Baba yadigarı minik evim için önerilerinizi yazar mısınız kızlar?

moonna

Guru
Pro Üye
29 Nisan 2010
3.654
3.113
kızlar bana acil yardım lazım.babam benim gelin çıktığım eski minik evimizi bana verdi.evin tadilata ihtiyacı var.3 katlı bir ev .biz 3.katta oturacağız.ve planı biraz karışık.baştan sona dekorasyon yapacağız.ev 2+1...salonu biraz geniş,mutfak ve diğer 2 oda küçük.yeni mutfak dolapları yaptıracağız,banyo yenilenecek...bu arada eski eşyalarımın hepsinide atmayacağım ama bazılarını gözden çıkardım.mesela gümüşlüklerim var onları kullanmayacağım sadece büyük 8 kişilik masamı ve oturma grubumu salona koyacağım.
özellikle mutfak ve banyo için önerilerinize ihtiyacım var.ne gibi malzemeler kullanmalıyız?perdeler nasıl olmalı?minik evler için güzel dekorasyon önerileriniz var mı acaba?
umarım bir an önce bitiririz ve bende burada resimlerini paylaşırım minik evimin...

tatlım banyonda ve dar mekanlarda ,siyah beyaz kontrası kullanarak,dar mekanı daha geniş gösterebilirsin,bu renık oyunlarıyla olur....
ve odalarında büyük şişman eşyalar yerine daha kullanışlı,fonksiyonel eşyalara yer ver...ne güzel kendi evin olacak...hayırlı olsun...

canım evet inşallah kendi evim olacak..darısı olmayanlara..
bende siyah beyaz ı ve aralarında birazcıkta kırmızıyı çok seviyorum.mutfal dolaplarımı kırmızı istiyorum fayanslarınıda gri-siyah tonlarında ama dahamı dar görünür diye endişelerim var doğrusu.
şu andaki eşyalarımın çoğunu elden çıkarıcam artık.yani mesela tek oda yapmayı düşünüyorum salon ve oturma odası aynı oda olacak.
onun dışında başka bir oda olucak orasıda misafir odası birazda çalışma odası gibi..
zaten tek oda kalıyor yatak odası..oraya baza almayı düşünüyorum.en azından sandığı benim için büyük ölçüde toparlayıcı olur diye..
renk konusu aklımı karıştırıyorbilmiyorumkismile

kücük odalarda - koyu ve cok karisik renklerden kacin derim cünkü odayi oldugundan kücük gösterir o yüzden ferrah ve büyük görünüm icin öncelikli beyaz oldugu gibi ucuk renkleri tercih edebilirsin. renk secimlerinde cok uc renkleri degilde daha soft gecis yaparsan gönlünede gözünede hitap ettigi gibi dingin olur

bnce mutfakda kırmızı kullanma daha küçük görünur daha açık renkler düşün

evet küçük bi araştırma sonucu kırmızıdan vazgeçtim...
bolca ayna kullanmayı düşünüyorum.yatak odamda lila düşünüyorum,bilgisayar-misafir odası yapacağım odada mavi tonları olabilir.salonum krem rengi..mutfakta kararsızım henüz..
özellikle perde ve halı uyumları önemli benim için..CADIARZU

kızlarr kırmızıdan vazgeçemicez sanırım.eşimde mutfağı kırmızı istiyor bende..kırmızı-beyaz olursa darlık açısından çok sorun olmaz diye düşündük.zaten mutfak için küçük bi masa kullanıcaz.günlük kullanım için.misafirler için salondaki büyük yemek masasını kullnmayı düşünüyoruz.
koridoru krem rengi yaptırmayı düşünüyoruz ve ayna kullanıcaz orda.
küçük odamıza 2 kullanışlı kanepe koyucaz.kanepeler pastel tonlarda yastıkları renkli olucak.yeşil,tutuncuda olabilir.ve bilgisayar masası ile küçük tv orada olucak.
salonumuza koltuk takımı ve büyük yemek masası kullanmayı düşünüyoruz konsol falan koymıcaz.duvarlara hoş tablolarla hareketlilik katarız diye düşündük.
banyoda açık tonlarda ve biraz genişce oldugundan bol dolaplı olucak.bordürleri kırmızı siyah düşünüyoruz banyonun.
yatak odası için kararasızız.lila nasıl olur acaba?duvarla lila,yatak örtüsü,perde ve halıda biraz daha koyu mor tonları???
fikirlerinizi yazarsanız seviniriz....

