baba evinden gelinliklerle çıkarken hissedilenler?

mlkmst

DüNyA BaNa gÜzEl
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2010
485
4
96
Bursa
şimdiden beni bir sıkıntıdır aldıeyvahedigeldismile nasıl vedalaşırım annemi bırakıp bursadan erzuruma gelin gidiyorum anneciğimi yalnız bırakıcam? evden çıkarken ben ağlarım ya zaten çok sulugözüm makyaj falan kalmaz bende kendimi tutamamaktan korkuyorum hıçkırabilirim bile yani o derece bendemi bir sorun var acaba çokmu duygusal yaklaşıyorum sizler neler yaşadınız :gitme:

Hayır sende sorun yok..
Evlilik ne zaman? Eğer çok yakın bi tarihse bu kadar sıkntı yapman çok çok daha normal..
Bende tutamam kendimi hıçkıra hıçkıra ağlarım biliorum..
Her ne kadar sakin,heycansız,stressiz olsamda.. Evden ayrılış bambaşka olucaktır eminim..
Eşyalarımı toplamaya elim gitmio bi türlü.. Hala anlamamak için ısrar edio beynim..
Napalım Allah yardımcımız olsun..
Seninki daha da zor bi durum farklı bi şehire gidiosun bide :1no2:

canm benm önce Allah mutlu etsin inş..
evden çıkmak ayrı bişi oluyo ya

ben anneme bababa kardeşlerime gerçekten sarılsam asla çıkamazdım evden
sadece babamn annemn elini öptüm kardeşlerime sarılmadan yanaklaırnı öptm ve çıktm
sarılsam tutamazdm kendimi
zor oluyo canm ama
şöyle düşün en güzel günün senin
ağlayarak çıkma evinden anneciğinin de gözü kalmasn ağladı kızım die
bi ömür mutlu ol inşş

Ağlamamak mümkün mü?

Annenin babanın gözleri dolmuş bi şekilde yüzlerini saklamak için yere eğmelerini gör ve ağlama...

İmkansız,en soğuk en sakin insan bile bu manzara karşısında gözleri dolmadan duramaz bence,

Evden çıkarken çekilmiş bi fotoğrafımda babamın gözleri dolmuş kıpkırmızı olmuş,

Ona bakınca bile hala gözlerim dolar,

Geçen de eşimle konuşuyoduk laf arasında geçti,

Ben kızım olsa elin adamına nasıl veririm dedi,

Ben de bi an düşündüm gerçekten çok ilginç bişey,

Tarifsiz yani,ALLAHın emri ama işte böylelikle herkes yuvasını kuruyo napalım...
senağlama

beni en çok yaralayan babamın olmayışı hem erzuruma gidecek olmam annem burda bir başına kalıcak ve buruk bir mutluluk yaşıycam evden çıkarken gözlerim en çok babamı arayacak kendime nasıl hakim olurum inanın bilmiyorum ve paylaşmak istedim düğün seneye bu zamanlar daha erken olma durumuda söz konusu bakalım artık ne zaman toparlanabilirsek

ALLAH sabır versin arkadaşım....

İnş.yerinde mutlu olursun...

ben de cok zorlanıorum 2 ay kaldı dügünüme ama şimdiden basladım aglamaya evdekilerle göz göze gelmeye bile cekinir oldum o gün ne yapcamı hiç ama hiç bilmiorum ((

gerçekten zor bir durum inanın ama allah yardımcınız olsun,fazla üzülmeyin.bende çıkarken üzülmüştüm ama allahtan anneme 20 dk.lık bi mesafeye gittim yakınım yani..bi de annemle o gün gözgöze gelmemeye çalıştım,annem hep ağlamaklı bi yüz ifadesindeydi,sakın ağlama dedim,ağlarsan da bana gözükme dedim yoksa bende patlayabilirdim,1 yıl oldu evleneli annemlere gidince eşime"ay hadi kalkalım"diyorum,o kadar benimsemiş o kadar alışmışım ki evime,sizde öyle olacaksınız eminim....Allah kimseye baba evini aratmasın..

