baba evinden gelinliklerle çıkarken hissedilenler?

Çok,çok değişik bi durum ya hem eşinin orda gülen yüzü anne babanın o hüznü senden gözlerini kaçırarak ağlamaları..
Annem zaten son hafta ben varken de ağlıyordu da..Babanın o çaresiz ağlamaları beni kahrettii
Hele annemin 'kızım hala geç değil istemiyorsan vazgeçebilirsin' diye umutsuz şekilde sormaları..
Bi yandan da sevgilinle hep bu günü beklemişsinz dolayısıyla en mutlu gününüz ama kendini böyle suçlu hissetmek
Dedim ya çok çok değişik bi durum diye :gitme:

bende çook korkmuştum ama allah sabrını veriyor gerçekten herkesi sakince öperek çıktım gerçi çok yakın oturuyoruz ama o benim için çok avantaj

zor durum ben annemi nasıl bırakıp giderim hele:gitme:ama ne demişler gelin hem ağlar hem gider yaniyerimsenibenmakyajının akmamasını istiyosan porselen makyaj yaptır canım sende hem kendini kasma yani ağla gitsin içine akıtma yani gözyaşlarınıa.s

Ay ben baba evinden gelinlikle çıkamicam çünkü gece 4-5 gibi yola çıkıcam bursaya gidicem saç- makyaj felan hepsi bursada olucak, nikah öğlen olduğu için gelin almaya yetişmiyor..

Hiççte üzgün olmam ben valla hatta oynaya oynaya giderim naniknanik

kızlar baba evinden çıkmak öle bişey ki doğuyosun büyüyosun eller alıp götürüyo seni canım annem o annemin ben evden çıkarken güle güle kızım allah yerine yakıştırsın deyip ağlayışı var ya hala içim de bi buruk bıraktımafoldumbenallahım o nasıl bir duygudur herkes başında kimse bizi ayıramadı annemle beni nası sarıldıysam artık çok değişik bi duygu bak yine o güne geldim mafoldumben hele babamın kuşağımı bağlarken ağlayışı varya gözümün önünden gitmiyo ah cnm babam mafoldumbenkurban olurum sizi veren rabbime allhım yaaa kız evladı doğdundan beri misafir bunu aklınızdan çıkarmayınmafoldumben

1 ay kaldı dugune her gecen gün daha cok acıyor içim zaman gecmesın istiyorum annemle babamla göz göze gelmekten cekiniyorum bakamıyorum gözlerine misafir gibi hissediyorum kendimi kimse kırmamaya çalısıyor beni farkedebiliyorum odamdan cıkmak istemiyorum alışmak istiyorum belkide yanlızlıga her sabah ezan okunurken uyanıyorum sanki içimden bişeyler kopuyor kendılıgınden akıyor göz yaşlarım engel olamıyorum bi gün daha doguyor ne yazıkkı yeni dogan bi güne bu kadar üzülecegim aklıma bile gelmezdi....nasıl bırakıp gidicem onları çok üzülüyorum çok((((

benm son 15 günümm insanın kendi baba evinde misafir olması ne kdar kötü işeyy allahım sen yardımcımız oll nasıl dayancaz bilmiorum mafoldumben

bilmiyorum ama bazı anneler gerçekten çok cahilce davranıyorlar

nedemek kızım hala geç değil vazgeçebilirsin fln.. kızını ne zor durumda bırakmak.. benim annem hep olumlu düşündü tabiki evleniceksin yuvanı kurucaksın ben neden sen diğer anneler gibi ağlamıyorusn dediğimde kötü bir yere gitmiyorsun sevdiğinle evleniyorsun.. eşin çok iyi gözüm arkada değil neden üzüliyimki aksine çok mutluyum senin mürvetini görüyorum dedi.. bundna büyük mutluluk olamaz dedi.. öyle son haftalarda ağlamalar vazgeçdemeler fln bana çok cahilce geliyor..

evde çıkarken o duygusal ortamda ağlanıyor tabiii.. hepimiz ağladık .. yıllarca yaşadığın yerden çıkıyorsun..bizimkilerin o günkü göz yaşı mutluluktandandı benden ayrı olacakları için değildi..

onların sayesinde kendimi hiç suç işlemiş gibi hissetmedim.

Aynı şeyleri bugün konuştuk annemle anne diyorum sen çok düşkündünbana dayanmazdın 20 gün kaldı ses seda yok , sevdiğin insanla evleniyorsun üstelik onu bizde tanıdık sevdik yuvanı kurmaya gidiyorsun niye üzüleyim birgün olacaktı evliliğin şimdi oluyo dedi, düşündümde çok mantıklı benim kuzenim düğün günü hatta düğün bitiminde annesiyle bir vedalaştı utancımdan yerin dibine girdim resmen kızı bi görsen nasıl içli içli bağıra bağıra sarılmış annesine ağlıyo sesi 2 km uzktan duyuluyorsu resmen, yani tamam biraz burukluk üzüntü olur ama onu da abartmasınla

çok heyecanlıydı o an....kaydirigubbakcemile
yanaklarım kıp kırmızı oldu heyecandan 7 -8 araba geldi kapıda davul sesi...boshayallersmile
balkondan babamın bakışı..kornolarla konvoy çok güsel bişeydi....
:lepi:

guzel bi duygu olsa gerek, duygulanirdim ama uzulmezdim kesinlikle zaten ayriyim onlardan..

hiç ağlamazdım herhalde :S çok şükür telefonlar ve net var görüntülü bile görüşülebilir ..zaten aynı şehirdeysen hiç sorun değil :S bence

