Babam çalışmama izin vermiyor!!!

dertlerderyabensandal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
405
149
Hanimlar merhaba ben bu isin icinden cikamadim fikirlerinize ihtiyacim var. Üniversite öğrencisiyim ve yaz tatilimi degerlendirmek icin çalışmak, para kazanmak istiyorum ancak babam bu duruma karsi ve kesinlikle olmaz, yapilmaz öyle is diyor. Yapilmaz dedigi iste satis danismanligi vs ogrencilerin yogun olarak yaptigi isler. Peki neden diyorum bir cevabi yok sadece olmaz calisamazsin diyor. Bu durumu cozmek icin var mi bir öneriniz? ( maddi durumumuz cok iyi degil, para icinde yuzmuyoruz yani ihtiyacim da var. Annemle babam ayri ben annemle kaliyorum butun masraflarimi annem karsilar babam arada 200-300 harclik verir baska bir destegi de yok )

e zaten aynı evde kalmıyormuşsunuz
ben olsam tınlamam çalışırım

O zaman bir zahmet daha fazla göndersin. Yoksa çalışmak zorundayım de. Hem çalışmanın neresi kötü. Sigortan 3 gün fazla yatsa kar..

Hayır çalışamazsın deyip sonrada sahnede yalnız bırakıyorlar işte böyle. Madem desteği yok size engel olmamalı.
Belki iş hoşuna gitmemiştir. Babanızı siz tanıyorsunuz; yureğine gıveniyorsanız başka iş bakın.

O zaman parami ver diyeceksin. Hani diyelim ki ayni evde yaşıyor olsaniz o size bakiyor olsa tamam ama bu durumda karisma hakki yok bence.

O zaman parami ver diyeceksin. Hani diyelim ki ayni evde yaşıyor olsaniz o size bakiyor olsa tamam ama bu durumda karisma hakki yok bence.
Cok haklisiniz ama adamin durumu yok olsa verir biliyorum. Ama karismasi cok canimi sikiyor sonucta babam kestirip atamiyorum cok sey yasadik zaten iliskimiz daha da zedelensin istemem.

Hic bir ise sicak bakmiyor. Hani carsida calisayim diyorum tanidiklar falan var sahip cikarlar basima bir is gelmez diyorum o da yok. E nerde calisayim diyorum otur evde diyor. Otur otur nereye kadar....

Cok haklisiniz ama adamin durumu yok olsa verir biliyorum. Ama karismasi cok canimi sikiyor sonucta babam kestirip atamiyorum cok sey yasadik zaten iliskimiz daha da zedelensin istemem.
O zaman ikna edin, baba param yok ne yapayim deyin zoe durumdayiz ne zannediyorsun deyin.. Yaşınız da varsa biraz,izin verir

bu kadar cekınıyorsan söyleme ona o zaman
sonucta nereden bılecek ki?

ayrıca okul bıtınce ne olacak? o zaman calısmana karısır?
Surekli arar sorar gizli sakli yapmam mumkun degil yalanim ortaya cikar. Okul bitince kendi isimi yapmama bir sey diyemez zaten o zaman da derse iliskimiz biter o kadarina izin veremem. Su an buldugum isleri neden istemiyor cozemiyorum

Annen velinse velayetin annendeyse daha once annene danışman daha mantikli olur diye dusunuyorum
Bence ikna yoluna da gidebilirsin.. Hayirlisi olsun

Kaç yaşında insansın, senin isteklerini engelleyen annen baban dahi olsa, kendi kararını vermek sadece sana düşer. Tavsiye alırsın, danışırsın elbet ama karar senin, hayat senin, seçimler senin. Sen yaşayacaksın tercihlerini, onlar değil.

Kizlar hepinize cok tesekkur ederim bazi sartlar koyarak calismami kabul etti babam.
Siz de haklisiniz ben bu dusuncenin pesinden giden bir insanim ama Turk aile yapisi da malum. Bir anda resti cekmektense orta yolu bulmaya calisiyorum ben hep. Boyle cozumu olan bir mevzu icin kopruleri yakmak gereksiz geliyor bana.

Valla öyle klasik türk aile yapısı, ama sen karşı koymadıkça, o köprülerin genişliği, daha da daralır. Bende bana izin verilmeyen şeylere karşı çıktım, bana karışamayacaklarını gösterdim. Kısıtlanmıyorum, kafam rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…