babam sağ olsaydı vallahi bu kadar takmazdım sonuçta kocasıyla annecimde uğraşır durur derdim ahh ahh şimdi yapayalnız kalıcak boshayallersmileya sevdiğim insanla evlenicek olmama dahi sevinemiyorum heleki şu evden gelin alma olayında annemle nasıl vedalaşırım belki saçma ama gerçekten ağlamaktan kösülüp rezil olmaktan korkuyorum madem bu kadar ağlayacaktın ne evleniyorsun kızım derler haklı olarak. inşallah senin gibi bende evime gitmek için can atar duruma gelirimopuyorumnanaktan

insanın ömründe unutamadığı bir anı hem aileden ayrılmak hem sevdiğinle kavuşmak benim ilk gelinliğimi alıp eve gelince annem ve babamın gözlerinin doluşu hele çıkarken dedem kırmızı kuşağımı bağladığındaki hüzün ama anneme en çok konvoyun korna sesleri koymuştu seni almaya gelince derdi bende çok sulu gözlüyümdür ama o gün ağlamak bile güzel hem ağlarım hem giderim

inşallah çok mutlu bir hayatın olur

valla bende o gün ne yapacağımı düşünüyorum en zoru evden çıkma anı onu atlattıkmı sorun kalmayacak annem ve anneannem pek sulu gözlü nişanda bile ağladılar

inşallah makyajım akmadan kimse ağlamadan geçiririz günü :gitme:

ben şimdiden ağlamaya başlıyorum babama sarılınca nasıl bırakacam onu?kardeşim kuşağımı bağlarken ben hüngür hüngür ağlarım :gitme: peki annem ? ondan nsıl ayrılacam offff

kaydirigubbakcemile5çok teşekkür ederim ya kırmızı kuşak ne için bizde öyle bir adet yok amac ne orda?

yaa bende onu diyorum nasıl o makyajı bozmadan halledicez bu işi inan bilmiyorum duygusallık full olcak bir iki damlayla atlatsak keşke:gitme:

bende düşünüyorum o anı çok zor olucak eminim mafoldumben

kırmızı kuşak adeti bizde de yok ve bence iyiki de yok hem anlam hem görüntü açısından hiç hoşlanığım bişey değil çünkü :umursamaz:

cnm sende benim gibi uzağa gelin olanlardansın.. durum böyle olunca baba evinden çıkarken daha da duygusal oluyor gelin.. yaklaşık 7 ay önce yaşadım bu duyguları. o an boğazıma bir şey sıkışmıştı sanki hele babamın elini öperken zor tutmuştum kendimi.. ne yutkunabiliyor nede rahat nefes alabiliyordum tekrar hatırladım o günü.. sakın ağlama o gün yoksa anneciğin daha da üzülür..

uzağa gelin gitmek gerçekten zor daha gitmedim ama düşüncesi yetiyor yaşayacağım zorlukları inşallah eşimle atlatırım peki sen mutlumusun?

uzağa gelin gitmek gerçekten zor daha gitmedim ama düşüncesi yetiyor yaşayacağım zorlukları inşallah eşimle atlatırım peki sen mutlumusun?

Rabbime şükürler olsun mutluyum uzakta olduğunda içini acıtan tek bir şey oluyor.
arkadaş dost bulunuyor , iş ve çevre ediniliyor ama bir anne bir babanın yerini kimseler alamıyor işte en çokta bu içini acıtıyor.. :a015:

ah o günü göreyim askımın kolunda baba evımden cıktıgım anı yaşayayım daha ölsemde gam yemem içimden zil takıp oynarım ama tabı uzgunmus gıbıde dururum yanı aglıcamı sanmıyorum kolay kolay aglamam bu mutlu anımda hıc aglamam ya askıma kavusuyorum hıc aglamam valla ama bu anı huzunlu yasayanları veya oyle yasayacagını tahmın edenlerıde anlayabılıyorum herkese mutluluklar sevgilerrrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…