- 11 Ağustos 2016
- 1.524
- 1.501
-
- Konu Sahibi Benbenmesela
Buradan sakin ve mantıklı bir sonuç çıkmazsa hem de ne tükürücem zatenBabanın çarkına tükürmekle .
Babanın çarkına tükürmekle .
Kadın olayı bitti gitti. Zamanında kadını kalaylamıştım. Şuan onun olaydan haberi bile yok... babama hissettireyim yani farkettiğimi öyle mi?Önce baban sonra kadın,bir güzel kalayla!
aynen böyle yap konu sahibi.
babanı tehdir et.kadına bir yaptırımın olamaz 10 yıl geçmiş aradan belli ki kadın babanı aramıyor sormuyor o yüzden senin ayar vereceğin kişi direkt baban olmalı.
Ben olsam en mantıklı tarafından babama fena ayar çekerdim.
Nefret ediyorum erkeklerin şu abaza hallerinden!
Bence iş ciddiye biner diyorsan konuşmalısın...Kadın olayı bitti gitti. Zamanında kadını kalaylamıştım. Şuan onun olaydan haberi bile yok... babama hissettireyim yani farkettiğimi öyle mi?
Hepinizle mi aynı fikirdeyiz yani.
Nasıl tehdit edebilirim ki? Gözümde bittin ya iğrençsin 50 yaşındasın bu iş için mi açtın bu hesapları demeyi düşünüyordum ben.
Tabi bulsa görusur eder bu riske girilir mi hiç, ah baba yaBence iş ciddiye biner diyorsan konuşmalısın...
Evet bunu aklımda tutucam sağolunevet aynen böyle diyeceksin.baba bak o kadını hala araştırdığını biliyorum sakın inkar etme.devam edersen anneme her şeyi anlatırım tarzında bir tehdit olabilir.
Seni bilmem de ben tehditle girmezdim olaya, "utanmıyor musun kaç yaşında adam....." diye başlardım.Hepinizle mi aynı fikirdeyiz yani.
Nasıl tehdit edebilirim ki? Gözümde bittin ya iğrençsin 50 yaşındasın bu iş için mi açtın bu hesapları demeyi düşünüyordum ben.
hayır ben anlamıyorum madem o kadını istiosun neden boşanmak istemezsin nedir bu erkeklerdeki koleksiyon hevesiSevgili kk hatunları...
Babamın yaklaşık 10 yıl önce annemle evliliği sürerken bir ilişkisi olduğunu hatta ona dini nikah kıydığını öğrenmiştik... aldattı yani. boşanma eşiğine geldiler, dava acıldı... allem etti kullem etti annemi ikna etti; boşanmadılar.
Ara sıra sosyal ağlarına bakıyorum onun telefonundan. Geçmişi silme vs henüz çözmemiş belli ki. Bu kadını aramış. Bir sürü hesaba girmiş o kadına ait olabilecek.
Zaten o zaman da kadını pek suçlamamıştım. Erkeklerde iş yok biliyor musunuz?!
İnanılmaz dert ettim. Annem bu kadar fedakar evine düşkünken, ya sen nasıl bir terbiyesizsin, nasıl araştırırsın? Siz olsanız da görüşmek, görmek istediği gelmez mi aklınıza?
Hanımlar, bu olayı büyümeden nasıl kapatabilirim? Tekrar böyle bir kaos dönemine girmeyelim... Allah korusun
Utanır mı hiç giricez birbirimize belliSeni bilmem de ben tehditle girmezdim olaya, "utanmıyor musun kaç yaşında adam....." diye başlardım.
Ben çok hassasım bu konularda.