Babam annemi aldatiyor mu ?

Ve tek basima ancak bu kadar ustesinden gelebiliyorum ablama anlattim ama bilmiyormus gibi davraniyor bosver diyo bu yastan sonra diye konuyu kaoatiyo kendimi mal gibi hissediyorum sadece benmi.guduyorum bu kini ?

Cok kotu bi durum ben seni anliyorum ama gormezden gelinirse de kadin kocasini babanda anneni saf yerine koymaya devam edecek. Bari babani korkut soyledim diye kadin numarasini degistirdigine gore korkuyolar belki daha gorusmezler korkunca

Ve tek basima ancak bu kadar ustesinden gelebiliyorum ablama anlattim ama bilmiyormus gibi davraniyor bosver diyo bu yastan sonra diye konuyu kaoatiyo kendimi mal gibi hissediyorum sadece benmi.guduyorum bu kini ?
Ben de benzwr bişeyler yaşadım çok iyi anlıyorum. İstediğim kadar kin tutayim ama boşanma gerçekleşmeyecek. Annemi üzdüğümle kalacağım diye kimseye bişey diyemedim. Gerçi ben net bir şey görmedim ama aklıma giren şüpheyi bile kimse ile paylaşamadım. Zor durum

Ben de benzwr bişeyler yaşadım çok iyi anlıyorum. İstediğim kadar kin tutayim ama boşanma gerçekleşmeyecek. Annemi üzdüğümle kalacağım diye kimseye bişey diyemedim. Gerçi ben net bir şey görmedim ama aklıma giren şüpheyi bile kimse ile paylaşamadım. Zor durum

Ben artk o adami babam.olarak gormuyorum aldatmasi zaten igrenc bisey birde evli kadinla olmasi igce bitirdi bendeki sayginligini

Bundan sonra babanla iliskin asla eskisi gibi olamayacak. Ben en çok buna ve annene üzüldüm. Allah yardimcin olsun canim ama bence kadinin esine ulasip bi şekilde ogrenmesini sagla. Korkuyorsa yapmamaliydi.

Ortaligi karistirdgim icin suclanabilirim
Ortaligi karistirdgim icin suclanabilirim

Sende onlari suclarsin kendi yaptiklarina baksinlar önce hic mi utanmiyolar. Kac yasindasiniz keske ablaniz yardimci olsaydi. Bir komsumuz vardi kocasi kadini aldatmisti ogullarina soyledi ve ogullari babasini da o kadini da dovmuslerdi adam kuzu gibi olmustu. Tabi yaptigini unutturmaz ama iciniz sogur

Merak ettigim gorusuyorlar mi ? Napiyor kim bu kadin neler donuyo annemin ekonomik gucu yok. Ve bu cok rencide.edici bir durum
Google'dan ya da Facebook'tan aratın numarayı, bazıları sosyal medya hesabına da tanıtıyor numalarını, belki oradan bulursunuz, ben peşini bırakın diyenlere muhalif olacağım biraz ama peşi bırakılacak bir şey değil bu, bence temkinli bir şekilde araştırın, gözlemleyin, elle tutulur sonuçlar bulunca önce annenizle konuşun, bir süre de onunla izleyin, sonra dananı kuyruğu kopsun. Yanına kalmasın yaptıkları, resmen enayi yerine koyuyor karşısındakileri, belki sizin rızkınızı o kadına yediriyor. Ama çoğu kişinin düştüğü hataya düşmeyin, kadına ulaşıp tehdit, hakaret, babamın peşini bırak vs durumlarına girmeyin, sonuçta bunu seçen babanız, bu kadın bıraksa başka kadına gider.

Google'dan ya da Facebook'tan aratın numarayı, bazıları sosyal medya hesabına da tanıtıyor numalarını, belki oradan bulursunuz, ben peşini bırakın diyenlere muhalif olacağım biraz ama peşi bırakılacak bir şey değil bu, bence temkinli bir şekilde araştırın, gözlemleyin, elle tutulur sonuçlar bulunca önce annenizle konuşun, bir süre de onunla izleyin, sonra dananı kuyruğu kopsun. Yanına kalmasın yaptıkları, resmen enayi yerine koyuyor karşısındakileri, belki sizin rızkınızı o kadına yediriyor. Ama çoğu kişinin düştüğü hataya düşmeyin, kadına ulaşıp tehdit, hakaret, babamın peşini bırak vs durumlarına girmeyin, sonuçta bunu seçen babanız, bu kadın bıraksa başka kadına gider.

