iğrenç b duygu aglamaktan geberıosnuuz ölür gbı oluyorsunuz kı ben delı gbı askla ewlendım kosa kosa ewlendım asla aglamam dıodm ama babamın galaması benı uzdu cok
bıde dua edıolar cıkarken
ben aılemle hı anlasamıodm bıde
cok agladım cok
sonra ewıme gıderkende agladım kardesımın arkamdan bakısı vardı
orda ben bıttım ewe gelene kadar agladım
Bnde evlenmeme 2 senem var düşününce çok duygulanıyorum.Babam yurtdışında annem ve kardeşim ile birlikte yaşıyorum.Annemi ve kardeşimi nasıl bırakıcam diye düşündükçe kötü oluyorum ama evlenmekte istiyorum 5 senedir birlikteyiz.Kardeşim bazen ağlıyor sensiz ben nasıl yatarım ablacım diye gözlerimin içine bakıyor.O gün gelince vedalaşmıcam düğünden sonra vedalaşıcam sanırım ama adetlerimizde hep el öpmek falan var sırayla ay napıcam ben ya
duygularımı hep saklayan ınsanım uzuntumu anlatmasam kımse bılemez anlayamaz o dereceyım dusunun ama o anı bır daha yasamak asla ıstemem cunku okdr agırkı ustunden 2 yıl gecmesıne ragmen annemın oturup merdıvene aglaması babamın gözleri abımın elimi tutusu hala hatırlayınca gözlerım dolar okdr agırdıkı kalbımın ustundekı baskısı bile bır baskaydı okdr cok sewerek evlendımkı yınede o an sevdıgım adamı görmedı gözüm ailem bambaskaydı hala gözumde baska ama o ayrılık acısı bır daha asla ordan cıkarkenkı halınle oraya dönememek. o evın önundekı agacın altında eskı halınle oturamamak ve annesının kuzusu kucugu olamamak off ama suan bende beklıyorum kuzu. nerden nereye bır daha gelınlık gıymeyı asla ıstemem cunku anne evınden cıkmak kadar agır bırsey yasamamısım ben. he bırde annemın GÜLE GÜLE GİT KIZIM demesı hala hungur hungur ağlatır benı cunku o an hıc duymak istemedıgınız sözdür onlar.