- 1 Şubat 2018
- 411
- 703
- 53
- 35
- Konu Sahibi neyapmaliyim
-
Önümüzdeki sene şehir dışında üniversiteyi kazanıp yuvadan ucabilirsin. Bu seneki sınav motivasyonun bu olsun hatta...Çok haklısınız annemle babamın evlilikleri yüzünden evliliğe bile küstüm. Tamam konuyu kapatmak istiyorum ama annem O kadar çalışıyor didiniyor tesekkur etmek yerine yaptığına bakın bir de babanızla düzgün konuşun diyo ( babama bağırıyorum arada sirada) cidden anlayamıyorum. Bunca sen olduktan sonra bile hala bunu nasıl diyebiliyor. Kadını dovesim var ve size gerçekten diyebilirim ki annem cok guzel bir kadın ama iste bunu görmüyor surekli çirkinsin dio ben artık boyle hakaret dolu bi evde yaşamak istemiyorum. Ayri eve çıkmama da izin yok . Çıksam bile gözüm arkada kalır.
Aynısını şuan annem bize yapıyor arama dokumunundn aradığı kişiye baktım bilmem x iş kadın adıyla kaydetmiş aradım erkek çıktı ben evlendikten sonra dozunu arttırdı babam evdeyken yan odada sevgilisiyle konuşuyormuş daha 1 yıllık bile evli değilim onun yüzünden çok ağladım çok hakaretler ettim ama yok neymiş yillarca zorla verildiği adamdan nefret etmiş ondan nefret ediyorum gorusmuyorum çok kavga ettim ama olduğu yoldan donduremedim vazgeçtim Allah'a havale ettim yoldan çıkmış onun yüzünden evimde huzursuz mutsuz bı kadın olmicamBir de bir keresinde annemin telefondökümünü çıkarmıştı. Bilinmeyen bir numara aradı diye ( annemin akrabası cikti sonra) ve bunu bizim gözümüzün önünde yaptı. Biktim artik ya
Annemin her zaman arkasindayim ama annem elalem ne der kafasında ağlar ağlar durur bi de babam eski kafalı annemi baska bi adamla görürse öldürebilir ( annem oyle bir kadin degil, yalnizca yanlis anlarsa )artik her seyi bekliyorum, yoruldum. Babam nasil boyle bisey yapar onu seviyordum, kotu davrandığımda üzülüyordum. Ama cidden simdi cok yıprandım. Meğerse baska kadına övgüler diziyormuş para da yedirmistir. Ben para gitmesin diye 2 senedir ayni kiyafetle dolasiyorum. Para beriyor bana ama ben hep geri veriyordum durumumuz kotu diyeBen kızımın Beni savunmasını çok isterdim İnan.. bence annen sizin gibi arkasında duran evlatları olduğu için kendini şanslı hissederdi.. Herkes belli bi yaşa gelmiş Ahlaksızlığa göz yummayın..
Sizin adiniza da cok uzuldum. ALLAH yardımcınız olsun yaş ilerledikçe deliriyor bunlar ya insAllah duzelirlerAynısını şuan annem bize yapıyor arama dokumunundn aradığı kişiye baktım bilmem x iş kadın adıyla kaydetmiş aradım erkek çıktı ben evlendikten sonra dozunu arttırdı babam evdeyken yan odada sevgilisiyle konuşuyormuş daha 1 yıllık bile evli değilim onun yüzünden çok ağladım çok hakaretler ettim ama yok neymiş yillarca zorla verildiği adamdan nefret etmiş ondan nefret ediyorum gorusmuyorum çok kavga ettim ama olduğu yoldan donduremedim vazgeçtim Allah'a havale ettim yoldan çıkmış onun yüzünden evimde huzursuz mutsuz bı kadın olmicam
Çok haklısınız kendimi cok yipratiim beni gören 30 zannediyor halbuki 20 yasindayimÖnümüzdeki sene şehir dışında üniversiteyi kazanıp yuvadan ucabilirsin. Bu seneki sınav motivasyonun bu olsun hatta...
Ayrıca annen bu hayattan mutlu olabilir. "Sinek kadar kocam olsun, başımda dursun" hesabı.
Boşver, o onların evliliği.
Kendini mümkün olduğu kadar soyutla o evden. Seni kötü etkilemelerine izin verme.
Bir söz duymuştum, "başımıza gelen olayları belirleyemeyiz ama ona verecegimiz tepkiyi belirleyebiliriz" gibi bir sözdü. Yani evdeki bu gergin ortamı sen engelleyemezsin,ya da babanın başka kadınlara gitmesini
Ama bu olayı kendinin dışında tutarak, kendini uzmeyi engelleyebilirsin.
