Kızlar bekleyin azcık kaldı. Daha çok konuşacağız. Evet mart kitabı da şimdiden belirlense iyi olur.
zeyy beni çağırmamışsın amaben cvp verim ben türk romanları fazla okumuyordum yavaş yavaş başladım ahmet ümit kurgu konusunda çok başarılı
bunuda başarılı buldum daha öncede dediğim gibi özelliklede banu karakteri beni çok etkiledi ve ürküttü bu romana mistiklik kazandırmış.
zzeyy ayrıca sana çok teşekkür ediyorum ilgilendiğin ve tekrar hatırlattığın için
şimdi sis ve geceyemi başlıyoruz
pazartesi alıcam yazarı kim?
Merhaba Arkadaşlar, güzel paylaşımlarınıza bende katılmak isterim.Benim iki canavarla ugraşmaktan yorum konusunda geciktim.Baba ve Piç i 3 ay önce okumuştum.Açıkcası beni etkileyen kitaplar grubuna girmedi ama kötü de degildi.Hassas bir dönemde istedigi sesi çıkartması bir başarı olarak algılanabilir... Ama kurgu güzeldi, katılıyorum.
Ben Ermenilerin( ki dünyanın heryerinde birbirine bağlı benzer milletler gibi) hernerede olursa olsun birbirlerine olan bağlılıkları ve sahiplenmelerine dikkat ettim.Nedense bizdede tam tersi bir durum var, yurtdışı tecrübelerim bana bunu gösterdi,kimbilir belki bana öyle denk gelmiştir ki umarım öyledir.Elimdeki kitabı bitirir bitirmez kararlaştırılan kitaba başlıyacagım, umarım yetişebilirim.
Sevgiler.
tabiki tesadüf değildir.peki neden bu konuda aklım çok karışıyor çözülmesi zor bir bilmece gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?