- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 23
- 358
- 40
benim annem babam ayrıydı...annemle sonsuza kadar küsüz ailece...babamı da kaybettim, 6 yıl oluyor..ben, ablamla bizi hiç yalnız bırakmayan, sonuna kadar sahip çıkan anneannemin evinden çıktım gelin olarak...
kına gecemde parçalanırcasına ağladım...ana yok baba yok...ne olursa olsun o burukluğu yaşıyor insan, gücüne gidiyor...kayınvalidem bile ağladı düşünün...
ve hayatımın son 13 yılını geçirdiğim o evden de taşınmak zorundaydık...dolayısıyla artık gidip hasret gidereceğim, duvarlarını seyredip eski günlerimi hatırlayacağım bir odam da olmayacaktı...
onun için gelin olarak o evden çıkarken çok buruldu içim...evimi çok özlüyorum...hele nikah sonrası yemeğe çıkmıştık, ablamı eve bırakırken " la acaba ben niye inmedim ki arabadan " dediğim an...dank etti işte...ama ağlamadım hiç eşimin yanında, üzmek istemedim onu...
şimdi Allaha bin şükür, huzurlu bi evlilik hayatım, bize yetecek bir yuvam var...ama o günü hatırladıkça içimde karıncalanmalar başlıyo...
ağlamıcam ülen!
Ben cok duygulanmıstım kendımı tuttum malum makyaj akmasın falan ,,,,annem bır aglıyor bır susuyor babamın gozlerı nemlı ama guya belı etmemeye calıstı abım oyle canım benım,dugun sonrası otele gıttık bıze bır suıt ayarlandı ....cunku ertesı gun havaalanına gıtmemız gerekıyordu hem balayı hem artık yurtdısında yasıcaktık orada evımız her sey hazırdı...dusun kardeslerım otele gelıp odada ben daha gelınıgımle opupe ope bır hal oldular hele kucuk olan varya hepsı gıttıkten bır sure sonra tek geldı optu agladı sarıldı gıtmek bılmedı ...gonderdım yıne kapı caldı bır baktım o ...gozlerı kan canagı oldu yaslar yagmur gıbı ablaaaaaaaaaa deyıp opup opup durdu bana sarılıp agladı hep en son ortanca hardesım geldı onu aldı ve gıttıler.....eresı gun havalımanında ızle sen....annem aglıyor kucuk kardesım kendını harab ettı ben guya kendımı tuttum babam gıbı ,,,,esas ne zaman patladım bılıyormusun ucakta tam 2 veya 2 bucuk saat agladım kendımı sıktım ya ıste o an cıktı her sey .... ailede ilk evlenen ben ve yurtdisina gidiyorum ve orada yerlesiyorum dusunun artik?....hey gıdı......baba evı gıbısı varmı.....cok sukur mutlulum sanada mutluluk dılıyorum bunlar normal seyler oluruna brak mutluluklar canım
kızlar benim yaklaşık 1 ay önce düğünüm oldu insanın evden çıkarken en çok duygulandığı an kırmızı kuşağın bağlanması orda insan ister istemez duygusal anlar taşıyor ben evden çıkarken orda ağladım birde gelin arabasına bindikten sonra kıyamam annem ağlıyordu onu görünce gözlerim doldu
evleneceklere mutlu güzel bir evlilikleri olmasını diliyorum
bu anaları allah herkese nasip etsin
Benim de düğünüme 2 hafta kaldı ama şu anda kestiremiyorum bile o gün neler olacağını.
Yaşaylım görelim.
şimdiden beni bir sıkıntıdır aldıeyvahedigeldismile nasıl vedalaşırım annemi bırakıp bursadan erzuruma gelin gidiyorum anneciğimi yalnız bırakıcam? evden çıkarken ben ağlarım ya zaten çok sulugözüm makyaj falan kalmaz bende kendimi tutamamaktan korkuyorum hıçkırabilirim bile yani o derece bendemi bir sorun var acaba çokmu duygusal yaklaşıyorum sizler neler yaşadınız :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?