- 1 Haziran 2019
- 270
- 140
- 103
- 24
- Konu Sahibi neyapmaliyim
Merhaba, dün öğrendiğim bir haberle yıkıldim. Kızkardeşim babamın telefonuna gelen bildirim sesiyle telefonuna bakmış, babam o zaman benimle birlikte baska odadaydı sinav hakkında konuşuyorduk. Kızkardeşim,babamın bir numaraya "geldin mi slm" yazdığını okumuş, numara kayıtlı değil ama pp gözüküyor. Kızkardeşim de ss çekip kendine atmis sonra ss çektiği fotoyu silmiş babamın galerisinden. Daha sonra babam eline telefonu alıp ben bankaya gidiyorum dedi. (Eski zamanlarda bu kadar sık bankaya gitmiyordu) 1.5 saat sonra eve geldi,dus aldi ( babam yaz da olsa banyoyu gec saatlerde yapar) babam.banyodayken kızkardeşim babamın telefonuna bakmış sohbet silinmiş ama arama kayıtlarında bankaya gidiyorum dediği saatlerde bu kadınla aralarında konuşma gerçekleşmiş. Bizim zaten maddiyatimiz iyi degil. Bu kadında karşılıksız bisey yapmıyordur elbet. Babam david beckham degil. Elbet para veriyordur. Babam yapmaz dedim olamaz dedim , ama maalesef ki sanirim aldatıyor. Biz gecen sene koydeyken de babamin koye geldigi gun ( babam bizden 1 ay sonra geldi) bir kadin annemi aradi. Siz X' in esimisiniz dedi. Annem de evet dedi. Siz kimsiniz dedi,Ama oyle bir sitemle konusuyorki sanki tehdit ediyor. Sonra kadin esiniz benim kim oldugumu iyi bilir dedi. Telefon kapandi. Ardindan annem babama ne b.k yedin dedi. Bagirdi. Babam da biraz surati asildi ne bilim ben ne dedi. Sacma sapan cumleler kurma dedi.Ama ben numarayi kaydetmistim telefona.hemen kadına whatsaptan mesaj attım. Kimsiniz diye o da dediki iste X bana bişey sattı, dolandırıcı vs vs nerden satti dedim instagramda dedi. Hangi hesap dedim bana bi hesap söyledi. Hesabın 4 takipçisi var. Ama hesabın adi da babamın ismiyle benzer kurulmuş. Ben de dalga mi geçiyorsunuz bu hesaptan alışveriş yaptığınızı bana inandırmaya mi çalışıyorsunuz dedim sonra bana X bankasından fatura gibi bir mesaj atti. X bankası- Babamın adi vs . Ben de inandım konu kapandı. Bu olayı dün kızkardeşine anlattığımda Kızkardeşim dediki aartik kartlada fuhus oluyor. bu son olayda çıldırdım . Babam bize karşı son zamanlarda cok iyi ( 3-4 senedir). Ama anneme karsi oyle degl surekli hakaret. Kokuyorsun cirkinsin ,sen ise girdiginde havalandin vs vs. Ve surekli annemin telefonunu karistiriyor ( herhalde annemi kendisi saniyor) Sizce ne yapmaliyim ?o banka olayi sizce nedir? InsAllah düzgün yazabilmisimdir. Bugun cok ağladım o yüzden ne yazdi mi bilemiyorum