Babam annemi aldatıyor dimi ?

Önümüzdeki sene şehir dışında üniversiteyi kazanıp yuvadan ucabilirsin. Bu seneki sınav motivasyonun bu olsun hatta...
Ayrıca annen bu hayattan mutlu olabilir. "Sinek kadar kocam olsun, başımda dursun" hesabı.
Boşver, o onların evliliği.
Kendini mümkün olduğu kadar soyutla o evden. Seni kötü etkilemelerine izin verme.
Bir söz duymuştum, "başımıza gelen olayları belirleyemeyiz ama ona verecegimiz tepkiyi belirleyebiliriz" gibi bir sözdü. Yani evdeki bu gergin ortamı sen engelleyemezsin,ya da babanın başka kadınlara gitmesini
Ama bu olayı kendinin dışında tutarak, kendini uzmeyi engelleyebilirsin.
Azıcık gamsız olmaya gayret et. "Bana ne yaa" demeyi bil. Yoksa erken yaşlanır,hastalık sahibi olursun bu aile ile

Bir de bir keresinde annemin telefondökümünü çıkarmıştı. Bilinmeyen bir numara aradı diye ( annemin akrabası cikti sonra) ve bunu bizim gözümüzün önünde yaptı. Biktim artik ya
Aynısını şuan annem bize yapıyor arama dokumunundn aradığı kişiye baktım bilmem x iş kadın adıyla kaydetmiş aradım erkek çıktı ben evlendikten sonra dozunu arttırdı babam evdeyken yan odada sevgilisiyle konuşuyormuş daha 1 yıllık bile evli değilim onun yüzünden çok ağladım çok hakaretler ettim ama yok neymiş yillarca zorla verildiği adamdan nefret etmiş ondan nefret ediyorum gorusmuyorum çok kavga ettim ama olduğu yoldan donduremedim vazgeçtim Allah'a havale ettim yoldan çıkmış onun yüzünden evimde huzursuz mutsuz bı kadın olmicam

Annemin her zaman arkasindayim ama annem elalem ne der kafasında ağlar ağlar durur bi de babam eski kafalı annemi baska bi adamla görürse öldürebilir ( annem oyle bir kadin degil, yalnizca yanlis anlarsa )artik her seyi bekliyorum, yoruldum. Babam nasil boyle bisey yapar onu seviyordum, kotu davrandığımda üzülüyordum. Ama cidden simdi cok yıprandım. Meğerse baska kadına övgüler diziyormuş para da yedirmistir. Ben para gitmesin diye 2 senedir ayni kiyafetle dolasiyorum. Para beriyor bana ama ben hep geri veriyordum durumumuz kotu diye

Sizin adiniza da cok uzuldum. ALLAH yardımcınız olsun yaş ilerledikçe deliriyor bunlar ya insAllah duzelirler

Çok haklısınız kendimi cok yipratiim beni gören 30 zannediyor halbuki 20 yasindayim

annen geçmişte duyduklarına gördüklerine r rağmen boşanmadıysa, şimdiki durumu da aktarmanıza gerek yok. Ekonomik nedenlerden dolayı çekiniyor belliki.
Kendinizi Çok üzmemeyi çalışın ama ibret alın, eğitimininize mesleğinize dört elle sarılın ve ekonomik özgürlüğünüze kavuşun. Allah yardımcınız olsun.

Sizin adiniza da cok uzuldum. ALLAH yardımcınız olsun yaş ilerledikçe deliriyor bunlar ya insAllah duzelirler
Ya gerçekten bı adamın onu bu saatten sonra hem de evli olduğunu bildiği adamin onu gerçekten seveceğini inaniyo ya git diyorum adam aliyosa seni git böyle hayasız bı şekilde yasamaktnsa sonucu vardır olayı bak seni nasıl kapının önüne koyuyo

Bu milleti takmasa bu kadınlar çok yol katedicekte.. Kahrını çek çocuk yap evine bak yinede seni yetersiz görsünler milletin kadınına yaz çiz.. Allah sorsun.. okuyup hayatını kurtar canım değişmek istemeyen gözyuman elalemi düşünen ailende kendi başlarına kalsın seçimleri eğer buysa

Bizde babamı yakaladık hatta ekran alıp resim olarak döküman cıkardım dedemi çağırdık önüne koyduk babamın sonuc ne oldu ben kaçtığım için benimle görüşmek istemiyormuş annem görüşmeye devam ederse benimle bunları yapmaya devam edermiş telefonunu bile sobaya atmış (ortamda ben yoktum) annem gizli saklı benimle konuşuyor babamda büyük ihtimalle aynı yolda devam ediyor annem boşanmamakta ısrarlı bazen telefonda öyle bir konusuyor ki boşanır kesin diyorum aynı düzen devam babamın konusmalarında kadınla bireyler yaşadığı aşikar Dı bilmiyorum bilemiyorum kelin ilacı olsa başına sürermiş

Aynenoyle bişey kurulu olan düzeni degistiremediklerinden var olanı kabul etmek zorunda kalıyorlar

Aynenoyle bişey kurulu olan düzeni degistiremediklerinden var olanı kabul etmek zorunda kalıyorlar
E herkes evlenir gider ben tek kalırım korkusu kardeşim erkek lafımı sözümü dinlemez kötü yollara gider korkusu ne bileyim artık ne korkusuysa kabul etmek için nedeni cok

Hemen siliyor mesajları. Sınavı kazanamadigim icin bugun kavga ettik neredeyse soylicektim ama vazgeçtim annem üzülsün istemiyorum o kadını tehdit etmek istiyorum numarası var bende

kadını tehdit etsen kaç yazar ki.. baban da aynı çukurda kadın da öyle şayet aldatıyorsa. bunun tek yolu dengeyi kurup sakin ilerlemek ve varsa delil toplamak. şimdi bağırıp çağırsanız kısa süreli bir çözüm olabilir ama deliliniz olmazsa çözüm bile olmaz. siz emin olun bence, gerisini de yavaş yavaş halledin.

Anneniz işe yeni mi girdi? Eskiden belki maddi gücü olmadığından siz küçük olduğunuzdan çekiniyodur ama artık siz büyüdünüz annenizin işi var. Bence kardeşinizle anlatın boşanması için yanında olduğunuzu söyleyin yüreklendirin.

evet, eylülde girdi. Annem başka kadınla konuştuğunu biliyor, çünkü kadın numarası oldğunu anladı, ama dün öğrendiği olayı duysa nasıl tepki vereceğini bilemiyorum

anlamadım siz nerden kaçtınız

aynen öyle artık acımayacağım

Güzel kardeşim sen bunu hiç görmemiş say.Çünkü annen babandan boşanmaz.Boşuna anlatmış olursun.Anladığım kadarıyla anneniz görmesi gerekenleri görmek istemeyen,her Ne olursa olsun evlilik kutsal diyip evliliği devam ettirmeye çalışan birisi.Arada sen kötü olursun hatta iftira attın diye sana küserler.En azından şuanda evde yalan da olsa bir huzur var.Boşver kapat gözlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…