bilmiyorum ama bazı anneler gerçekten çok cahilce davranıyorlar
nedemek kızım hala geç değil vazgeçebilirsin fln.. kızını ne zor durumda bırakmak.. benim annem hep olumlu düşündü tabiki evleniceksin yuvanı kurucaksın ben neden sen diğer anneler gibi ağlamıyorusn dediğimde kötü bir yere gitmiyorsun sevdiğinle evleniyorsun.. eşin çok iyi gözüm arkada değil neden üzüliyimki aksine çok mutluyum senin mürvetini görüyorum dedi.. bundna büyük mutluluk olamaz dedi.. öyle son haftalarda ağlamalar vazgeçdemeler fln bana çok cahilce geliyor..
evde çıkarken o duygusal ortamda ağlanıyor tabiii.. hepimiz ağladık .. yıllarca yaşadığın yerden çıkıyorsun..bizimkilerin o günkü göz yaşı mutluluktandandı benden ayrı olacakları için değildi..
onların sayesinde kendimi hiç suç işlemiş gibi hissetmedim.
kızlar baba evinden çıkmak öle bişey ki doğuyosun büyüyosun eller alıp götürüyo seni canım annem o annemin ben evden çıkarken güle güle kızım allah yerine yakıştırsın deyip ağlayışı var ya hala içim de bi buruk bıraktımafoldumbenallahım o nasıl bir duygudur herkes başında kimse bizi ayıramadı annemle beni nası sarıldıysam artık çok değişik bi duygu bak yine o güne geldim mafoldumben hele babamın kuşağımı bağlarken ağlayışı varya gözümün önünden gitmiyo ah cnm babam mafoldumbenkurban olurum sizi veren rabbime allhım yaaa kız evladı doğdundan beri misafir bunu aklınızdan çıkarmayınmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?