Babalarn gznden nl annelerin yz

Emrivaki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2008
1.425
2
0
Kırşehir
2 sene önce bir gazete de bir kitap reklamı görmüştüm.
ismi yanlış olabilir "erkeklerin gözüyle anneler-kadınlarda olabilir"
çıkma tarihinden-gazetede görülen tarih-sonra internetten aradım kitapçılara sordum
böyle bir kitap yok!!!
2 sene oldu hala bulamıyorum.
kitabın konusu ise;ünlü annelerin(sevinç erbulak,elif şafak....) anne olduktan sonraki değişimlerini eşleri anlatıyor.
çook hoşuma gitmişti ilk gördüğümde,ama kitap sır.bulamıyorum
acaba çıkartılmadımı vaz mı geçildi bilemiyorum
bir bilen var mı acaba??

tüh ya okumayı çok istediğim bi kitaptı :çok üzgünüm:
mirmirmirmirkimse bilmiyor demek ki...
ismi farklı da olabilir ama özü aynı...

ben duymuştum canım tv de.ama ilgimi çekip araştırmamıştım...ertelenmiştir...vazgeçmişlerdir..

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var..laura day- içimizdeki güç varmı sizde..satın almak yada fotokopilemek istiyorum..duyarlılığının için şimdiden teşekkürler..sevgiler

Babaların gözünden ünlü annelerin yüzü
Leyla Alaton Günyeli, Belgin Akın, Nermin Bezmen, Tuğba Erbil, Sevinç Erbulak, Yasemin Kiremitçi ve Elif Şafak gibi tanınmış anneleri, çocuklarının babaları fotoğrafladı. Anadolu'dan pek çok anne fotoğrafının da yer aldığı sergi Kanyon'da açıldı
Bora Bağcıbaşı

Sanat ve iş dünyasından başarılı çalışmalara imza atmış ünlü annelerin yanı sıra Türkiye'nin dört bir yanından pek çok annenin, eşleri tarafından fotoğraflandığı "Babaların Gözüyle Annelerin Yüzü" sergisi, önceki akşam ıstanbul'da Kanyon Alışveriş Merkezi'nde sanatseverlerle buluştu.
Sergi için Leyla Alaton Günyeli, Belgin Akın, Nermin Bezmen, Tuğba Erbil, Sevinç Erbulak, Yasemin Kiremitçi ve Elif Şafak gibi ünlü anneler, çocuklarının babaları tarafından fotoğraflandı.

13 Mayıs'a kadar
Anadolu'dan da birçok annenin yer aldığı sergi için projenin Sanat Yönetmeni Pemra Yüce, Anadolu'yu gezerek ailelere ulaştı ve profesyonel kamerayla babaların gözüyle annelerin fotoğraflanmasını sağladı.
Bir kitapta toplanan sergi fotoğrafları sergi sırasında ve sonrasında seçkin kitabevlerinde satışa sunulacak. Satışından elde edilecek gelirin bir kısmının "Aile ıçi Şiddete Son!" kampanyasına bağışlanacağı kitapla birlikte müzisyen Kerem Görsev'in annesi için bestelediği "Respect" adlı eser de CD olarak hediye edilecek. Sergi, 13 Mayıs'a kadar gezilebilecek.
Bu bir roman değil fotoğraf kitabıdır arkadaşlar.
Sergi süresi dolmuş. D&R dan satışı kalkmış. Anneler günü için düzenlenmiş bir davet olduğu için tanıtım bitti ve raflardan kalktı diye düşünüyorum. Çünkü belirli sayıda üretilmiş.

:teytey::dance:
:1shok: eveet bu ünlüler vardı
ama sadece fotoğraflar olmamalı kitapta
örneğin elif şafak hakkında eşi bazı şeyler söylemiş,onun bebekten sonra nasıl değiştiğini anlatmıştı.çok iyi hatırlıyorum.demek kitabın ismi buydu
çok teşeekkürler yaa.a.s.
umarım bi gün bi yerde bulurum bu kitabı :Saruboceq:delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…