ah o günü göreyim askımın kolunda baba evımden cıktıgım anı yaşayayım daha ölsemde gam yemem içimden zil takıp oynarım ama tabı uzgunmus gıbıde dururum yanı aglıcamı sanmıyorum kolay kolay aglamam bu mutlu anımda hıc aglamam ya askıma kavusuyorum hıc aglamam valla ama bu anı huzunlu yasayanları veya oyle yasayacagını tahmın edenlerıde anlayabılıyorum herkese mutluluklar sevgilerrrr
babamın evinden elimde waliz ağlayarak çıktım...üzerimde de gelinlik yoktu..bundn dolayı üzerinde gelinlik olan arkadaşlar çıkarken kendilerini şanslı hissetmeliler...hissettikleri tek duygu mutluluk olmalı gözyaşlarıda mutluluktan akmalı..unutmamalı ki bir gün nasıl olsa bu evden çıkacaktı ve tertemiz anlının akıyla çıktığı için son derece gururlu ve başı dik olmalı...
ya bende başka şehire gidicem.. demeyin öyl benime annem çok sulu göz bende pek ağlamam ama onları öyle görünce tutamayadabilirim kendimii.. benim düğünüm brsada olacak kınam istanbulda siz nasıl yaptınız başka şehire gidenler için bu sorum evden çıkma merasimini.
Benim de düğünüme 2 hafta kaldı ama şu anda kestiremiyorum bile o gün neler olacağını.
Yaşaylım görelim.
ah o günü göreyim askımın kolunda baba evımden cıktıgım anı yaşayayım daha ölsemde gam yemem içimden zil takıp oynarım ama tabı uzgunmus gıbıde dururum yanı aglıcamı sanmıyorum kolay kolay aglamam bu mutlu anımda hıc aglamam ya askıma kavusuyorum hıc aglamam valla ama bu anı huzunlu yasayanları veya oyle yasayacagını tahmın edenlerıde anlayabılıyorum herkese mutluluklar sevgilerrrr
annem o kadar çok ağladıki kendimi onlara karşı çok büyük bi kötülük yapmış gibi hissettim...
çok üzüldüm çok ağladım makyajım aktı..offf neyse hatırlamak bile istemiyorum.
Hissettiğim tek şey keşke babamda görebilseydi beni böyle oldu.. :çok üzgünüm: mafoldumben
off eminim çok zor olucak :sinifsinif: allah uzağa giden gelinlerin daha çok yardımcısı olsun çok daha zor olur senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?