bence düşünceleriniz güzel uygulayın bence.bu arada bende evimi tadilat yaptırdım mutfağımı kırmızı beyaz yaptırdımçok güzel oldu her gelen çok beğeniyor mutfağımı .çıkmak istemiyorlar mutfaktan gelenler :))
bu arada beyazı ağırlıklı kullanabilirsin dolablarında kırmızıyı da aralara serpiştirsin dolapçınız.ben öyle yaptırdım çok hoş oldu tavsiye ederim.umarım yardımcı olabilmişimdir.evini en güzel şekilde dekor edip ömür boyu mutlu ve huzurla oturman dileğiyle canım

bence düşünceleriniz güzel uygulayın bence.bu arada bende evimi tadilat yaptırdım mutfağımı kırmızı beyaz yaptırdımçok güzel oldu her gelen çok beğeniyor mutfağımı .çıkmak istemiyorlar mutfaktan gelenler :))
bu arada beyazı ağırlıklı kullanabilirsin dolablarında kırmızıyı da aralara serpiştirsin dolapçınız.ben öyle yaptırdım çok hoş oldu tavsiye ederim.umarım yardımcı olabilmişimdir.evini en güzel şekilde dekor edip ömür boyu mutlu ve huzurla oturman dileğiyle canım
güzel dileklerin ve fikirlerin için çook teşekkür ederim canım.
evet kırmızı beyaz mutfağa bayılıyorum ben.eşyaların hepsini şimdilik değiştirmeye imkan yok ama elimden geldiğince bazı değişiklikler yapıcaz bakalım.en çokta evdeki bazı eşyalarımı elden çıkarıcağım için mutluyum aslında.çünkü bana çok fazla geliyordu eşyalar.kalabalığı sevmiyorum ama evlenirken hepsi bi hevesle alınmıştı.
duvarlar krem rengi olacak ama ton olarak daha karar veremedik.banyo fayansları konusunda karrasızım.renk olarak ne kullansam acaba?bu işler çok zormuş yaa :KK43:
bu arada sende mutfagının resimlerini koysan belki fikir olur bana

imdaaattt :)) kızlar duvar renki konusunda fikir verin lütfen
koridor fıstık yeşili
koridorun ucundaki küçük oturma odasının koltukları,halısı ve tv dolabı turuncu yeşil.odanın rengi ne olmalı?
mutfak dolapları kırmızı-beyaz..bi renk uzmanına danıştım kırmızı ile yeşilin uyumlu oldugunu söyledi.mutfağın duvarıda yeşil olsa kırmızıyla alakasız olmazmı?ne renk olmalı?
salon takımım bej-krem-kahverengi burayı kumbeji düşünüyoruz.
yatak odam kahverengi tonlarında lila duvar nasıl olur.çok açık lila rengi?
lütfennn fikirlerinize ihtiyacım var.

ewet bu işler bi hayli zor canım allah kolaylok versin herşeyi içine sine sine yap bence acele etmeden yap arkadaşım.mutfağımın resimlerini eklemeye çalışacağım inşlh.bu arada evini istediğin gibi yapınca bende evinin resimlerini görmek isterim paylaşırsan sevinirim canım kolay gelsin

ewet bu işler bi hayli zor canım allah kolaylok versin herşeyi içine sine sine yap bence acele etmeden yap arkadaşım.mutfağımın resimlerini eklemeye çalışacağım inşlh.bu arada evini istediğin gibi yapınca bende evinin resimlerini görmek isterim paylaşırsan sevinirim canım kolay gelsin
gerçekten çok zormuş.birde istediğimiz gibi işin ustasıda bulunmuyor bu mevsim tam inşaat sezonu oldugu için hızlı ilerlemiyor iler.şimdi eski fayanslar söküldü,eski mutfak dolapları,kapılar söküldü.bu hafta seramikler döşenecek.mutfak dolaplarımın modelini verdik ,alt kırmızı-üst beyaz olacak.bu hafta fayansları seçicez.
inşallah canım evim tam bitsin,yerleşeyim seve seve foto eklerim.

duvarlarının rengini bence kumtaşı yada kum beji yapabilirsin bu renk tonları her şeyle uyumlu oluyor bence ben evimin her yerini kumtaşı yaptırdım antremin oturma odamın ve misafir odamın boyasınada sim kattım çok hoş ve güzel oldu canım.a.s

bu arada ev içinde tadilat çok zor ne yapıyorsun canım bende aynı durumu yaşadım ev içinde tadilat 45 gün kafayı yedim napıyosun nasıl gidiyor ama şunu da unutma sakın herşey yerleşince istediklerin olunca çok keyif verici oluyor yorgunluğuna değiyor canımm

canım bende kumbeji düşünüyorum.salonum kumbeji olacak ama antre ve mutfak açık yeşil olabilir.daha net karar vermedik.
bu arada ben şu anda kiradayım,ev tadilatı bitince araya geçeceğiz.o konuda rahatım yani evdeyken yapılsaydı çok daha zor olurdu birde küçük oğlum var 28 aylık ..onun için girmeden yaptıralım istedim.

allah bağışlasın oğlunu canım iyki ev içinde değilsin çok zorrrrrrrrrrrrr çokkk eviçinde tadilatt kum beji doğru seçim canım kolay gelsin herşey gönlünce olsun

X