baba evinden gelinliklerle çıkarken hissedilenler?

helal olsun ya valla keşke bende böyle düşünebilsem yani ağlamadan gülerek çıksam evimden başka bişey istemem

babamın evinden elimde waliz ağlayarak çıktım...üzerimde de gelinlik yoktu..bundn dolayı üzerinde gelinlik olan arkadaşlar çıkarken kendilerini şanslı hissetmeliler...hissettikleri tek duygu mutluluk olmalı gözyaşlarıda mutluluktan akmalı..unutmamalı ki bir gün nasıl olsa bu evden çıkacaktı ve tertemiz anlının akıyla çıktığı için son derece gururlu ve başı dik olmalı...

özel olmazsa eğer istenmeyen evlilik yaptın sanırım neden gelinlik giymedin?

Benim de düğünüme 2 hafta kaldı ama şu anda kestiremiyorum bile o gün neler olacağını.
Yaşaylım görelim.

Benimde 71 günüm kaldı bilmiyorum ben kolay kolay hemen ağlayamam çok dolmuş isem kimse tutamaz beni o gün öyle bir patlama yaşamak istemiyorum umarım en hafif şekilde atlatırız

ya bende başka şehire gidicem.. demeyin öyl benime annem çok sulu göz bende pek ağlamam ama onları öyle görünce tutamayadabilirim kendimii.. benim düğünüm brsada olacak kınam istanbulda siz nasıl yaptınız başka şehire gidenler için bu sorum evden çıkma merasimini.

nereye gelin gidiyorsun canım?yani istanbulda kına bursada düğün nasıl oluyo?

Son düzenleme:
Valla sözü geçince bile duygulanıyorum, kesin ağlarım ben özellikle evden çıkmadan kuşak bağlanıyo ya dağılırım kesin

Benim de düğünüme 2 hafta kaldı ama şu anda kestiremiyorum bile o gün neler olacağını.
Yaşaylım görelim.

ayy az kalmış nekadar heyecanlısındır şimdi sen Allah kolaylık versin inş. istediğin gibi geçer her anınopuyorumnanaktan

şimdi böyle diyorsun canım ama gün yaklaşınca duyguların değişecek benim gibi:gitme: ben de ağlamam diyordum ama 9 gün sonra eminim çok ağlarım:gitme:

uzak olması ayrı bi burukluktur insan hayatında bi dönüm noktası ewlilik baba evine veda..oldukça duygusal dakikalar 2,5 sene oldu evleneli hala annemin babamın göz yaşları gözümün önünde şimdi bebeğime annem bakıyor o yuzden hergun görüşüyoruz çok şükür :) Allah acı ayrılıklar vermesin kimseye.. inşallah ömür boyu mutlu olursunuz canım

annem o kadar çok ağladıki kendimi onlara karşı çok büyük bi kötülük yapmış gibi hissettim...
çok üzüldüm çok ağladım makyajım aktı..offf neyse hatırlamak bile istemiyorum.

annem o kadar çok ağladıki kendimi onlara karşı çok büyük bi kötülük yapmış gibi hissettim...
çok üzüldüm çok ağladım makyajım aktı..offf neyse hatırlamak bile istemiyorum.

bende suçluluk duyuyorum resmen uzağa gelin gidicem diye bu duygu eminim vedalaşırken artacak nasıl başedilir bilemiyorum

off eminim çok zor olucak :sinifsinif: allah uzağa giden gelinlerin daha çok yardımcısı olsun çok daha zor olur senağlama

off eminim çok zor olucak :sinifsinif: allah uzağa giden gelinlerin daha çok yardımcısı olsun çok daha zor olur senağlama

inan tam anlamıyla sevinemiyorsun bile sevdiğin insanla evlenecek olmana dahi:gitme: hani herşeyi düşünüyorsun kii bunlardan en önemlisi enn can alıcı sahne evden gelinliklerle çıkmak ayyyyyyyyy içim şimdiden okadar buruklaşıyorki boğazım düğümlenir sonra patlarım heralde anneciğimin gözlerine bakamam sanıyorum

şu yazılanları okurken bile gözlerim doldu ahhh nası ayrılcam hala şaka gibi gelioo her ne kadar aşkımla evleniorum artık hergün onula olucam die çok mutlu olsam da ahh işte o bölüm yok muuuu Allahtan aynı şehirdeiz

her aklıma geldiğinde ağlıyrm o gün nasıl dayanırım bilemiyrm
annem şimdi bile bana farkettirmemeye çalışıyor olsa da ağlıyor gözleri hep dolu dolu
en çok annemde ayrılmak üzücek beni.kendimi bazen suçlu hissediyrm
ama sonra kendimi de annemide teselli ediyrm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…