• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babalar günü hediyesi önerileri

azalea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2009
112
1
96
Edirne
selam kızlar 31 haftalık hamileyim eşime ilk babalar günü hediyesi olarak ne alsam diye düşünüyorum sizler ne almayı düşünüyorsunuz yada alanlar ne aldı fikirlerimizi paylaşalımmı :uhm:

Bana anneler gününde o hediye almıştı,benimde almam gerekecek,bende ne almam gerektiğini bilmiyommm:( tecrübelilerrr yardım edinnnnn...

benım esımın pazar dogumgunu. 2 hafta sonrada babalar gunu...
dogum gunu ıcın çok şık bi cerceve aldım. baba-kız cekılmıs guzel bı fotografı tab ettırıp ıcıne koyucam. iş yerındekı masasına koyması ıcın. bı de kızımın agzından bı mektup yazıcam babasına. özel bıseyler olsun ıstıyorum. babalar gunu ıcın mektup yazabılırsınız bebeklerınızın agzından. emınım cok hoslarına gıdecektır.

o bana anneler gününde almadı bende ona almıycam.

Ben de öyle yapıcam hıh :( almıycam, eşim de bana almadı... Anneler gününden önce doğursaymışım alcakmış bahanesi de bu :):)):) Ama benim doğumum babalar gününden önce olursa, alsam mı ki utandırsam biraz eşimi :P:P

valla benim eşim de aldı sağolsun o hiç bir özel günümü unutmaz ama ben hep unuturum ona hiç bişey almam(ne ayıp ama):) ama bu kez almayı düşünüyorum çünküü 4 yıılık bi özlemden sonra eşim babalık duygusunu tadıcak güzel bi hediye almayı düşünüyorum gravat yada tişört olabilir veya parfüm fazla pahalı bişey alıpta aşırıya kaçmayı düşünmüyorum sonuçta yine ucu ona dokunacak:D

benimde eşim aldı,çokta güzel not yazmış oğlumuzun ağzından.oğlum karnımda olduğu için resim olamaz.polo da kampanya var kendipolonutasarla.com adresinde polo tişörtün koluna 9 harfe kadar bişi yazdırabiliyorsunuz 79 tl.ben ya onu düşünüyorum ama koluna ne yazdırsam karar veremedim yada güneşgözlüğü beğenmişti onu almayı düşünüyorum ama farklı öneriler varsa onları paylaşalım arkadaşlar

bana eşim bi demet gül almıştı anneler gününde ben ne alsam böyle manalı ama pahalı olmayan :)
maksat niyet
ha bak aklıma ne geldi yazarken
hani emzikler varya I love daddy diye o olabilir bak ;)

eşim bana da anneler gününde birşey alamadı ama unuttuğundan değil
almak istediğini çok iyi biliyorum
ben de şuan 35 haftalık hamileyim ben ne alsam acaba inşallah güzel fikirler çıkr buradan
mektup olayını hamile olduğumu öğrendiğimde sürpriz için yazmıştım

Ama bende öle gömlek falan almak istemiyorum,mektupta istemiyorum,ben ne istediğimi bilmiyom :D ne yapcaz yaww..az kaldı..

Benim hamileligim bazi sorunlardan dolayi evde yatarak geciyor,ama ben esime yine de guzel bir hediye almak istedim.Internetten bu t-shirtleri ismarladim.Kizimizin karnimdaki goruntusunu t-shirtun on kismina resim olarak baski yaptirdim,ultrason goruntusu oldugu icin,cekildigi tarih,kac haftalik oldugu vs gibi ayrintilar da baskiya cikti,guzel bir hatira kalir diye dusundum.Esimin t-shitrunun arkasina da espiri olsun diye ingilizce "size baba diyebilir miyim?" yazdirim.Kendim icin olan t-shirtun arkasina da "Size anne diyecegim." yazdirdim.Ben dayanamdim ve babalar gunu hediyesini oldukca erken verdim.Esim o kadar sasirdi ve mutlu oldu ki anlatamam,daha ertesi gun ise giderken hediyesini giydi:). Belki bu fikri degerlendirmek istersiniz diye dusundum. a.s.

Çok güzel..Ne kadar sürede geldi,sitenin adı nedir,sorular çok :D
Sitenin adını vermek burdan sıkıntı olucaksa özele msj atarsan sevinirim..

Çok güzel..Ne kadar sürede geldi,sitenin adı nedir,sorular çok :D
Sitenin adını vermek burdan sıkıntı olucaksa özele msj atarsan sevinirim..

Sorun olacagini sanmam ama ben yurt disindayim,burdaki bir siteden siparis verdim ve bir haftada geldi,Turk sitelerinde de boyle uygululamalar yapiliyordur eminim,eger internetten bulamazsaniz,reklam baski firmalari yapiyor,elden resmi goturup yaptirabilirisiniz ;) Norsis goruyorum ki Bursalisin,eski garajin orda baski reklam isi ile ugrasan firmalar var,onlar yapiyordur.

Bende baba tişörtü yaptırdım. Bugün sipariş verdim. İstanbul'da firma, 3 gün içinde kargo ile eşimin işyerine hediye paketinde gidecek. Bende dayanamadım :)

Tişörtü kendiniz dizayn ediyorsunuz, v yaka, bisiklet yaka, uzun, kısa, ne renk ne model ne beden istiyorsanız seçiyorsunuz. Üstüne ya hazır resim ya istediğiniz resmi ve yazıyı ekleyebiliyorsunuz.

Ben kral tacı olan bir resim seçtim altındada KRAL BABA yazıyor :) İsteyene site adresi veririm.

Bende baba tişörtü yaptırdım. Bugün sipariş verdim. İstanbul'da firma, 3 gün içinde kargo ile eşimin işyerine hediye paketinde gidecek. Bende dayanamadım :)

Tişörtü kendiniz dizayn ediyorsunuz, v yaka, bisiklet yaka, uzun, kısa, ne renk ne model ne beden istiyorsanız seçiyorsunuz. Üstüne ya hazır resim ya istediğiniz resmi ve yazıyı ekleyebiliyorsunuz.

Ben kral tacı olan bir resim seçtim altındada KRAL BABA yazıyor :) İsteyene site adresi veririm.

bende istiyorum sitenin adını sorun olucaksa özeldende atabilirsin ben özel hissetsin istiyorum bebeğimin ultrason resmiyle altına henüz düşünmediğim bi yazı istiyorum

ne güzel bi topik deminden beri topikte kızlara fikir soruyorum bende tişört yaptırmayı düşünüyorum
nette biraz pahalı artık bütün şehirlerde baskıcı mağazaları var orda daha uygun olabilir

SÜPER BABA
yazdırıcam üstüne
kıskandığım için kendimede
SÜPER ANNE yazdırıcam

ayrıca tish o da kupa bardakın üstünde
''ilk aşık olacağım adam babalar günün kutlu olsun'' baskılı kupayı yaptırıcambilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ne güzel bi topik deminden beri topikte kızlara fikir soruyorum bende tişört yaptırmayı düşünüyorum
nette biraz pahalı artık bütün şehirlerde baskıcı mağazaları var orda daha uygun olabilir

SÜPER BABA
yazdırıcam üstüne
kıskandığım için kendimede
SÜPER ANNE yazdırıcam

ayrıca tish o da kupa bardakın üstünde
''ilk aşık olacağım adam babalar günün kutlu olsun'' baskılı kupayı yaptırıcambilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

''ilk aşık olacağım adam babalar günün kutlu olsun'' baskılı kupanın linkinin verirmisin bi bakayım :)

Back
X