- 29 Nisan 2010
- 3.654
- 3.113
kızlar bana acil yardım lazım.babam benim gelin çıktığım eski minik evimizi bana verdi.evin tadilata ihtiyacı var.3 katlı bir ev .biz 3.katta oturacağız.ve planı biraz karışık.baştan sona dekorasyon yapacağız.ev 2+1...salonu biraz geniş,mutfak ve diğer 2 oda küçük.yeni mutfak dolapları yaptıracağız,banyo yenilenecek...bu arada eski eşyalarımın hepsinide atmayacağım ama bazılarını gözden çıkardım.mesela gümüşlüklerim var onları kullanmayacağım sadece büyük 8 kişilik masamı ve oturma grubumu salona koyacağım.
özellikle mutfak ve banyo için önerilerinize ihtiyacım var.ne gibi malzemeler kullanmalıyız?perdeler nasıl olmalı?minik evler için güzel dekorasyon önerileriniz var mı acaba?
umarım bir an önce bitiririz ve bende burada resimlerini paylaşırım minik evimin...
özellikle mutfak ve banyo için önerilerinize ihtiyacım var.ne gibi malzemeler kullanmalıyız?perdeler nasıl olmalı?minik evler için güzel dekorasyon önerileriniz var mı acaba?
umarım bir an önce bitiririz ve bende burada resimlerini paylaşırım minik evimin...