Babam Evden Çıkar Giderim Diye Tehdit Ettiğini Zannediyor.

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.719
4.446
103
31
Ben bundan yaklaşık 9 ay önce mobilyacı da çalıştım.1 ay çalıştım maaş ödemediler ve SGK olmadigi için zorlandım. SGK'ya gittim.Sonuc çıkmadı elimde WhatsApp mesajları var delil olarak mahkemeye başvurmayı düşünüyordum.

Mesela sırf babam istediği için ikametgahimiz köyde ama ben istemiyorum bazen yaşadığım yere aldırmak istiyorum.

Köye tebligat gidiyor 9 gün süreli tutup akraba ve köylüler bana gelen tebligatı açıp inceliyorlar.Tarihi geçtikten sonra haber ediyorlar.Babamla kavga ettim.Hala inatçı.

2 3 gündür benim eski isyerime gidiyor.Para istemeye beni çıldırtıyor.Arabada kızdım ağzımdan kötü kelime çıktı senin yüzünden dava açamayacagim diye.

Bana akrabaları savunuyor hala ve hala ki bu akrabalarından birisi babamı dolandirip hapse girdi çıktı.O kişiyi ailesi el üstünde tutup acaba sen mi o mu doğru söylüyorsun diyorlar.Bunu oz halam dahi yaptı deliye dönüyorum bana gelmiş evden çekip giderim duygu somuruleri yapıyor.Cok bunaldım evden işe gelip evde 3 4 saat vakit geçiyorum böyle salak salak islerle uğraşmaktan yoruldum.

İkametgahınızı yakın akraba yanına alabilirsiniz yaşadığınız şehir de misafir gibi evrak oraya gelir ulaşımınız kolay olur
. Babanız herhalde köyde seçim falan olduğu zamanlar için mi ikameti orda tutuyor anlayamadım oy için yapıyor genelde yaşlılar .

Hem onun için.Hem köyde rahatça yerleşme hayali kuruyor.Ama benim öyle hayalim yok.Koy kalabaliklasti ben artık köyü sevmiyorum hep koylulerimi de sevmiyorum.

Aslinda bugün beni sinir eden olay babam para kaptirti kendine laf söylemesini hazmedemiyor.
Ben ağzımı dahi açmadan bir ton laf söyledi. Akraba bu kişi onun ailesi ile iyi gecinmemi bekliyor.Ama benim böyle bir derdim yok.

İyi geçinmek zorunda değilsiniz akrabalarınızla.

ama adamın yediği kazıkları da yüzüne vurmayın daha fazla o halinden memnun salıverin .

Yaşadığınız eve alabilirsiniz ikametgahınızı ne olacak ki?
Nereye gidecekmiş babanız öyle tehdit ediyor?
Valla çok garip bi babanız varmış davranışlarına anlam veremedim. Siz de aldım paramı deyin geçin ne olacak sanki madem gitmesi rahatsız etti sizi.

nasıl alacak mesela?
kira sözleşmesi üzerinde değildir, (bir kira sözleşmeleri varsa da babasının üzerinedir çünkü)
evdeki başka birisi de gidip evet benimle kalıyor diyemez çünkü ikametleri orda değil
e haliyle ev kendisinin de değildir

tam olarak nasıl alacak bu şekilde ikametini?

Nuran babanızla ilgili kaçıncı konu bu? Her işe bahane buldunuz, o işi istemem servis bizim sokaktan geçmiyor bile yazdınız. İş hayatı zor malesef, cv niz de sayfa sayfa değil. Bir işte tutunup birikim yapmaya başlasaydınız, eliniz ekmek tutsaydı babanız nereye isterse giderdi. Kaç yaşındasınız yahu çocuk musunuz babam şöyle babam böyle. Aylarca eski eş-nişanlı belasıyla yatıp kalktınız, kaynanam yuvamı yıktı diye diye söylendiniz. O konu kapandı bitti gitti , akrabalara yengelere amcalara sardınız. Şimdi de babanızla uğraşıyorsunuz. Ya bir şikayet etmeyin de hayatınızın kontrolünü elinize alın artık.

Eğer şu an oturduğu evde kimsenin ikameti yoksa ki bu durumda yoktur diye düşünüp yazdım zaten bu yorumu o zaman e devletten yapabilir kimlik bilgileri yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…