıma geliyor
Ondanda soğuyorum..
Bir isteyen var korkumuzdan diyemiyoruz bile..
Sevsem karşılarına getirsem niye sevdin der
Görücü usulü olsa görmeden sevmeden nasıl buldun der..
Velhasılı kelam buna kimse laf yetiştiremez

Moralim çok bozuk bize huzur vermiyor ağlamak istiyorum
İnşaallah ilerde çok güzel hayatım olur
Rabbim büyüktür bir yerde çektirdimi bir yerde çektirmez inşaallah..

doktora danışın ilaç başlasın.antidepresan

işte kimi baba var özlenen ama çaresi olmayan...
kimi baba var hayattan bezdiren..
üzüldüm senin için..çünkü bir insanın hayatında anne baba figürü çok önemli.

yol göstermek gibi olmasın dedemde iyice huysuzlaşında babaannem halamlar bir oldu yediklerine az az passiflora şurup dökmeye başladılar lokum gibi oldu..
ilaç değildir yanlış anlaşılmasın tamamen bitkisel hamilelerin özellikle kullandığı bitkisel bir şuruptur kendisi reçetesiz satılır şişeyi devirsen bir halt olmaz ..

Bizede ayni seyi annem yapiyo ablam calisiyo kardesinle bana temzlik yuzunden neler diyo ki evimiz her zqman temzdir zaten en kicuk kardesim 18yasinda o kadar dikkat ederiz yiycegimizi kendimiz hazirlar kendimiz yikarz her yemeği ben hazirlarim ona bile karışır ben yemek yapmaya girerim arkamdan gelir sanki bn mutfagi cebime koyup kacacam elimi neye atsam az al o cok der bizide babam kurtarır annemden gecen gun oructum midemde cok agridi yatiyodum kardesimle.beni evden kovdu temizlik yapmıyoruz dye o halde kalktm yemek yaptm snra aglaya aglaya uyuyakalmsm kardesm arkadasina gtms babam gelms ona ben kovdum bile dememis bilmiyorum cikti gitti demis yani anlayacagin ben cok iyi bilirim evinde huzursuz olmak ne demek bizdede iyiki babam var da boze sahip cikiyo

yagmurdan kacayim derken doluya yakalanma
yanlis bir evlilik yaparsan bu günlerini bile ararsin

Allah sabir versin, insallah dogru insan cikar karsina rahat edersin

işte kimi baba var özlenen ama çaresi olmayan...
kimi baba var hayattan bezdiren..
üzüldüm senin için..çünkü bir insanın hayatında anne baba figürü çok önemli.

AYNEN çok önemli ama ben kendimi şartlıyorum
onun gibi olmayacağım diyorum ve de olmuyorum herşeyi gayet sakin ve anlayışla karşılıyorum..

estağfurullah..
çok teşekkür ederim bu dediğinizi değerlendiricem anneme ve kardeşlerime danışıp çok sağolun..

ALLAH kolaylık versin aynı durum bizde de vardı.evde hiç huzur yoktu.doktora gitti kaç kere ilacı biraz kullanıp robot gibi oldum deyip bırakıyordu tekrar kaldığı yerden devam ediyordu.evde her şeye karışırdı ben de babamın yanında doğru düzgün oturmuyordum bile ve babam gibi sinirli biriyle evlenip hayatımı mahvederim diye korkuyordum.evleneli 2 yıl oldu çok şükür ALLAH'a eşim çok iyi birisi,evlendim rahat ettim.bir de 2 aileden de uzak bir ile geldim.bilseydim önceden evlenseydim diyorum :) tabi nasip kısmet her şey.herkesinki aynı olacak diye kaide yok .Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.bu arada babam yine aynı annemle ikisi kaldı evde annemle uğraşıyor.üzülüyorum ama elden bir şey gelmiyor maalesef

yagmurdan kacayim derken doluya yakalanma
yanlis bir evlilik yaparsan bu günlerini bile ararsin

Allah sabir versin, insallah dogru insan cikar karsina rahat edersin

sağolun yorumunuz için ama ben öyle sevgili olup gezip tozmayı seven bir insan değilim
çok değer verdiğim insan sarrafı bir teyzem var o bana söyledi terbiyeli edepli birisi var seni istiyor ailesi dedi(zaten daha hiç birşeyden haberim yokken rüyamda 1 ay önce görmüştüm teyzem bana ben onun çocukluğunu bilirim çok efendi çocuk demişti) vede aynı cümleyi bana rüyamdan sonra gerçekten söylemişti..şaşırmıştım..
zaten ben dini bütün bir insanla evlilik yapmak istiyorum oda öyleymiş hayırlısı bakalım 10 güne kadar görüşeceğiz aklıma uyarsa kafamız uyarsa neden olmasın.. Rabbime bıraktım hayırlı ise olsun.. zaten hep hayırlı eş için dua ediyorum

canım çok mutlu oldum adına.. Rabbim dahada mutlu eylesin sizi.. işte diyorum ya baba evinde çekene Rabbim eşinden çektirmiyor :) inşaallah bizede böyle huzurlu yuva nasip olur

aynen öyle canım bende anneme üzülüyorum biz gidersek ona huzur vermeyecek boşan şu adamdan diyorum oda öyle birşey görmemiş ya napım kızım bir adımı iki mi edeyim diyor

Allah kabul etsin dualarin

gezip tozup tanimaya calissanda, baska insanlarin önerileri üzere görüssende ne olacagini bilemezsin, bilemiyoruz

benim kastim o degildi zaten.
demek istedigim, sirf evlenmek icin evlenme

bende hayatima girecek adamin imanli, maneviyati yüksek olmasini istiyorum. hatta en önemli kriterim diyebilirim
ama disardan cok inancli cok terbiyeli görünen adamlar, bu inanci malesef kalblerinde de yasamiyorlar

insallah cok uzatmadan ne demek istedigimi anlatabilmisimdir

Sağol canım aynen ben de kaç kere söyledim anneme bırak git diye.bir evlat ister mi anne babasının ayrı olmasını ama anneme üzülüyorum 35 senedir gün yüzü görmemiş.biraz annemin kıymetini anlasın istiyorum.neyse artık ALLAH senin hakkında en en hayırlısını nasip etsin.

Halan amcan falan yokmu babana akıl verebilecek birileri

AYNEN çok önemli ama ben kendimi şartlıyorum
onun gibi olmayacağım diyorum ve de olmuyorum herşeyi gayet sakin ve anlayışla karşılıyorum..
aslında öyle olduğunu sanıyorsun. şimdi yaşadıkların anne olunca ortaya çıkması kuvvetle muhtemel.
bunun için de yapılacak şey kendini şimdiki gibi telkin etmek. ama maalesef ki çocuklukta yaşadıklarının acısı bir şekilde çıkıyor.

tabi canım orası doğru onun bunun demesiyle olmaz zaten ama yinede bir görüşmekte fayda var..
hani diyosun ya dışardan çok güzel ahlaklı görünenler gerçekte öyle olmaya biliyor. çok haklısın seni beni kandırabilirler ama Rabbimi aslaa.. o yüzden ona bırakıyorum iyi insanlarla karşılaştırsın diye :) sağol canım ne demek istediğini anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…