Uzerinden 15 gun gecti konusmuyoruz pisligini temizle gel eve huzurumuzu bozmaya hakkin yok dedim ablam sehir disindan geldi kadinla ben aradgimdan beri kayit yok baska hat alabilcek kapasitesi bile var .. belkide baska.bi yerden.gorusuyorlar kadinda babamda bunlari goze almis. Zaten gozden cikarmislar ..

Son düzenleme:
Uzerinden 15 gun gecti konusmuyoruz pisligini temizle gel eve huzurumuzu bozmaya hakkin yok dedim kadinla ben aradgimdan beri kayit yok baska hat alabilcek kapasitesi bile var .. belkide baska.bi yerden.gorusuyorlar kadinda babamda bunlari goze almis. Zaten gozden cikarmislar ..
Ne diyeyim, Allah onları ıslah etsin, size de yardım etsin canım

Çok üzüldüm gerçekten, yakinen yaşadığım konular. İnsanın elinden hiç bişey gelmiyor ve o 'baba'lar yüzünden tüm erkeklere güveni kırılıyor insanın. İnşallah bu yaşattıklarını çok fena öderler, tek temennim.

Çok güçlü bi kadınmışsın. Ben olsam içimde o derdi büyütür sonunda patlardım. Anlatmadan duramazdım sanırım.
İnşallah en az hasarla atlatırsınız bu dönemi

Merak ettigim gorusuyorlar mi ? Napiyor kim bu kadin neler donuyo annemin ekonomik gucu yok. Ve bu cok rencide.edici bir durum

Annenin ekonomik gücü yok. Sen küçüksün zaten ailen ile yaşıyorsun. Baban metroda çalışıyor. Maliniz mulkunuz yoksa yoksul bir aile olmaniz lazim. Ne kadar kazanıyor çok merak ettim. Adam başka kadın derdine düşmüş. Kaldıki maddi açıdan o kadının da bazı beklentileri vardır.

Sen callcenter da çalışıyordum diyorsun. Anladigim kadariyla sen babana yük olmamaya çalışmıştır. Ya da bu adam zaten senin ihtiyaçlarını görmezden geliyor.

Sana ve annene önerim para harcamaya başlamanız ve babanızı culsuz bırakmanız.

Olaylar soyle gelisti ..

Babama gecen.arayan kadin kim diye sordum bilmem ustune dusmedim yanlis aramistir gunde kac operator ariyor diye gecistirdi oysa ben self servisten gorusmeleri zaten goruyordum cia dan kadinin num arattim facedende arattim kadin ismi soy ismi ogrendim.otrdgu yere kadar kadin evli torunu bile var ... ar damarlari catlamis onlarin..

Inkar etti cocukmi var.karsinda senin brnim.annrme bunu.nasil yaparsin dedim.kovdum evden saydim sovdum..
Kadini aradim ardindan acmadi son anda acti x hanimlami.gorursuyorum dedim buyrun dedi tekrar dedim evet benim dedi ..
Surekli babamin yl sizin cagrinizi goruyorum kimsiniz dedim haaa kizim yanlislikla aramisim dedi bana .,
Oysa benim.kim.oldgumu nerden.biliyor ?
Babam diyince nerden cikardi yanlis aeadgibi kekeledi onada saydim sen kimsin.dedim annemin tirnagi olamzsin benden.kork aileni evini biliyorum kocana.soyleyecegim dedim ..

Kadin num degistirdi sanirim. Babamda sanki brn.sucluymusim gibi ben.konusmuyorum o hic konusmuyor anneme soylemedim ablam tatile geldi hizursuzluk olmasin dedim annem uzulsun istemedm ..
Herkes soruyod can yaram kus durmaz naotin ona diyorlar utanmiyor bile cevap vermiyo bana kotu kotu bakiyo terliyo itekliyo muhattabina almiyo ..

Ablam gidince naparim bilmiyorum

Canlarını okumuşsun helal.

X