- 21 Temmuz 2021
- 311
- 375
- 53
- Konu Sahibi Eskilerdivanii
-
60 yaşında büyütmedi60 yas cok yasli sayilmaz aslinda. Esinizi büyütmüş sonucta, neden bakamasin?
Büyümemiş... Kalablık aileBakıcı tut o zaman. Hem kadın çocuğuna bakacak hemde diken üstünde olucak anlaşılan. Eşinizi nasıl büyütmüş ? Ayrıca 60yaş yaşlıda değil.
Dediğinz gibi benim annemin de bakıcak gücü yok mesela, dizleri fln problem oturup kalkamıyo rahatça. Siz ne yaptınz bakıcı mı kreş mi?Annanne ve babannelere cocuk baktirmayi kendi adima soyluyorum hic bizaman dogru bulmuyorum
Esini kim bakmis kim buyutmus diyenler olmus
Bu kadin hep 60 yasinda olmadi ya. Ozamanki yasinin verdigi guc enerji performansla simdiki bir tutulabilirmi
Benim annem 3 cocuk arti 2 yegen arti 1 cocuk bakiciligi yapti
Ama suan 16 aylik kizimi 52 yasinda olan annemin bakmasini istemem
Oyle gunu birliktm, isim olunca bir kac saat idare eder bakar
Ama baktigi gunun ertesi gunu mutlaka bi dinlenmesi gerekiyo. Resmen yoruluyorum diyor kadin.
Ben sizin yerinizde olsam baska alternatif yolu dusunurdum
Bakarım demesi hoş güzel de, 60 yaşındaki bir kadın çocuğun gelişimine/öğrenimine ne derecede katkı sağlar bilemiyorum.Merhaba anneler,
Çocuğm 1 yaşını geçti. 2 yaşa doğru işe başlayacağım babaannesi gelip bakacak ama benim endişelerim var. Dikkatsiz biraz ve yaşı da 60 fln. Bakamaz ağzına bişey alır tıkanır, düşer gözüne vs zarar gelir fln diye korkuyorm. Biliyorm ben bakarken de olabilir oluyor da zaman zaman düşüyor vs... Ama annelik iç güdüsü mü desem endişesi mi desem. Bakacağı vakte daha var ama şimdiden nası bırakıcam yavrumu napıcam, bensiz napar diye düşünmeden edemiyorum
Katkı sağlayamıcak zatenBakarım demesi hoş güzel de, 60 yaşındaki bir kadın çocuğun gelişimine/öğrenimine ne derecede katkı sağlar bilemiyorum.
Onun yerine kreşe gitse daha iyi. En azından sosyalleşir, gelişir çocuk. Burada 1.5-2 yaştan sonra alıyorlar kreşe bilmiyorum orada nasıl ama.Katkı sağlayamıcak zatenanca vakit geçirme. Acaba bakıcılıyla birlikte babaanne de mi evde dursa diye de düşünüyorm. Maddi açıdan zorlar ama çocuğum için idare edebilrm
Tam kışa denk geliyor çok hasta oluyormuş ilk zaman çocuklar. Ben bikaç ay kışı atlatalm yaza doğru veririm diye düşünüyorum zaten 2.5yaş gibi yani. Siz nasıl yaptınzOnun yerine kreşe gitse daha iyi. En azından sosyalleşir, gelişir çocuk. Burada 1.5-2 yaştan sonra alıyorlar kreşe bilmiyorum orada nasıl ama.
Ben buyuk kizimi 15 aylikken krese vermistim ustelik annem ozaman 41 42 yaslardaydi, gerci ozamanlar oda calisiyodu.Dediğinz gibi benim annemin de bakıcak gücü yok mesela, dizleri fln problem oturup kalkamıyo rahatça. Siz ne yaptınz bakıcı mı kreş mi?
Kisin cok hastalandigini dusunuyosanizDediğinz gibi benim annemin de bakıcak gücü yok mesela, dizleri fln problem oturup kalkamıyo rahatça. Siz ne yaptınz bakıcı mı kreş mi?
Doğurmuş ama bakmamis diyorsunuzBüyümemiş... Kalablık aile
1 gun babanne bakip diger 4gun bakici gelebilirKisin cok hastalandigini dusunuyosaniz
Bakici tutun kisi atlatana kadar
Siz haftanin 5gunumu calisacaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?