Ben cok duygulanmıstım kendımı tuttum malum makyaj akmasın falan ,,,,annem bır aglıyor bır susuyor babamın gozlerı nemlı ama guya belı etmemeye calıstı abım oyle canım benım,dugun sonrası otele gıttık bıze bır suıt ayarlandı ....cunku ertesı gun havaalanına gıtmemız gerekıyordu hem balayı hem artık yurtdısında yasıcaktık orada evımız her sey hazırdı...dusun kardeslerım otele gelıp odada ben daha gelınıgımle opupe ope bır hal oldular hele kucuk olan varya hepsı gıttıkten bır sure sonra tek geldı optu agladı sarıldı gıtmek bılmedı ...gonderdım yıne kapı caldı bır baktım o ...gozlerı kan canagı oldu yaslar yagmur gıbı ablaaaaaaaaaa deyıp opup opup durdu bana sarılıp agladı hep en son ortanca hardesım geldı onu aldı ve gıttıler.....eresı gun havalımanında ızle sen....annem aglıyor kucuk kardesım kendını harab ettı ben guya kendımı tuttum babam gıbı ,,,,esas ne zaman patladım bılıyormusun ucakta tam 2 veya 2 bucuk saat agladım kendımı sıktım ya ıste o an cıktı her sey .... ailede ilk evlenen ben ve yurtdisina gidiyorum ve orada yerlesiyorum dusunun artik?....hey gıdı......baba evı gıbısı varmı.....cok sukur mutlulum sanada mutluluk dılıyorum bunlar normal seyler oluruna brak mutluluklar canım

Son düzenleme:

Erkek de misafir canım öyle şey olur mu?
Erkek de evinden ayrılıyor.Başka bir evde sevdiği ile
birlikte yaşamak,herşeyi paylaşmak için.
Ne güzel anne baba kardeşler hepsiyle vedalaşıyorsun
ama annesi ya da babası olmayanlar.
Onlar ne yapsın.a.s

benim babacıgım çok duygusaldı ve ben kendimi öyle hazırlamıştımki aglamıcam diye sabitlemiştim nede olsa başka şehire gelin gidiyodum bilmedigim yere ailemden ilk kez ayrılıyodumki çünkü şimdiye kadar onlarsız gezmeye bile gitmezdim oderece güzel anlaşırdık arkaadaşlarım ailemdi annecigime yalvardıgımı hatırlıyorum hoş yazarken aglıyorum şuan... duygusal olmamak ne mümkün demiştimki 5.sınıftan beri çalışıyon ve ben sana o kadar hasretimki öyle özendimki anneleriyle gezen kızlara beraber yemek yapan kızlara sen hep işteydin ben hep buruktum biliyom bizim için çalışıyodun ama nolur yalvarırım 1ay izin al doyayım sana demiştim annem 15gün laabilmişti doya doya geçirdik 15gün hazırlıklarımızı ve eşim ne zaman elimi tuttu hayatım gitme vakti dedi içim öyle kötü olduki bi boşluk oldu nereye gidiyodum mutlumu olmalıyım oanda ne hissetmeliyim aşkıma gidiyom ya dedim ya ailem babamın bir bakışı vardıki gözler dolmuş akıtmamak için zor tutuyo kendini sarıldım ellerini öptüm kokladım sarıldım boynuna paşam kızın gidiyo ona çok dua et emi ve benim için hasta olmamaya çalış aklım sende dedim ikimizde tabiki döküldük babamın gömlegi sırılsıklam oldu ben çünkü 3yaşındaki bebek gibi kıymetlisi ilk kızıydım ilk evlendirdigi evladıydım
annecigim daha metanetliydi başı dik ben çok rahatım yavrum sen öyle güzel gelin öyle güzel eş öylede hanm hanım bir anne olcanki herkes gurur duycak senle dedi allahıma şükür yanıltmadımda onu hiç kapıdan çıkarken abim biricigim sarıldı bana belimde kuşagımı hissettim sıkıca tutu kuşagın iki ucunu yavrum abin olarak sana uzak kaldıysam affet beni, geç olsada senin giderken bukadar üzülcegini düşünmezdim hiç dedi mutlu ol hep yüzün gülsün emi dedi eşine çok iyi sahip çık onu dünyanın en mutlu erkegi etmek için tüm sevgini ver ona dedi, bagladı kuşagımı sarıldık kopamadım oanda eşimde agladı ya ben napıyorum ya dedi hepimiz güldük kahkahalarla oanda adamcagız kendini suçlu hissetti benim okadar aglamama ailemin hasretine çok üzüldü kısadan şöyle geçiyimki okadar içine yer etmişki eşimin daha balayı zamanımız 3.günde aileme kaçırdı beni tekirdagdan herkes siz kaçıksınız ya balayında olmanız lazım burda işiniz ne dedi eşimse şunu dedi aşkıma en büyük balayı ailesini görmek olcagını düşündsüm ona süpriz yaptım öyle mutlu olmuştumki tarifsizdi duygularım

ben ağlamamıştım fakat kendimi zor tuttum.
hala dışarda yakın cevremden evden davullu zurnalı cıkan gelinleri gördükçe duygulanırım davul zurna sesi hiç bukadar beni etkilememiştir

kuaförden çıkıp eve geldik ve 2-3 saat zamanımız vardı boş boş oturduk hiç duygulanmadım aklıma bile gelmedi, annem kuaförden geldi bana çok güzel olmuşsun bahtın güzel olsun dedi ve çok kötü oldum o an kendimi zor tuttum hala da aklımda:sinifsinif: çıkarken de hiç kimsenin yüzüne bakmadan aşağı indim özellikle babama hiç bakmadım yoksa salona gidene kadar ağlardım. makyajımın hatırı için ağlamadım ama düğün çıkışında bayağı ağladım babama sarılıpmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…