Baba Sorunu

Offf durumun ne zor anlarim seni. Başına gelmeyen bilemez. En kotusu de eşinin ve ailesinin bunu duymasindan duydugun korkudur. Daha da kötüsü esinle birlikte babanla karsilastiginda mecbur kalip konusmaktir o anlamasin diye.
Rabbim babanı bu yoldan cevirsin ve annenle aralarina muhabbet versin.
Dua etmekten baska caren yok arkadasim :KK43:
Eşime karşı Yaşadığım bi güvensizlikte var babamdan dolayı . O da bunun farkında . Insan diyor içinden babama bile güvenemeyeceksem ona nasıl güveneyim diye .

Tepkinizi kadına degil babanıza vermeliydiniz. Hiç görmediğiniz bir kadını sokak ortasında darp ve hakaret etmek hiç hoş degil. Belki gerçekten o kadın değildi.
Ayrıca annenizde boşansın mal paylaşımı yapılsın 7 yıldır neden bekliyor. Bir çok işi gücü eğitimi olmayan kadınlar boşanıp yeni bir hayat kuruyor anneniz bu konuda bi tık daha şanslı iki yetişkin evladı var sahip cıkar,destek olursunuz. Anneniz de alışmış bu duruma demek ki tepki vermediğine göre.

Işin kötü yanı artık annemi bu konuda anlattıklarıyla ilgili dinlemek istemiyorum o bu konuyu açınca ona da kızıyorum . Ailemin evine gitmek istemiyorum eşim zorla götürüyor ÇOĞU zaman . ablam üzülmesin diye ona anlatmaz annem . bana anlatıyo .
Zamanla annenden de babandan da sogursun iyicene. Benim ailemde de ipler kopmak uzereydi. O zaman sonunda zorla ayrildik babamla. Simdi annemle iyiyiz

Beterin beteri var, çocuğunun rızkını başkasına yedirenler var. Üstelik ikinci kadının dolduruşu ile çocuklarına tavır alanlar var. Allah oslah etsin

Eşime karşı Yaşadığım bi güvensizlikte var babamdan dolayı . O da bunun farkında . Insan diyor içinden babama bile güvenemeyeceksem ona nasıl güveneyim diye .
Çok haklısin canim. Bu surecte senin kendi içinde yaşadıgin huzursuzluk ister istemez esinle olan iliskine de yansır. Ama sakinligini koru ve babanin senin evliligini de olumsuz etkilemesine izin verme.

Üzülmekte haklısın, verdiğin tepki yaşadığımız dünyada anormal değil
Ancak şunu düşünmen lazım; 7 yıl aynı kişiyle beraber olan adam o kadını seviyordur
Bu evliliği bitirmeyen annenizde babanız kadar hatalı
Babanın yaptığı hatayı annen devam ettirmiş

yaşananları olduğu gibi annene anlatmalısın, her kadının bunu bilmeye hakkı var. boşanır boşanmaz o onun bileceği iş ama babanla arandan böyle bir şey geçtiyse annenin bunu bilmesi lazım.

adam bir sürü kadını aldatıyor yani?
bence psikolojik sorunu var. neden aldatmaya eğilimli?

benim babam hiç böyle bir tip olmadığı için bilemedim. tüm aileniz için için çok üzücü bir deneyim. allah sebır versin arkadaşım. hem annene hem kardeşlerine hem de babanla yaşadığın şeyler karşısında sana sabır versin rabbim.

Çok iyi yapmıssın ohh eline sağlık.bende babamın annemi aldattığı kadına iyi bir tokat atmak için neler vermezdim çok dişimi sıkıyorum aklıma geldikçe yolda yürürken gözüm hep o zilliyi arar görsem nerde olursa olsun döverdim insan böyle hırslanırmış.çok zor bende yasadım bunları.ama sen evliliğine yansıtma olan eşine sana olur.

