- 3 Aralık 2024
- 1
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi anonim5080
-
annen biliyordur. sen karisma, malesef o onlarin problemi. babanin telefonunu da kurcalam, bak belki bilmeseydin senin icin daha iyiydiarkadaşlar merhaba öncelikle. sırf bunu yazmak için hesap açtım derdimi belirtmek istiyorum. lisedeyim ve güzel bir aile ortamımız var(dı). babam hiçbişeyi eksik etmiyor herşeyi fazla fazla alıyor eğitim olsun yemek kıyafet ihtiyaç her hangi bişeyi. son 1-2 yıla kadar da annemle araları gayet iyiydi. babamı çok seviyorum fakat annemi sanırım aldatıyor. bildiğim kadarıyla sadece mesajları gördüm fiziksel bise yok ama bilemiyorum. mesajlarını gördüm bundan tam 1 yıl önce. su anda devam ettiğini öğrendim ama ne annem nr babam bildiğimi biliyor. taşındığımız şehirden başka bi kadınla 1 yıldır mesajlaşıyor çünkü geçen yıl gördüğüm kadın aynı kadındı. ve sanırım tek o ds değil başkaları da var. napacağımı bilemiyorum anneme söyleyemiyorum babamla konuşamıyorum psikolojim ciddi anlamda bozuldu annem bilse napar bilmiyorum gerçekten kafam karışık napmalıyım nolacağını hiç kestiremiyorum anneme söylersem nolur babama söylersem nolur kafayı yemek üzereyim
Söyle annene bunu her kadinin bilme hakki var annenin yaninda dur !arkadaşlar merhaba öncelikle. sırf bunu yazmak için hesap açtım derdimi belirtmek istiyorum. lisedeyim ve güzel bir aile ortamımız var(dı). babam hiçbişeyi eksik etmiyor herşeyi fazla fazla alıyor eğitim olsun yemek kıyafet ihtiyaç her hangi bişeyi. son 1-2 yıla kadar da annemle araları gayet iyiydi. babamı çok seviyorum fakat annemi sanırım aldatıyor. bildiğim kadarıyla sadece mesajları gördüm fiziksel bise yok ama bilemiyorum. mesajlarını gördüm bundan tam 1 yıl önce. su anda devam ettiğini öğrendim ama ne annem nr babam bildiğimi biliyor. taşındığımız şehirden başka bi kadınla 1 yıldır mesajlaşıyor çünkü geçen yıl gördüğüm kadın aynı kadındı. ve sanırım tek o ds değil başkaları da var. napacağımı bilemiyorum anneme söyleyemiyorum babamla konuşamıyorum psikolojim ciddi anlamda bozuldu annem bilse napar bilmiyorum gerçekten kafam karışık napmalıyım nolacağını hiç kestiremiyorum anneme söylersem nolur babama söylersem nolur kafayı yemek üzereyim
Annen bosanmayacak biriyse hiç annene duyurma, babanla aranız nasıl ? Konusulabilecek biri mi ?arkadaşlar merhaba öncelikle. sırf bunu yazmak için hesap açtım derdimi belirtmek istiyorum. lisedeyim ve güzel bir aile ortamımız var(dı). babam hiçbişeyi eksik etmiyor herşeyi fazla fazla alıyor eğitim olsun yemek kıyafet ihtiyaç her hangi bişeyi. son 1-2 yıla kadar da annemle araları gayet iyiydi. babamı çok seviyorum fakat annemi sanırım aldatıyor. bildiğim kadarıyla sadece mesajları gördüm fiziksel bise yok ama bilemiyorum. mesajlarını gördüm bundan tam 1 yıl önce. su anda devam ettiğini öğrendim ama ne annem nr babam bildiğimi biliyor. taşındığımız şehirden başka bi kadınla 1 yıldır mesajlaşıyor çünkü geçen yıl gördüğüm kadın aynı kadındı. ve sanırım tek o ds değil başkaları da var. napacağımı bilemiyorum anneme söyleyemiyorum babamla konuşamıyorum psikolojim ciddi anlamda bozuldu annem bilse napar bilmiyorum gerçekten kafam karışık napmalıyım nolacağını hiç kestiremiyorum anneme söylersem nolur babama söylersem nolur kafayı yemek üzereyim
Evlat da olsa karı koca arasına girmemeli. Sizin gördüğünüz mesajı anneniz de istese görür. İstemiyorsa da tutup gözüne sokmayın. Bu sizin meseleniz değil, anne babanızın telefonunu karıştırmayın, kendi hayatınıza bakın. Bu durum sizin elinizle düzelebilecek bir sorun değil.arkadaşlar merhaba öncelikle. sırf bunu yazmak için hesap açtım derdimi belirtmek istiyorum. lisedeyim ve güzel bir aile ortamımız var(dı). babam hiçbişeyi eksik etmiyor herşeyi fazla fazla alıyor eğitim olsun yemek kıyafet ihtiyaç her hangi bişeyi. son 1-2 yıla kadar da annemle araları gayet iyiydi. babamı çok seviyorum fakat annemi sanırım aldatıyor. bildiğim kadarıyla sadece mesajları gördüm fiziksel bise yok ama bilemiyorum. mesajlarını gördüm bundan tam 1 yıl önce. su anda devam ettiğini öğrendim ama ne annem nr babam bildiğimi biliyor. taşındığımız şehirden başka bi kadınla 1 yıldır mesajlaşıyor çünkü geçen yıl gördüğüm kadın aynı kadındı. ve sanırım tek o ds değil başkaları da var. napacağımı bilemiyorum anneme söyleyemiyorum babamla konuşamıyorum psikolojim ciddi anlamda bozuldu annem bilse napar bilmiyorum gerçekten kafam karışık napmalıyım nolacağını hiç kestiremiyorum anneme söylersem nolur babama söylersem nolur kafayı yemek üzereyim
Annen biliyordur. Söylemene gerek yok. İş bozulursa arada tost gibi ezilirsin. Kendi hesaplaşmalarını kendileri yapsın. Duymak isteyen, görmek isteyen kendi harekete geçsin. Şunu unutma kizceğimiz kadın kocasını tanır. ( İlla ki anlamıştır)arkadaşlar merhaba öncelikle. sırf bunu yazmak için hesap açtım derdimi belirtmek istiyorum. lisedeyim ve güzel bir aile ortamımız var(dı). babam hiçbişeyi eksik etmiyor herşeyi fazla fazla alıyor eğitim olsun yemek kıyafet ihtiyaç her hangi bişeyi. son 1-2 yıla kadar da annemle araları gayet iyiydi. babamı çok seviyorum fakat annemi sanırım aldatıyor. bildiğim kadarıyla sadece mesajları gördüm fiziksel bise yok ama bilemiyorum. mesajlarını gördüm bundan tam 1 yıl önce. su anda devam ettiğini öğrendim ama ne annem nr babam bildiğimi biliyor. taşındığımız şehirden başka bi kadınla 1 yıldır mesajlaşıyor çünkü geçen yıl gördüğüm kadın aynı kadındı. ve sanırım tek o ds değil başkaları da var. napacağımı bilemiyorum anneme söyleyemiyorum babamla konuşamıyorum psikolojim ciddi anlamda bozuldu annem bilse napar bilmiyorum gerçekten kafam karışık napmalıyım nolacağını hiç kestiremiyorum anneme söylersem nolur babama söylersem nolur kafayı yemek üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?