şimdiden beni bir sıkıntıdır aldıeyvahedigeldismile nasıl vedalaşırım annemi bırakıp bursadan erzuruma gelin gidiyorum anneciğimi yalnız bırakıcam? evden çıkarken ben ağlarım ya zaten çok sulugözüm makyaj falan kalmaz bende kendimi tutamamaktan korkuyorum hıçkırabilirim bile yani o derece bendemi bir sorun var acaba çokmu duygusal yaklaşıyorum sizler neler yaşadınız :gitme:
gerçekten zor bir durum inanın ama allah yardımcınız olsun,fazla üzülmeyin.bende çıkarken üzülmüştüm ama allahtan anneme 20 dk.lık bi mesafeye gittim yakınım yani..bi de annemle o gün gözgöze gelmemeye çalıştım,annem hep ağlamaklı bi yüz ifadesindeydi,sakın ağlama dedim,ağlarsan da bana gözükme dedim yoksa bende patlayabilirdim,1 yıl oldu evleneli annemlere gidince eşime"ay hadi kalkalım"diyorum,o kadar benimsemiş o kadar alışmışım ki evime,sizde öyle olacaksınız eminim....Allah kimseye baba evini aratmasın..
insanın ömründe unutamadığı bir anı hem aileden ayrılmak hem sevdiğinle kavuşmak benim ilk gelinliğimi alıp eve gelince annem ve babamın gözlerinin doluşu hele çıkarken dedem kırmızı kuşağımı bağladığındaki hüzün ama anneme en çok konvoyun korna sesleri koymuştu seni almaya gelince derdi bende çok sulu gözlüyümdür ama o gün ağlamak bile güzel hem ağlarım hem giderim
inşallah çok mutlu bir hayatın olur
valla bende o gün ne yapacağımı düşünüyorum en zoru evden çıkma anı onu atlattıkmı sorun kalmayacak annem ve anneannem pek sulu gözlü nişanda bile ağladılar
inşallah makyajım akmadan kimse ağlamadan geçiririz günü :gitme:
cnm sende benim gibi uzağa gelin olanlardansın.. durum böyle olunca baba evinden çıkarken daha da duygusal oluyor gelin.. yaklaşık 7 ay önce yaşadım bu duyguları. o an boğazıma bir şey sıkışmıştı sanki hele babamın elini öperken zor tutmuştum kendimi.. ne yutkunabiliyor nede rahat nefes alabiliyordumtekrar hatırladım o günü.. sakın ağlama o gün yoksa anneciğin daha da üzülür..
uzağa gelin gitmek gerçekten zor daha gitmedim ama düşüncesi yetiyor yaşayacağım zorlukları inşallah eşimle atlatırım peki sen mutlumusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?