Bu arada annene söyle me derim ben anneme anlattıgım cogu sey için pişmanım yazık kadın perişan oldu birde annem evden gitti annemin madsi manevi gücü vardı babam yalvardı yakardı boşanmadılar ama hala içinde bi acı.yazık anlatma annenene elinden birşeyde gelmezse kadıncagız bilmesin daha iyi.gercekden büyük yıkım oluyor. Ayrılır ayakları üstünde durur diyorsan anlat ama ayrılamıycaksa anlatma

Merhaba arkadşalar yeni üyeyim ve bu benim ilk konum . Ne yapacağımı bilmiyorum ve sizden tavsiye istiyorum . Biraz uzun olacak belki kusura bakmayın .

Her insanın kafasındaki baba figürü az biraz bellidir ve eminim çoğu kız babasına çok düşkündür . Bende öyleydim . hatta küçükkken sorarlar ya "anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı " benim hep cevanım babamdı .

Şu an 22 yaşında ve 9 aydır evliyim . 15 yaşında babamın annemi aldattığını öğrendim . Evde herkes tarafından saklanmaya çalışılsa da ben iilk günden beri farkındaydım herşeyin ve bu ilişki 7 yıldır devam ediyor . Annem boşanacak bi kadın değil daha doğrusu buna cesaret edebilecek bi kadın değil . 25 yaşında bi ablam 12 yaşında bi kardeşim var . Arkasından ona destek çıkacak biri olmadığını bildiğinden boşanamadı belki ev hanımı bir geliri yok üzerine hiçbir mal varlığı yok . Bu olayı öğrendiğimizden beri evde kimsenin huzuru yok . Babamın bize karşı hiçbir sorunu yok babalık vasıflarını kendince sonuna kadar yerine getiriyor ama kocalık vasıflarından yıllaar önce feragat etti . Annemin artık psikolojisinin hiç normal olmadığını düşünüyorum . Bu olayı ilk öğrendiğimde emin olun 15 yaşında bir kız çocuğunun normal bi insana söylemekten utanacağı laflar ettim babama ben utandım ama babam 7 yldır hala utanmıyor. bu zaman kadar bi şekilde geldik .

Benim asıl anlatacağım olay yaklaşık 2 hafta önce oldu . Kendi evimin çok yakınında otobüsten indim . babamın arabasını gördüm . yakalışık 10 saniye sonra o şıllık arabasının kapısını açtı arabaya bindi . o görüntünün bi evlat için ne kadar acı olduğunu düşünün . Göz görmeyince gönül katlanırmış ya ondan bu zaman kadar şaka gelmiş hep bana . Arabaya doğru yürüdüm , gördüler beni . Açtım kapıyı indirdim kadını aşağı iyi bi tokat indirip sokağın ortasında o.... diye bağırdım . babam bağırıyo bi yandan yanlış anladın yanlış anladın diye . Kadın kaçtı . Ben ağlayarak yürümeye başladım . Babam önümü kesti arabayla bindirdi beni . "o değildi " dedi. artık cinlerim tepeme çıktı ve ağzımdan çıkanlara kendim bile şaştım . Bu adam bir de 4 ay önce by-pass oldu arkadaşlar . "Allah korusun o kadının koynunda başına bişey gelse sen napmamızı bekliyorsun , benim kocam beni aldatsa senin onun karşısına çıkıp hesap sormaya ne yüzün olur ne hakkın , artık bi kızın yok senin " gibi gibi yaklaşık bi saat süren bi sinir krizi gibi ağzma gelenleri sayıp arbadan indim . mosmor kesildi resmen. ağlıyordu ben indiğimde . Aradı bi kaç kez açmadım . Eşime anlatamadım . Kimseye anlatamadım . Konuşmak yüzünü görmek istemiyorum . Annem duysa napar onuda bilmiyorum .

Benim ne yapmam gerekiyo . Yerimde olsanız siz napardınız ?
Merhaba son durum nedir? Aklima takildi merak ettim.

Super otesi yapmissin.
Aynende oyle.
Cocuklarina ve damadina ornek olmasi lazim.
Babasin sen Baba!!.

merak ettim neden ''o degildi'' dedi orda??
Acaba yanlis kadinimi dovdun sandim bi ara

X