- 13 Ağustos 2022
- 8.719
- 4.446
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Hem onun için.Hem köyde rahatça yerleşme hayali kuruyor.Ama benim öyle hayalim yok.Koy kalabaliklasti ben artık köyü sevmiyorum hep koylulerimi de sevmiyorum.İkametgahınızı yakın akraba yanına alabilirsiniz yaşadığınız şehir de misafir gibi evrak oraya gelir ulaşımınız kolay olur
. Babanız herhalde köyde seçim falan olduğu zamanlar için mi ikameti orda tutuyor anlayamadım oy için yapıyor genelde yaşlılar .
İyi geçinmek zorunda değilsiniz akrabalarınızla.Hem onun için.Hem köyde rahatça yerleşme hayali kuruyor.Ama benim öyle hayalim yok.Koy kalabaliklasti ben artık köyü sevmiyorum hep koylulerimi de sevmiyorum.
Aslinda bugün beni sinir eden olay babam para kaptirti kendine laf söylemesini hazmedemiyor.
Ben ağzımı dahi açmadan bir ton laf söyledi. Akraba bu kişi onun ailesi ile iyi gecinmemi bekliyor.Ama benim böyle bir derdim yok.
nasıl alacak mesela?Yaşadığınız eve alabilirsiniz ikametgahınızı ne olacak ki?
Nereye gidecekmiş babanız öyle tehdit ediyor?
Valla çok garip bi babanız varmış davranışlarına anlam veremedim. Siz de aldım paramı deyin geçin ne olacak sanki madem gitmesi rahatsız etti sizi.
Eğer şu an oturduğu evde kimsenin ikameti yoksa ki bu durumda yoktur diye düşünüp yazdım zaten bu yorumu o zaman e devletten yapabilir kimlik bilgileri yeterli.nasıl alacak mesela?
kira sözleşmesi üzerinde değildir, (bir kira sözleşmeleri varsa da babasının üzerinedir çünkü)
evdeki başka birisi de gidip evet benimle kalıyor diyemez çünkü ikametleri orda değil
e haliyle ev kendisinin de değildir
tam olarak nasıl alacak bu şekilde ikametini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?