Azıcık gamsız olmaya gayret et. "Bana ne yaa" demeyi bil. Yoksa erken yaşlanır,hastalık sahibi olursun bu aile ile
Bir keresinde babam ali usta diye bir numarayı kaydetmişti. Ama pp de çiçek vardi annem gorunce bağırdı çağırdı konuşmayı görmedi ama kadin olduğunu anladı ama yine de boşanmadı simdi anlatsam bosanirmi acaba biktim artik ya zar zor geçiniyoruz bi de yaptığına bak
Ya gerçekten bı adamın onu bu saatten sonra hem de evli olduğunu bildiği adamin onu gerçekten seveceğini inaniyo ya git diyorum adam aliyosa seni git böyle hayasız bı şekilde yasamaktnsa sonucu vardır olayı bak seni nasıl kapının önüne koyuyoSizin adiniza da cok uzuldum. ALLAH yardımcınız olsun yaş ilerledikçe deliriyor bunlar ya insAllah duzelirler
Bu milleti takmasa bu kadınlar çok yol katedicekte.. Kahrını çek çocuk yap evine bak yinede seni yetersiz görsünler milletin kadınına yaz çiz.. Allah sorsun.. okuyup hayatını kurtar canım değişmek istemeyen gözyuman elalemi düşünen ailende kendi başlarına kalsın seçimleri eğer buysaAnnemin her zaman arkasindayim ama annem elalem ne der kafasında ağlar ağlar durur bi de babam eski kafalı annemi baska bi adamla görürse öldürebilir ( annem oyle bir kadin degil, yalnizca yanlis anlarsa )artik her seyi bekliyorum, yoruldum. Babam nasil boyle bisey yapar onu seviyordum, kotu davrandığımda üzülüyordum. Ama cidden simdi cok yıprandım. Meğerse baska kadına övgüler diziyormuş para da yedirmistir. Ben para gitmesin diye 2 senedir ayni kiyafetle dolasiyorum. Para beriyor bana ama ben hep geri veriyordum durumumuz kotu diye
Aynenoyle bişey kurulu olan düzeni degistiremediklerinden var olanı kabul etmek zorunda kalıyorlarBizde babamı yakaladık hatta ekran alıp resim olarak döküman cıkardım dedemi çağırdık önüne koyduk babamın sonuc ne oldu ben kaçtığım için benimle görüşmek istemiyormuş annem görüşmeye devam ederse benimle bunları yapmaya devam edermiş telefonunu bile sobaya atmış (ortamda ben yoktum) annem gizli saklı benimle konuşuyor babamda büyük ihtimalle aynı yolda devam ediyor annem boşanmamakta ısrarlı bazen telefonda öyle bir konusuyor ki boşanır kesin diyorum aynı düzen devam babamın konusmalarında kadınla bireyler yaşadığı aşikar Dı bilmiyorum bilemiyorum kelin ilacı olsa başına sürermiş
E herkes evlenir gider ben tek kalırım korkusu kardeşim erkek lafımı sözümü dinlemez kötü yollara gider korkusu ne bileyim artık ne korkusuysa kabul etmek için nedeni cokAynenoyle bişey kurulu olan düzeni degistiremediklerinden var olanı kabul etmek zorunda kalıyorlar
Hemen siliyor mesajları. Sınavı kazanamadigim icin bugun kavga ettik neredeyse soylicektim ama vazgeçtim annem üzülsün istemiyorum o kadını tehdit etmek istiyorum numarası var bende
evet, eylülde girdi. Annem başka kadınla konuştuğunu biliyor, çünkü kadın numarası oldğunu anladı, ama dün öğrendiği olayı duysa nasıl tepki vereceğini bilemiyorumAnneniz işe yeni mi girdi? Eskiden belki maddi gücü olmadığından siz küçük olduğunuzdan çekiniyodur ama artık siz büyüdünüz annenizin işi var. Bence kardeşinizle anlatın boşanması için yanında olduğunuzu söyleyin yüreklendirin.
anlamadım siz nerden kaçtınızBizde babamı yakaladık hatta ekran alıp resim olarak döküman cıkardım dedemi çağırdık önüne koyduk babamın sonuc ne oldu ben kaçtığım için benimle görüşmek istemiyormuş annem görüşmeye devam ederse benimle bunları yapmaya devam edermiş telefonunu bile sobaya atmış (ortamda ben yoktum) annem gizli saklı benimle konuşuyor babamda büyük ihtimalle aynı yolda devam ediyor annem boşanmamakta ısrarlı bazen telefonda öyle bir konusuyor ki boşanır kesin diyorum aynı düzen devam babamın konusmalarında kadınla bireyler yaşadığı aşikar Dı bilmiyorum bilemiyorum kelin ilacı olsa başına sürermiş
aynen öyle artık acımayacağımBu milleti takmasa bu kadınlar çok yol katedicekte.. Kahrını çek çocuk yap evine bak yinede seni yetersiz görsünler milletin kadınına yaz çiz.. Allah sorsun.. okuyup hayatını kurtar canım değişmek istemeyen gözyuman elalemi düşünen ailende kendi başlarına kalsın seçimleri eğer buysa
hee baban yapmaya utanmıyo sen konuşmaya utan birde ayrıca annene de anlat sen evli olsan ne bekleyeceksen kızından aynısını yapSizce kadına mesaj atmalimiyim. Babamla yüz yüze konuşamam sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?