Baba ve pi...

flzps

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
180
0
96
Kocaeli
slm arkadaslar bu kıtap uzun suredır elımde kaldı ustune cok kıtap okudum ama bu kıtap bana sıkıcı geldı okuyanınız varmı bu kıtabı elıf şafak a aıt bır roman sonlarıda bası gıbı sıkıcımı

valla benm beğenerek okuduğm bir kitaptı canm elif şafakta favori yazarlarm arasnda ama uzun zamn oldu okuyalı bu kitabıı

en sevdiğim genç kalemlerden biri elif şafak, baba ve piç romanını severek okumuştum ben ama çok fala olay örgüsü barındıran bir kitap olmadığından biraz sıkıcı gelebilir size, sonradan da pek değişmiyor yani olan biten. yazara ait favori pinhan :ecrin_bebek: , eklemeden geçemedim -tatlicadiarzu-

ben çok beğenerek okudum bu kitabı
hatta elif şafakla tanıştığım ilk kitabıdır
araf,pinhani,bit palasta çok güzeldir

şu anda elimde şehrin aynaları var,bana biraz sıkıcı gibi geldi,itekliyorum okumak için bakalım
2.kere bırakmam umarım elimden..

hayır hayır:)bence elif şafağın en güzel romanı en son çıkan "AŞK" isimli romanı...

elif şafakla tanışmamı sağlayan , otobüs duraklarında okurken otobüs geldimi diye kafamı bile kaldırmaya zaman bulamadığım kitap...baştan sıkıcı ama sonraları sizi saracak...
hele AŞK........bitmesin diye okumaya kıyamadığım canım başucu kitabım....bana elif şafakı elif şafak yaptıran yere göğe koyduramayan kitaptır...
ben birtek mahremde çok zorlandım nasıl biter bu kitap die..bitti ama nasıl bitti gelin bana sorun...
bit palas araf ve pinhani sıraya koyduklarım...ama eminim iyidir hepsi...

Kesinlikle okunması gereken eserlerden Baba ve Piç.
Alınacak çok nasihat var kitaptan.
Elif Şafağın Bit Palas adlı romanını da okumuştum.
Şu anda Aşk adlı nefis kitabını okuyorum.Gerçek aşk,
gerçek kalp...........................................

mahremde çok üzülmüştüm yaa

özellikle şişman kız ve cüce adamın aşkınamafoldumben

bir solukta okudum. superdi. kapak resmi de ilginç :kedi: eşim bu ne demişti görunce piç falan da yazıyooo...

tesekkurler arkadaslar evet baslarında cok sıkıldım okumayıp yarım bırakmıstım elımdekı kıtap bıtsın okumaya baslıca tekrar tesekkurler hpınıze

mahremde çok üzülmüştüm yaa

özellikle şişman kız ve cüce adamın aşkınamafoldumben

canım ya benide nasıl sıktı belkide uygun zaman değildi kitap için :) mumi efendi, samur kız , cüce adam , be-ce ....sıkıldım gitti valllaaaaa :bbo: yanlız çok ağır bir paraf kattı hayatıma o kitap.herşeye değdi o ayrı.tam elif şafalık.seninle paylaşmak için kitabı aldım elime yazıyorum....çok beğendim ben bunu çokk.mutlaka sende beğenmişsindir.syf 46

KAÇ KİTAP OKUYUNCA ALİM , KAÇ DİYAR GÖRÜNCE GEZGİN ,KAÇ HEZİMETTEN SONRA BEZGİN OLURDU İNSAN?KAÇ OLUNCA ÇOK ,KAÇTA KALINCA AZDI RAKAMLAR?

ben baba ve piç romanını çok beğenerek okudum ama pinhan yaklaşık 3 haftadır elimde bir türlü bitiremedim elimde kaldı gittii

Samur kız falan o kısımlar benide sıkmıştı ama
cüce ile şişman kızın aşkı çok kötü bitti belkide ondandır

elif şafağın bütün sözleri çok güzel zaten,buda çok güzelmiş,dikkatimi çekmemişti açıkcası
bakıyım akşam bi tekrar

elif şafak'ın tüm kitaplarını okudum.elif şafak ın dili biraz ağırdır ama tatmin edicidir,doyurucudur..o kitabı okuduktan sonra iyi ki okumuşum dersiniz..baba ve piç ise mükemmel bir kitaptı..mutlaka okuyun...

bende başta sıkılıp bırakmıştım sonra bi hocam çok tavsiye etmişti devam etmiştim.tabi devam ettikçe sarmıştı çok beğenmiştim kesinlikle bitir kitabı insana oldukça ders veren müthiş bir kitap

basinda olayi sezip " hadi canim , yok canim nic " diye diye bitirdi.
yalniz nihilizm manifestosu guzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…