babam esim ve kayınpederim

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
kızlar simdi bilen biliyor babam biraz sorun cıkartan bi tip
gecen bizin akrabalardan biri vedat etti babamda cenazeye gitti ist da degil baska yerde esimin köyündeki memnelete gittiler tabi cenazeye kayınpederde gitmis
neyse babam uzaktan geldi diye kayınpeder her seferinde babama hos geldin diyor ama babam yine dememis hatta elini uzatmıs babam basıyla sallayıp gitmis

bügün esim babasını aradı napıyon ne ediyon diye iste kayınpederde dedi esime kaynatan gelmis hosladım ama cvp vermedi dedi bende duyuyorum ordan kayınpeder diyo diceksin hayrola neden konusmuyosun bi yanlısımızmı oldu diye esimde diyo sorsaysın baba diye

neyse ben aldım telefonu yaa baba dedim bosver biz kacarak evlendik ya diyorum ondna bu tepkisi diye cevirmeye calısıyorum isi kayınpeder diyo ben gene dedim diyo 2 dünür 1 cay iceriz icimden diyroum ahh baba ahh cok kaprisli gururlusun
neyse dedim baba bosver babamda böyle falan dedik kapattık

esimde diyo ne var yani diyo babamın elini sıksa elimi yapıscak yada hosbulduk dese diyo

gecen senede böyle oldu babam bana diyoki söyle kaynatana cenazeye gelmesin bizim kahveye gelmesin
65 yasındaki adama nasıl diyim ben babam cenazeye gelmesin dedi diyo
offff hep boşa stresss bunlar esim cok daha kavga cıkartabilirdi valali
sahsen ben olsam kaynanam dese annen gelmesin heralde yüzünü tükürür bidahada bakmazdım suratına

tam anlayamadım kendinize özgü bir yazış tarzınız var ama. siz evleneli 6 yıl olmadı mı? neden hala kaçma hikayesi yüzünden kin var arada. iki aileyi birleştirici yemekler tatiller falan organize edip kaynaştırmayı denediniz mi hiç? eğer babanız 6 yıldır hep böyleysede artık eşinizin babasının alınmaması lazım böyle kabullenmesi lazım. ama arada kalmak zor. iki tarafıda hoş tutmak için yıpranıyorsunuzdur.

Bence arada kalmamak icin esinle konus ne yapiyim onun hatasi benim sucum deil beni strese sokmayin elimden bisey gelmiyor bosyere tadimiz kacmasin de cunku babani bu yasindan sonra degistiremezsin tek yapcagin seni babanla yargilamasinlar diye esinle konus

7 yillik evliyim ilk gunden beri ailem asla esimin ailesiyle gorusmuyor kultur farki kaninin isinmamasi filan ailem istemiyor onlari gormeyi..yani oluyo boyle seyler sen arada kalmamaya bak siyril cik kabak sana patlamasin iki tarafta yetiskin insanlar hic strese girme esinlede arani bozma

o
babama göre öyle canım 6 dehıl 6 yıl gecsede kin tutuyo
esimde bunu anlamıyo ne varmıs bundan tamam kacysak barıstık diyo kimse baban kadar uzatmıyo olayı ory

Bu foruma ara ara girdiğim halde, sürekli sizin açtiğiniz farkli bir başliğa denk geliyorum. İnsan hayatındaki her şeyi buraya sorun olarak yazarsa, sorundan ibaret bir hayati olur. Siz hiçbir şeyi kendiniz halledemiyor musunuz?

Mesela bu konuyu açarkenki amaciniz ne? Ben çözümlük bir şey göremiyorum da..

göremiyosan yazma sırf yazmak icin yazıyosun belli burası insanların derdini yazmak icin acılan bi form

Asıl senin derd in ne kız ailesi ve eşi arasında kalmış tuzu kuru senin belli anlamıcan seylere yorum yazma o zaman

göremiyosan yazma sırf yazmak icin yazıyosun belli burası insanların derdini yazmak icin acılan bi form

Hemen çat çat cevap verip tartişmaya ne kadar da meraklisiniz!

Anlamadiysaniz, bir daha okuyun. Siz de dahil genel bir şeyden bahsediyorum ben. İnsan hayatindaki her olumsuzluğu dillendirirse, yazarak bir problem haline getirirse her şey daha da büyür demek istiyorum. Bi tavsiye yani?

Ama siz bilirsiniz. Her şeyle ilgili başlik açin, bütün sorunlarinizi yazin. Bana ne?

o
esimde bunu anlamıyo ne varmıs bundan tamam kacysak barıstık diyo kimse baban kadar uzatmıyo olayı ory
Demekki cok kirilmis kin tutmus.
Siz biraz babaniza karsi anlayisli ve nazik olun belki unutur.
Evlendikten sonra sizdende ilgi gormediyse kin beslemistir esine ve ailesine.
Cunku yazdiklarinizdsn bu cikiyo.mesela kpyle konusurken baban hakkinda"bosver baba yaaaa o oyle biri"demeniz gibi

o
Eşin haklı 6 yıl geçmiş Baba'nın bu kadar uzatması gerçekten doğru değil,kayınpederinde haklı sitem etmekte.

cnm sen babamla ilgli konuları oku sonra yargıla adama neler yaptık heleki esim ooo milleti damadı suratına bakmaz benim esim neler yaptı kendi baabsı uzak sizinkiler yakın onlar benim anne babam diyo

ayrıca esim orda dinliyo kayınpeder haklı ne dicem adama babam haklı ya sizi istemezse istesin zaten size hep küfrediyomu dicektim

Eşin haklı 6 yıl geçmiş Baba'nın bu kadar uzatması gerçekten doğru değil,kayınpederinde haklı sitem etmekte.
kayınpeder allah var cok ii adam babamlar amcamlar neler yaptı köy yerinde valla bütün köyü konusturmadılar kayınpederle ilk zamanlar adam mesela kahveye gidiyomus kimse masasıan gitmiyo kimse konusmuyo adam slm veriyo almıyolarmıs babama ve amcama saygıdan
amcam bi gün geziyomus kaynımda kahve önünde oturuyomus cocugun sandalyesine bi tekme atmıs s. git burdan ne isin var diye allahtan beni sayıyolarda dava etmemis yada polise gitmemis kaynım

İyide ben yargilamadimki yazdiklarinizdan kendime has yorumumu yaptim
Kusura bakmayinda babanizi ezip kacmissiniz zaten yeterince uzmussunuz bari simdi biraz sevgi ve saygi gosterin

yaşamayan bilemez aile sorunlarını o yüzden kendine baska eglence kapısı bul....

Hanfendi size ne? Yazdiğim şeyi iyi okuyun, laf olsun diye konuşmayin. Eğlenmek için akrabalarindan dert yanan bir kadinin yazdiklarina yorum yapacak kadar şuursuzlaşmadim henüz. Gerçekten sizinle uğraşmak istemiyorum. Lütfen caminizi kapatip evinize girin.

hem eşim hem babamın arasında kalmamak icin ne yapabilirim soruma cvp verseniz kişisel kavga etmeseniz

hem eşim hem babamın arasında kalmamak icin ne yapabilirim soruma cvp verseniz kişisel kavga etmeseniz

babanla konuşmayı denesen
yada babanla annen konuşsun
eşiyle arası açılıyor sen böyle davrandıkça desin
belki haline tavrına dikkat eder
eşinde kayınpederinde haklılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…