otam anlayamadım kendinize özgü bir yazış tarzınız var ama. siz evleneli 6 yıl olmadı mı? neden hala kaçma hikayesi yüzünden kin var arada. iki aileyi birleştirici yemekler tatiller falan organize edip kaynaştırmayı denediniz mi hiç? eğer babanız 6 yıldır hep böyleysede artık eşinizin babasının alınmaması lazım böyle kabullenmesi lazım. ama arada kalmak zor. iki tarafıda hoş tutmak için yıpranıyorsunuzdur.
göremiyosan yazma sırf yazmak icin yazıyosun belli burası insanların derdini yazmak icin acılan bi formBu foruma ara ara girdiğim halde, sürekli sizin açtiğiniz farkli bir başliğa denk geliyorum. İnsan hayatındaki her şeyi buraya sorun olarak yazarsa, sorundan ibaret bir hayati olur. Siz hiçbir şeyi kendiniz halledemiyor musunuz?
Mesela bu konuyu açarkenki amaciniz ne? Ben çözümlük bir şey göremiyorum da..
Asıl senin derd in ne kız ailesi ve eşi arasında kalmış tuzu kuru senin belli anlamıcan seylere yorum yazma o zamanBu foruma ara ara girdiğim halde, sürekli sizin açtiğiniz farkli bir başliğa denk geliyorum. İnsan hayatındaki her şeyi buraya sorun olarak yazarsa, sorundan ibaret bir hayati olur. Siz hiçbir şeyi kendiniz halledemiyor musunuz?
Mesela bu konuyu açarkenki amaciniz ne? Ben çözümlük bir şey göremiyorum da..
göremiyosan yazma sırf yazmak icin yazıyosun belli burası insanların derdini yazmak icin acılan bi form
Demekki cok kirilmis kin tutmus.o
babama göre öyle canım 6 dehıl 6 yıl gecsede kin tutuyo
esimde bunu anlamıyo ne varmıs bundan tamam kacysak barıstık diyo kimse baban kadar uzatmıyo olayı ory
Eşin haklı 6 yıl geçmiş Baba'nın bu kadar uzatması gerçekten doğru değil,kayınpederinde haklı sitem etmekte.o
babama göre öyle canım 6 dehıl 6 yıl gecsede kin tutuyo
esimde bunu anlamıyo ne varmıs bundan tamam kacysak barıstık diyo kimse baban kadar uzatmıyo olayı ory
Asıl senin derd in ne kız ailesi ve eşi arasında kalmış tuzu kuru senin belli anlamıcan seylere yorum yazma o zaman
cnm sen babamla ilgli konuları oku sonra yargıla adama neler yaptık heleki esim ooo milleti damadı suratına bakmaz benim esim neler yaptı kendi baabsı uzak sizinkiler yakın onlar benim anne babam diyoDemekki cok kirilmis kin tutmus.
Siz biraz babaniza karsi anlayisli ve nazik olun belki unutur.
Evlendikten sonra sizdende ilgi gormediyse kin beslemistir esine ve ailesine
Cunku yazdiklarinizdsn bu cikiyo.mesela kpyle konusurken baban hakkinda"bosver baba yaaaa o oyle biri"demeniz gibi
kayınpeder allah var cok ii adam babamlar amcamlar neler yaptı köy yerinde valla bütün köyü konusturmadılar kayınpederle ilk zamanlar adam mesela kahveye gidiyomus kimse masasıan gitmiyo kimse konusmuyo adam slm veriyo almıyolarmıs babama ve amcama saygıdanEşin haklı 6 yıl geçmiş Baba'nın bu kadar uzatması gerçekten doğru değil,kayınpederinde haklı sitem etmekte.
yaşamayan bilemez aile sorunlarını o yüzden kendine baska eglence kapısı bul....Ooov camdan sarkıp konuya dahil olan komşu teyze ve müthiş üslubu. En sevdiğim!
İyide ben yargilamadimki yazdiklarinizdan kendime has yorumumu yaptimcnm sen babamla ilgli konuları oku sonra yargıla adama neler yaptık heleki esim ooo milleti damadı suratına bakmaz benim esim neler yaptı kendi baabsı uzak sizinkiler yakın onlar benim anne babam diyo
ayrıca esim orda dinliyo kayınpeder haklı ne dicem adama babam haklı ya sizi istemezse istesin zaten size hep küfrediyomu dicektim
yaşamayan bilemez aile sorunlarını o yüzden kendine baska eglence kapısı bul....
eli belinde hanımmm hanıımmmm senin derdin ne heaaaa diyen komşuOoov camdan sarkıp konuya dahil olan komşu teyze ve müthiş üslubu. En sevdiğim!
hem eşim hem babamın arasında kalmamak icin ne yapabilirim soruma cvp verseniz kişisel kavga etmeseniz