• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baba ve 6 çocuğu yangında öldü

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.075
30.649
1.123
61
Konya
Gaziantep'te bir evde çıkan yangında, babayla 6 çocuğu öldü, anne ise hastaneye kaldırıldı.
Gaziantep'te bir evde çıkan yangında 7 kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Merkez Şehitkamil ilçesi Taşlıca Mahallesi kırsalında Naciye-Mehmet Emin Bakır çiftinin tek katlı evlerinde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

160506-baba-ve-6-cocugu-oldu1,0JEVtfyO7Eil2QAjKk5omA.jpg

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler, yangını söndürdü.

160506-baba-ve-6-cocugu-oldu2,JHSF4YsTOEmFVvfxGnW60Q.jpg

Yangının ardından yapılan incelemede, Mehmet Emin Bakır ile henüz isimleri öğrenilemeyen 6 çocuğunun cansız bedenine ulaşıldı. Cenazeler, otopsi için Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

160506-baba-ve-6-cocugu-oldu3,T8tNJ7kOhEW1VpQCdkTH3A.jpg

Yarı baygın halde bulunan anne Naciye Bakır ise 112 Acil Servis ekiplerince Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Polis olayla ilgili çalışma başlattı.
http://www.ntv.com.tr/turkiye/baba-ve-6-cocugu-yanginda-oldu,HAiM7NAoM02wBTPCrZWwhg?_ref=infinite

Dünya da belki de en zor sınavlardan biri
Ben ölmeyi tercih ederdim

Çok acı yahu çok :((( Ooofffff bir evladın acısının üstesinden gelemezken insanlar 6 tane evladın acısı, düşünmesi bile zor, Rabbim sen düşmanıma verme bu acıyı.

Rabbim sabır versin o anneye.....

Ayy Allahim o kadin artik yasayamaz ki. Yasayan ölü olur. Rabbim her seyin en iyisini bilirsin ama ben ölmeyi tercih ederdim. Allahim kimsenin basina vermesin..

Gelde yaşa şimdi :( Allah o anneye sabır versin.

Back