Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kadar sert çıkışlar yapsaydı babam evlenmekten vazgeçerdim eğer ailen yanında yoksa zamanla kocanın yanındada değerin kalmıyor ki aile desteği şart aşk geçici
Slm canım, sen neyi doğru biliyorsan onu yap. Beddua mış, hepsi hikaye öyle babanın ne duası kabul olcak, birdefa duanın kabul olması için gerekçe gerek, oda YOK.Kızlar, Merhaba hepinize.
Kısaca özet geçeceğim konuyu, yardımcı olursanız çok sevinirim. 3 yıllık bir ilişkim var ve 2 senedir ailemle savaş veriyorum resmen. Sevgilimi hiç tanımadan, görüşmeden istemediler. Tek sebep sevgilimin Arap olması, başka hiç bir sebep yok. Babam, sevgilime " dünyanın en iyi insanı olsan da, kızımı çok mutlu edecek olsan da, ben seni istemiyorum. Bu ilişki bitecek " dedi. Bir insan evladı için ne ister? Mutlu olsun, işi olsun, iyi evlilik yapsın vs.değil mi?
Bu süre içinde 25 yaşında olmama rağmen, bir çok kere dövdü. Sevgilime ağıza dahi alınmayacak küfürler edip, tehdit etti. Vazgeçmedik.. Tüm sulalem sanki çok kötü birşey yapmışım gibi, yüzüme tukurduler ( mecazi değil, gerçekten )
Şimdi size sorum şunlar; ortada sebep gösterdiği tek şey Arap olması iken, elle tutulur bir sebebi yokken bu evliliği istemiyor doğacak çocuklarıma kadar beddua etti. Baba bedduasinin tuttuğunu biliyoruz. bedduadan korunmak için birşey var mıdır? Böyle birşey için ettiği beddua tutabilir mi? Tabi Rabbim bilir ama çok korkuyorum.
Bundan sonra yapacağınız her yanlışın vebalide babanızın üzerine kalacak nitekim ahirette bile sevenleri ayırmıyorlar, babanız da sülaleniz de çok büyük hata yapıyor günahları boynunaKızlar, Merhaba hepinize.
Kısaca özet geçeceğim konuyu, yardımcı olursanız çok sevinirim. 3 yıllık bir ilişkim var ve 2 senedir ailemle savaş veriyorum resmen. Sevgilimi hiç tanımadan, görüşmeden istemediler. Tek sebep sevgilimin Arap olması, başka hiç bir sebep yok. Babam, sevgilime " dünyanın en iyi insanı olsan da, kızımı çok mutlu edecek olsan da, ben seni istemiyorum. Bu ilişki bitecek " dedi. Bir insan evladı için ne ister? Mutlu olsun, işi olsun, iyi evlilik yapsın vs.değil mi?
Bu süre içinde 25 yaşında olmama rağmen, bir çok kere dövdü. Sevgilime ağıza dahi alınmayacak küfürler edip, tehdit etti. Vazgeçmedik.. Tüm sulalem sanki çok kötü birşey yapmışım gibi, yüzüme tukurduler ( mecazi değil, gerçekten )
Şimdi size sorum şunlar; ortada sebep gösterdiği tek şey Arap olması iken, elle tutulur bir sebebi yokken bu evliliği istemiyor doğacak çocuklarıma kadar beddua etti. Baba bedduasinin tuttuğunu biliyoruz. bedduadan korunmak için birşey var mıdır? Böyle birşey için ettiği beddua tutabilir mi? Tabi Rabbim bilir ama çok korkuyorum.
Evlilik hatır gönül işi değil işte. Bi akrabası vardı çok istedi beni, çocuk psikopatti. Babam ne dedi? " olsun en azından anasını babasını tanıyoruz! " pardon baba zaten anasiyla babasıyla evlencem haklısın dedim.Babası kızı kendi tanıdığı biri ile evlendirmek istiyormuş, onlarda öyleymiş,
sırf babasının gönlü olsun diye kendi köylüsü biri ile evlenmek zorunda değil.
Elalem ne der mi? Elalem ne diyecek ki "aaa şunun kızına bak arapla evlenmiş" mi diyecek? Hem dese bile güzel bir şey amaaan millete ne siz birbirinizi sevdikten sonra.
Bedduası tutar mı onu biz bilemeyiz tabi ama.
Baban da bi değişikmiş. Acaba babanın planında seni tanıdığı ve durumu iyi olan birine vermek mi var?
yersiz beddua sahibini bulur canım bu baba da olsa paşa da olsa böyledir boş yere edilen beddualar döner dolaşır sahibini bulur sen merak etmeKızlar, Merhaba hepinize.
Sahibini de bulmasın beni de umarımyersiz beddua sahibini bulur canım bu baba da olsa paşa da olsa böyledir boş yere edilen beddualar döner dolaşır sahibini bulur sen merak etme
Şu elalem ne der lafından nefret ettiğim kadar hiçbir şeyden nefret etmiyorumdur herhalde. Vallahi elalem için yaşamıyorum kendim için yaşıyorum. Çocuklarımı da öyle yetiştiriyorum. Banane elalemden, zaten o henüz kimliği belirlenemeyen elalemler sen ne yaparsan yap diyecek bir şey bulurlar.
Büyüklere anlatamıyorum işte. Elalemin ne dediği benden daha önemli onlara göre. Kimsenin yüzüne bakamazmis. Sanki utanılacak birsey yapmışım gibi ..
Hahhaa Allah razı olsun, hiç gulesim yoktu :)Amannn baba dert ettiğin şeye bak ben sevdiceğimle bir evleneyim zaten o elalem denilen kişilerin yüzüne onlar istese de ben bakmam de vallahi.
hayırlısı olsun canım beddua hiç hoş değil amaSahibini de bulmasın beni de umarım
Amin inşallah. Tabi ki hoş değilhayırlısı olsun canım beddua hiç hoş değil ama