Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
elif şafak adlı yzarın son kitabı..müslüman türk ailesiyle ermeni amerikalıların 90lı yıllara yayılan öyküsü..dört kuşak kadının hikayesi ortalardayım ve tek diyebileceğim yazık zelihaya :çok üzgünüm:
kitap çok akıcı. ben de yeni okudum. internette olumsuz yorumlar okudum ermeni taraftarı filan diye ama bana öyle gelmedi. iki tarafın da fikrini yazmış ama bizimkiler oldukça nötr laylaylomken onlar türk düşmanı. internette gezinirken kitabın sonunu okumasam daha zevkli olacaktı ama okumuş bulundum.
icersinde en cok ilgimi ceken kisim uc harflilerle konustugu ve onlarin anlattigi olaylardi..
normalde de elif hanimin baglantili oldugunu duymustum pek bi enteresan geldi bu kadar biliyo gibi yazmasi o yuzden.
en son okudugum kitap, baba ve pic. kitabin ortalarinda sonunu tahmin etmekte zorlanmadim. gercekten akici elden dusmeden okunacak bir kitap. elif safagin okudugum ilk kitabi. baba ve pic ten sonra diger kitaplarinida cok merak ediyorum.